Znamenité trojchodové degustačné menu s pohárom šumivého vína
Prehľad ponuky
Termín
Platnosť do 14. 9. 2023.
V cene
Polievka:
- 1 × 250 ml Teľací vývar, domáce rezance, koreňová zelenina (A: 1, 3, 9)
Hlavné jedlo:
- 1 × 250 g Grilované kuracie prsia ´Supreme´, zemiakový gratin so špenátom, sušenými paradajkami a parmezánom, pyré z čierneho koreňa, demiglace omáčka (A: 3, 7, 12)
Dezert:
- 1 × 130 g Domáce tvarohové guľky, malinové coulies, zmrzlina z pretaveného masla (A: 1, 3, 7)
Welcome drink:
- 1 × 1,5 dcl Biele šumivé víno Momento
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to, prosím, čo najskôr na tel. č. +421 918 180 003.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Termín
Platnosť do 14. 9. 2023.
V cene
Polievka:
- 1 × 330 ml Mrkvový krém, kokosové mlieko, zázvor, chlebové čipsy (A: 1, 9)
Hlavné jedlo:
- 1 × 350 g Krupoto, strakatá fazuľa, šampiňónové velouté, malý šalát dochutený hľuzovkovým olejom (A: 1, 7)
Dezert:
- 1 × 120 g Aero čokoláda, Baileys pena, mandľový prach, marakujový sorbet (A: 1, 3, 7)
Welcome drink:
- 1 × 1,5 dcl Biele šumivé víno Momento
- Rezervácia: Po zakúpení voucheru je potrebné vytvoriť rezerváciu minimálne 24 hodín vopred e‑mailom na restaurant@grillandwine sk alebo telefonicky na tel. čísle +421 918 180 003.
- Stačí sa preukázať platným voucherom v mobilnom telefóne alebo v sms.
- V prípade, že sa nemôžete dostaviť na dohodnutý termín, oznámte to, prosím, čo najskôr na tel. č. +421 918 180 003.
Obsahuje nasledujúce alergény:
Využite body zo zamestnaneckých programov. Na túto ponuku môžete využiť body týchto benefitných spoločností:
- Benefit Plus – previesť body
Ako funguje prevod benefitných bodov?
Kde sa dobré vínko pije, tam sa dobre žije, kde sa chutné jedlo podáva, tam sa radosť rozdáva. Poďte si aj vy po svoju porciu radosti a užite si parádne gurmánske menu s puncom luxusu u Matyšáka.
Pohodlne sa usaďte a nechajte uniesť do sveta harmonických chutí a vôní. Grill & Wine restaurant je novým konceptom v portfóliu oceneniami ovenčených reštaurácií vinára Petra Matyšáka. Nachádza sa pod známych hotelom Matyšák na Pražskej.
V ponuke nájdete trojchodové degustačné menu, ktoré je doplnené výnimočným šumivým bielym vínom Momento z vinárstva Matyšák. V mäsovom variante si pochutnáte na teľacom vývare s domácimi rezancami a grilovaných kuracích prsiach ´Supreme´ so zemiakovým gratinom so špenátom a sušenými paradajkami. Sladkou bodkou bude famózny dezert inšpirovaný kuchyňou našich starých mám – tvarohové guľky s malinovým coulies a zmrzlinou z pretaveného masla.
Máte chuť na odľahčený bezmäsitý variant? Nechajte sa zlákať mrkvovým krémom s kokosovým mliekom a chlebovými čipsami. Ako druhý chod sa bude podávať vymaznané krupoto so strakatou fazuľou a šampiňónovým velouté. Dezert bude vskutku netradičný – Aero čokoláda s Baileys penou, mandľovým prachom a marakujovým sorbetom.
Grill & Wine restaurant
Priestor zážitkovej reštaurácie Grill & Wine dýcha dávnou históriou. Priamo vedľa vás sa bude skrývať skutočný unikát – jedna z najväčších vínnych pivníc v strednej Európe pochádzajúca z roku 1904. V pivnici dozrievajú skutočné archívne klenoty, dokopy je tu uskladnených viac než 30 000 fliaš.
Reštaurácia dôkladne vyberá suroviny s cieľom podávať len to najkvalitnejšie na váš stôl. Kupujú len celé prasatá, jahňatá, teľatá a jalovice s bio certifikátom, ktoré spracovávajú priamo v reštaurácii. O vaše pohodlie sa postará špičkový a priateľský personál. Pravidelné hudobné vystúpenia znásobujú a dopĺňajú zážitok všetkých zmyslov tak, že sa každá vaša návšteva stane unikátnym zážitkom.
Hotelová reštaurácia Matyšák získala množstvo ocenení za najlepšiu hotelovú reštauráciu na Slovensku a stala sa doslova pútnickým miestom slovenských a zahraničných gurmánov. Navštívili ju aj nemeckí milionári Geissenovci.