Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Burger alebo pizza v reštaurácii Zubačka na Štrbskom plese

5,0 / 5 Reštaurácia Zubačka Štrbské Pleso  (mapa)

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Reštaurácia Zubačka

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

 Upozorniť na nové ponuky
Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

5,0
Overený zákazník
Moderná reštaurácia v srdci Vysokých Tatier
v priestoroch Hotela Crocus**** na Štrbskom Plese
poctivá gastronómia, kvalitné suroviny
Varianty (4)
Moderná reštaurácia v srdci Vysokých Tatier
v priestoroch Hotela Crocus**** na Štrbskom Plese
poctivá gastronómia, kvalitné suroviny

Plné zuby hladu? Zahryznite sa s chuťou do naloženého burgeru či pizze v reštaurácii Zubačka.

V ponuke nájdete hneď niekoľko fajnových druhov oboch jedál. Kurací či hovädzí burger alebo 10 pizzových variácií potešia aj toho najvyberavejšieho gurmána. Svojho favorita si môžete vychutnať na letnej terase či v priestrannom interiéri reštaurácie, ktoré je súčasťou Hotela Crocus****. Miestna kuchyňa sa pýši poctivou gastronómiou s modernými postupmi a používaním lokálnych a sezónnych surovín.

Suroviny používané na prípravu pizze sú dovážané z oblasti Neapolu, kde boli vypestované s úctou k tradičným hodnotám poľnohospodárstva. Majstri kuchyne poznajú pôvod každej ingrediencie, vďaka ktorej získa ich pizza jedinečnú chuť.

„Na našu tradičnú taliansku pizzu sme takí hrdí, že recept a tajomstvo miešania a pomer surovín poznajú len dvaja členovia nášho tímu. V chuti samotnej múky, lúpaných paradajok cítiť pobrežie Neapolského zálivu, ako aj polia pod úpätím sopky Monte Vesuvio. Ako každá správna pizza, aj naša má príbeh, ktorý začína v najstaršom mlynárskom rode Caputo. Z ich múky Vám pripravujeme poctivé cesto a to zreje 48 hodín. Spomínané lúpané paradajky sú taktiež príbeh rodiny lásky a dôvery, ktorá funguje už 5. generáciu. Majú veľmi silnú tradíciu a filozofiu k tradičným hodnotám poľnohospodárstva a všetky ich produkty sú kvalitné a podliehajú prísnym kontrolám.“

Lahodné burgery z hovädzej časti chuck roll (medzi hovädzím krkom a vysokou roštenkou) alebo kuracích pŕs majú čistú chuť mäsa, ktoré je iba pomleté a zľahka dochutené soľou a čiernym korením. Vďaka tomu v ich celkovej chuti vynikne aj fantastický, tradičný írsky cheddar, opečená slaninka, dressing aj osviežujúca zeleninka, a to všetko v čerstvej cviklovej alebo čiernej sezamovej žemli. Prílohu tvorí porcia hranolčekov, šalát coleslaw, cibuľové krúžky a BBQ omáčka.

Dobre vedieť: Kapacita reštaurácie Zubačka je 70 osôb, na letnú terasu sa zmestí 40 ľudí. Prevádzka taktiež disponuje kongresovou miestnosťou na spoločenské podujatia s kapacitou 120 miest. Pre hostí je otvorená aj útulná kaviareň, v ktorej ponúkajú rôzne kávové špeciality, exkluzívne destiláty, výberové vína a domáce limonády. 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore