Kurz pečenia z kysnutého cesta: moravské koláče, osie hniezda, pagáče i pizza rožky

48,99 €
Kúpiť
5,0 / 5 Prêt à porter (2 pobočky) (kontakt) Bratislava   (mapa) 48 zostáva
Jedlo so sebou

Prehľad ponuky Jedlo so sebou

(2 pobočky) Kontakt
5,0

vynikahuce Castro I plnka

Andrea
Upečené výrobky si odnášate domov!
Pekárka s 30 ročnou praxou
Malé skupiny max. 4 osoby
Varianty (1)

Termín

Platnosť do 9. 11. 2023.

V cene

  • Trvanie kurzu: v rozmedzí 2 až 4 hodiny
  • Miesto konania na výber:
    • Reštaurácia Prêt-à-porter (Limbová 12) Bratislava- Nové mesto
    • Tower 115 (Pribinova 25) Bratislava- Ružinov
  • Všetky suroviny v cene
  • Obsah kurzu:
    • teoretická časť - vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby koláčov a pečenia, ako pripraviť jednotlivé druhy koláčov, výroba náplní, správny výber surovín…
    • praktická časť - výroba jednotlivých druhov koláčov (moravské koláče, osie hniezda, záviny rôzne príchute, pagáče, pizzové rožky alebo iné pečivo podľa vlastného výberu)
    • hotové výrobky si zákazník odnáša so sebou cca 2kg výrobkov 

Obmedzenie

  • Kurz je obmedzený počtom osôb: minimálny počet sú 2 osoby, maximálny počet sú 4 osoby. 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné sa nahlásiť na kurz na tel. č. +421 905 570 860 a dohodnúť si s lektorom termín a aj miesto kurzu.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 

Obsahuje nasledujúce alergény:

1 3 7 8

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

48,99 €
48,99 €
Upečené výrobky si odnášate domov!
Pekárka s 30 ročnou praxou
Malé skupiny max. 4 osoby

Pečenie je umenie! Viete, čo všetko pridať do cesta, aby boli koláče mäkké a vláčne? Príďte to zistiť na jedinečný kurz pečenia, na ktorom vám skúsená pekárka s 30 ročnou praxou prezradí tajomstvo svojich vychýrených maškŕt z kysnutého cesta.

Rozdiel medzi zhliadnutím receptu na youtube a absolvovaním kurzu je hlavne možnosti získať praktické skúsenosti v procese učenia. Na kurze sa naučíte vypracovať kysnuté cesto, pričom jeho správnu konzistenciu budete cítiť hmatom, uvidíte, aký má mať lesk a ako sa správa cesto počas kysnutia. Ako sa hovorí – dostanete to „do rúk“.

  • teoretická časť
    • správny výber surovín, vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby a pečenia, oprava/úprava cesta, teória prípravy jednotlivých druhov koláčov a výroby náplní
  • praktická časť
    • príprava cesta a pečenie (moravské koláče, osie hniezda, záviny s rôznymi príchuťami, pagáče, pizzové rožky či iné pečivo podľa vlastného výberu)

Dobre vedieť: V cene kurzu sú zahrnuté aj suroviny, a samozrejme, všetko čo napečiete. U vás doma sa tak môžu všetci tešiť, že z kurzu sa vrátite s cca 2 kg slaných a sladkých dobrôt. 

Alergény
1

Obilniny obsahujúce lepok

pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich

2

Kôrovce

a výrobky z nich

3

Vajce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnica olejná (Arašidy)

a výrobky z nich

6

Sójové bôby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mlieko

a výrobky z neho

8

Škrupinové plody

mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich

9

Zeler

a výrobky z neho

10

Horčica

a výrobky z nej

11

Sezamové semená (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siričitý a siričitany

v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2

13

Vlčí bôb (Lupina)

a výrobky z neho

14

Mäkkýše

a výrobky z nich

Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky.