Mit találhat a számlázásokban?

A pénzügyi részlegről minden információt és adatot megtalál a partner felületén. A számlák a promóciókról és a jutalékról bármikor letölthetőek az adott időpontra a partner felületről. Ennek köszönhetően tudja kontrollálni, mekkora összeget küldünk az Ön számlájára.

A teljes jövedelem (amelyből le van vonva a jutalékunk és a ki nem használt voucherek értéke) a voucherek értékesítése után fizetendő. Havi szinten háromszor számlázunk, minden hónap 2., 11. és 21. napján.

Számlázás

A számlázás PDF formátumban jelenik meg, amely az adott időintervallum összegzését foglalja magában. Például 2.11. – 2.20. 

A PDF dokumentum része az egyes promóciók kiértékelése. Így egyszerűbben tudja kontrollálni a vouchereket és a jutalékot is.

Számla

A számlázás köztünk és Ön között történik. Mi utaljuk az Ön számlájára a bevételét: Ön bevétele = eladott voucherek értéke – mi jutalékunk. A JUTALÉKRA KÜLÖN SZÁMLÁT ADUNK AZ ÖN SZÁMÁRA, természetesen ezt a számlát már nem kell fizetni, ez az Ön könyveléséhez szolgál.

A fel nem használt voucherek 100 százalékos értéke a Slevomatnál marad, ezért is jelenik meg a végső jutalék számlázásban. A fel nem használt voucherek “Provider´s special fee” (szolgáltató díja) névvel jelenik meg a számlázásban.

További információkat a számlázásról itt találhat.