Kurz pečenia z kysnutého cesta: moravské koláče, osie hniezda, pagáče i pizza rožky
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 9. 11. 2023.
V cene
- Trvanie kurzu: v rozmedzí 2 až 4 hodiny
- Miesto konania na výber:
- Reštaurácia Prêt-à-porter (Limbová 12) Bratislava- Nové mesto
- Tower 115 (Pribinova 25) Bratislava- Ružinov
- Všetky suroviny v cene
- Obsah kurzu:
- teoretická časť - vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby koláčov a pečenia, ako pripraviť jednotlivé druhy koláčov, výroba náplní, správny výber surovín…
- praktická časť - výroba jednotlivých druhov koláčov (moravské koláče, osie hniezda, záviny rôzne príchute, pagáče, pizzové rožky alebo iné pečivo podľa vlastného výberu)
- hotové výrobky si zákazník odnáša so sebou cca 2kg výrobkov
Obmedzenie
- Kurz je obmedzený počtom osôb: minimálny počet sú 2 osoby, maximálny počet sú 4 osoby.
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné sa nahlásiť na kurz na tel. č. +421 905 570 860 a dohodnúť si s lektorom termín a aj miesto kurzu.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Edenred – previesť body
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Pečenie je umenie! Viete, čo všetko pridať do cesta, aby boli koláče mäkké a vláčne? Príďte to zistiť na jedinečný kurz pečenia, na ktorom vám skúsená pekárka s 30 ročnou praxou prezradí tajomstvo svojich vychýrených maškŕt z kysnutého cesta.
Rozdiel medzi zhliadnutím receptu na youtube a absolvovaním kurzu je hlavne možnosti získať praktické skúsenosti v procese učenia. Na kurze sa naučíte vypracovať kysnuté cesto, pričom jeho správnu konzistenciu budete cítiť hmatom, uvidíte, aký má mať lesk a ako sa správa cesto počas kysnutia. Ako sa hovorí – dostanete to „do rúk“.
-
teoretická časť
- správny výber surovín, vysvetlenie ako sa správa kysnuté cesto počas výroby a pečenia, oprava/úprava cesta, teória prípravy jednotlivých druhov koláčov a výroby náplní
-
praktická časť
- príprava cesta a pečenie (moravské koláče, osie hniezda, záviny s rôznymi príchuťami, pagáče, pizzové rožky či iné pečivo podľa vlastného výberu)
Dobre vedieť: V cene kurzu sú zahrnuté aj suroviny, a samozrejme, všetko čo napečiete. U vás doma sa tak môžu všetci tešiť, že z kurzu sa vrátite s cca 2 kg slaných a sladkých dobrôt.