Chcete svoju lásku na Valentína potešiť? Darujte jej srdce. Najlepšie čokoládové!
Čokoláda je predsa známe afrodiziakum a nachádza sa vo všetkých ponúkaných tortách. Srdiečka majú 180 g, čo je presne akurát pre jednu zamilovanú dvojicu. Sú vyrobené z tých najkvalitnejších surovín a upečené s láskou.
Ktorú si vyberiete? Rose s ružovou čokoládou, Jahody mascarpone s bielou čokoládou alebo čoko-lesné ovocie s tradičnou mliečnou čokoládou?
ROSE
Rose je druh čokolády s krásnou ružovou farbou a ovocnou chuťou. V cukrárni Danela z nej vyrobili lahodný krém a spojili ho s malinami. Dokonalé!
JAHODY MASCARPONE
Svetlý korpus s ľahučkým mascarpone krémom s jahodami a mliečnou ganáche z belgickej čokolády Callebaut. Bude určite fungovať ako elixír lásky!
ČOKO-LESNÉ OVOCIE
Čokoládový krém z mliečnej čokolády callebaut, kakaový korpus a lesné ovocie! Čokoládová, no zároveň svieža a ešte k tomu krásna.
Danela – tradícia od roku 1992
Cukráreň Danela pôsobí od roku 1992, no jej história začína ďaleko pred tým, už v roku 1957. Otec súčasnej majiteľky, Ján Krcheň, ako vyučený cukrár robil svoje remeslo s láskou a poctivo. Pracoval v známej bratislavskej Detskej cukrárni. Vymyslel aj dnes už známe zákusky ako Slovan kocka, Lukulus, či veľmi obľúbenú Višňu v marcipáne. Bol aj pri zrode rodinnej cukrárne Danela.
Cukráreň Danela ponúka torty, zákusky, cukrovinky a iné pochúťky. Všetky sladké dobroty sú vyrobené z kvalitných surovín, vajíčka sú od sliepok z voľného chovu, namiesto bieleho je v zákuskoch trstinový cukor a namiesto margarínu iba poctivé maslo.