Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Burger alebo pizza v reštaurácii Zubačka na Štrbskom plese

5,0 / 5 Reštaurácia Zubačka Štrbské Pleso  (mapa)

Prehľad ponuky

5,0
Overený zákazník
Moderná reštaurácia v srdci Vysokých Tatier
v priestoroch Hotela Crocus**** na Štrbskom Plese
poctivá gastronómia, kvalitné suroviny
Varianty (4)
Moderná reštaurácia v srdci Vysokých Tatier
v priestoroch Hotela Crocus**** na Štrbskom Plese
poctivá gastronómia, kvalitné suroviny

Plné zuby hladu? Zahryznite sa s chuťou do naloženého burgeru či pizze v reštaurácii Zubačka.

V ponuke nájdete hneď niekoľko fajnových druhov oboch jedál. Kurací či hovädzí burger alebo 10 pizzových variácií potešia aj toho najvyberavejšieho gurmána. Svojho favorita si môžete vychutnať na letnej terase či v priestrannom interiéri reštaurácie, ktoré je súčasťou Hotela Crocus****. Miestna kuchyňa sa pýši poctivou gastronómiou s modernými postupmi a používaním lokálnych a sezónnych surovín.

Suroviny používané na prípravu pizze sú dovážané z oblasti Neapolu, kde boli vypestované s úctou k tradičným hodnotám poľnohospodárstva. Majstri kuchyne poznajú pôvod každej ingrediencie, vďaka ktorej získa ich pizza jedinečnú chuť.

„Na našu tradičnú taliansku pizzu sme takí hrdí, že recept a tajomstvo miešania a pomer surovín poznajú len dvaja členovia nášho tímu. V chuti samotnej múky, lúpaných paradajok cítiť pobrežie Neapolského zálivu, ako aj polia pod úpätím sopky Monte Vesuvio. Ako každá správna pizza, aj naša má príbeh, ktorý začína v najstaršom mlynárskom rode Caputo. Z ich múky Vám pripravujeme poctivé cesto a to zreje 48 hodín. Spomínané lúpané paradajky sú taktiež príbeh rodiny lásky a dôvery, ktorá funguje už 5. generáciu. Majú veľmi silnú tradíciu a filozofiu k tradičným hodnotám poľnohospodárstva a všetky ich produkty sú kvalitné a podliehajú prísnym kontrolám.“

Lahodné burgery z hovädzej časti chuck roll (medzi hovädzím krkom a vysokou roštenkou) alebo kuracích pŕs majú čistú chuť mäsa, ktoré je iba pomleté a zľahka dochutené soľou a čiernym korením. Vďaka tomu v ich celkovej chuti vynikne aj fantastický, tradičný írsky cheddar, opečená slaninka, dressing aj osviežujúca zeleninka, a to všetko v čerstvej cviklovej alebo čiernej sezamovej žemli. Prílohu tvorí porcia hranolčekov, šalát coleslaw, cibuľové krúžky a BBQ omáčka.

Dobre vedieť: Kapacita reštaurácie Zubačka je 70 osôb, na letnú terasu sa zmestí 40 ľudí. Prevádzka taktiež disponuje kongresovou miestnosťou na spoločenské podujatia s kapacitou 120 miest. Pre hostí je otvorená aj útulná kaviareň, v ktorej ponúkajú rôzne kávové špeciality, exkluzívne destiláty, výberové vína a domáce limonády. 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore