Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily alebo objavte ďalšiu.

Kurz pečenia z kysnutého cesta: moravské koláče, osie hniezda, pagáče i pizza rožky

Nenechajte si ujsť nové ponuky podniku Prêt à porter

Postrážime, aby vám už žiadna nová ponuka neutiekla.

Mapa
© OpenMapTiles  © Prispievatelia OpenStreetMap

Podobné ponuky, z ktorých si určite vyberiete

Zobraziť viac podobných ponúk

Zobraziť pôvodnú ponuku

Prehľad ponuky

Varianty (1)
  • Trvanie kurzu: v rozmedzí 2 až 4 hodiny
  • Miesto konania na výber:
    • Reštaurácia Prêt-à-porter (Limbová 12) Bratislava- Nové mesto
    • Tower 115 (Pribinova 25) Bratislava- Ružinov
  • Všetky suroviny v cene
  • Obsah kurzu:
    • teoretická časť - vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby koláčov a pečenia, ako pripraviť jednotlivé druhy koláčov, výroba náplní, správny výber surovín…
    • praktická časť - výroba jednotlivých druhov koláčov (moravské koláče, osie hniezda, záviny rôzne príchute, pagáče, pizzové rožky alebo iné pečivo podľa vlastného výberu)
    • hotové výrobky si zákazník odnáša so sebou cca 2kg výrobkov 

Obmedzenie

  • Kurz je obmedzený počtom osôb: minimálny počet sú 2 osoby, maximálny počet sú 4 osoby. 
  • Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné sa nahlásiť na kurz na tel. č. +421 905 570 860 a dohodnúť si s lektorom termín a aj miesto kurzu.
  • Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms. 

Obsahuje nasledujúce alergény:

1 3 7 8

Zobraziť zoznam alergénov

Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:

Ako funguje prevod benefitných bodov?

48,99 €
48,99 €
Upečené výrobky si odnášate domov!
Pekárka s 30 ročnou praxou
Malé skupiny max. 4 osoby

Pečenie je umenie! Viete, čo všetko pridať do cesta, aby boli koláče mäkké a vláčne? Príďte to zistiť na jedinečný kurz pečenia, na ktorom vám skúsená pekárka s 30 ročnou praxou prezradí tajomstvo svojich vychýrených maškŕt z kysnutého cesta.

Rozdiel medzi zhliadnutím receptu na youtube a absolvovaním kurzu je hlavne možnosti získať praktické skúsenosti v procese učenia. Na kurze sa naučíte vypracovať kysnuté cesto, pričom jeho správnu konzistenciu budete cítiť hmatom, uvidíte, aký má mať lesk a ako sa správa cesto počas kysnutia. Ako sa hovorí – dostanete to „do rúk“.

  • teoretická časť
    • správny výber surovín, vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby a pečenia, oprava/úprava cesta, teória prípravy jednotlivých druhov koláčov a výroby náplní
  • praktická časť
    • príprava cesta a pečenie (moravské koláče, osie hniezda, záviny s rôznymi príchuťami, pagáče, pizzové rožky či iné pečivo podľa vlastného výberu)

Dobre vedieť: V cene kurzu sú zahrnuté aj suroviny, a samozrejme, všetko čo napečiete. U vás doma sa tak môžu všetci tešiť, že z kurzu sa vrátite s cca 2 kg slaných a sladkých dobrôt. 

Alergény

1
Obilniny obsahujúce lepok
pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody a výrobky z nich
2
Kôrovce
a výrobky z nich
3
Vajce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnica olejná (Arašidy)
a výrobky z nich
6
Sójové bôby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mlieko
a výrobky z neho
8
Škrupinové plody
mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu orechy, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a výrobky z nich
9
Zeler
a výrobky z neho
10
Horčica
a výrobky z nej
11
Sezamové semená (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siričitý a siričitany
v koncentráciách vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjadrené SO2
13
Vlčí bôb (Lupina)
a výrobky z neho
14
Mäkkýše
a výrobky z nich
Upozornenie:

Informácie o alergénoch sú poskytované priamo poskytovateľom tejto ponuky, nie spoločnosťou Slevomat.cz, s.r.o. – organizačná zložka Slovensko. Poskytovateľ nesie výlučnú zodpovednosť za správnosť týchto informácií. V prípade ďalších otázok na zloženie či alergény kontaktujte priamo poskytovateľa ponuky. 

Hore