Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
Kde sa dobré vínko pije, tam sa dobre žije, kde sa chutné jedlo podáva, tam sa radosť rozdáva. Poďte si aj vy po svoju porciu radosti a užite si parádne gurmánske menu s puncom luxusu u Matyšáka.
Pohodlne sa usaďte a nechajte uniesť do sveta harmonických chutí a vôní. Grill & Wine restaurant je novým konceptom v portfóliu oceneniami ovenčených reštaurácií vinára Petra Matyšáka. Nachádza sa pod známych hotelom Matyšák na Pražskej.
V ponuke nájdete trojchodové degustačné menu, ktoré je doplnené výnimočným šumivým bielym vínom Momento z vinárstva Matyšák. V mäsovom variante si pochutnáte na teľacom vývare s domácimi rezancami a grilovaných kuracích prsiach ´Supreme´ so zemiakovým gratinom so špenátom a sušenými paradajkami. Sladkou bodkou bude famózny dezert inšpirovaný kuchyňou našich starých mám – tvarohové guľky s malinovým coulies a zmrzlinou z pretaveného masla.
Máte chuť na odľahčený bezmäsitý variant? Nechajte sa zlákať mrkvovým krémom s kokosovým mliekom a chlebovými čipsami. Ako druhý chod sa bude podávať vymaznané krupoto so strakatou fazuľou a šampiňónovým velouté. Dezert bude vskutku netradičný – Aero čokoláda s Baileys penou, mandľovým prachom a marakujovým sorbetom.
Grill & Wine restaurant
Priestor zážitkovej reštaurácie Grill & Wine dýcha dávnou históriou. Priamo vedľa vás sa bude skrývať skutočný unikát – jedna z najväčších vínnych pivníc v strednej Európe pochádzajúca z roku 1904. V pivnici dozrievajú skutočné archívne klenoty, dokopy je tu uskladnených viac než 30 000 fliaš.
Reštaurácia dôkladne vyberá suroviny s cieľom podávať len to najkvalitnejšie na váš stôl. Kupujú len celé prasatá, jahňatá, teľatá a jalovice s bio certifikátom, ktoré spracovávajú priamo v reštaurácii. O vaše pohodlie sa postará špičkový a priateľský personál. Pravidelné hudobné vystúpenia znásobujú a dopĺňajú zážitok všetkých zmyslov tak, že sa každá vaša návšteva stane unikátnym zážitkom.
Hotelová reštaurácia Matyšák získala množstvo ocenení za najlepšiu hotelovú reštauráciu na Slovensku a stala sa doslova pútnickým miestom slovenských a zahraničných gurmánov. Navštívili ju aj nemeckí milionári Geissenovci.