Chutné valentínske tortičky v tvare srdca pre zamilovaných!
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 20. 2. 2022.
V cene
180g (rozmer 10×11 cm) Valentínske srdiečko – na výber 3 druhy:
- Valentínske srdiečko – ROSE - svetlý korpus, ľahký mascarpone krém dochutený malinami, Rose ganache, ovocie, čokoládové hoblinky
- Valentínske srdiečko – JAHODY MASCARPONE - svetlý korpus, mascarpone krém s jahodami, mliečna ganache z belgickej čokolády Callebaut, ovocie, hoblinky z belgickej čokolády
- Valentínske srdiečko – ČOKO-LESNÉ OVOCIE - kakaový korpus, čokoládový krém z mliečnej čokolády Callebaut, šťavnaté lesné ovocie (jahody, maliny, čučoriedky), ganache z horkej čokolády, ovocie, čokoládové hoblinky
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru si dohodnite osobný odber na tel. č. +421 917 618 633 alebo prostredníctvom e‑mailu na info@danela.sk.
- Objednávky sú možné najneskôr do 10. 2. 2022.
- Osobný odber je možný na prevádzke v termíne 12. 2. – 15. 2. 2022. V prípade záujmu o valentínsky víkend je možný osobný odber aj v termíne 19. 2. až 20. 2. 2022.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Chcete svoju lásku na Valentína potešiť? Darujte jej srdce. Najlepšie čokoládové!
Čokoláda je predsa známe afrodiziakum a nachádza sa vo všetkých ponúkaných tortách. Srdiečka majú 180 g, čo je presne akurát pre jednu zamilovanú dvojicu. Sú vyrobené z tých najkvalitnejších surovín a upečené s láskou.
Ktorú si vyberiete? Rose s ružovou čokoládou, Jahody mascarpone s bielou čokoládou alebo čoko-lesné ovocie s tradičnou mliečnou čokoládou?
ROSE
Rose je druh čokolády s krásnou ružovou farbou a ovocnou chuťou. V cukrárni Danela z nej vyrobili lahodný krém a spojili ho s malinami. Dokonalé!
JAHODY MASCARPONE
Svetlý korpus s ľahučkým mascarpone krémom s jahodami a mliečnou ganáche z belgickej čokolády Callebaut. Bude určite fungovať ako elixír lásky!
ČOKO-LESNÉ OVOCIE
Čokoládový krém z mliečnej čokolády callebaut, kakaový korpus a lesné ovocie! Čokoládová, no zároveň svieža a ešte k tomu krásna.
Danela – tradícia od roku 1992
Cukráreň Danela pôsobí od roku 1992, no jej história začína ďaleko pred tým, už v roku 1957. Otec súčasnej majiteľky, Ján Krcheň, ako vyučený cukrár robil svoje remeslo s láskou a poctivo. Pracoval v známej bratislavskej Detskej cukrárni. Vymyslel aj dnes už známe zákusky ako Slovan kocka, Lukulus, či veľmi obľúbenú Višňu v marcipáne. Bol aj pri zrode rodinnej cukrárne Danela.
Cukráreň Danela ponúka torty, zákusky, cukrovinky a iné pochúťky. Všetky sladké dobroty sú vyrobené z kvalitných surovín, vajíčka sú od sliepok z voľného chovu, namiesto bieleho je v zákuskoch trstinový cukor a namiesto margarínu iba poctivé maslo.