Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

89 eur za 3 dňový wellness pobyt v hoteli AQUATERMAL*** Objavte perlu južného Slovenska a zažite ozajstný relax a pohodu so zľavou 53%!

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel AQUATERMAL*** Novohrad (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Dávid Bukovan

Dobry Den. Chcem si kupit tento pobyt na 3dni AquaHotel za slusne prijatelnu sumu 89 €. Ale neviem do akej banky mam ist,akej mate banke ucet ? Kde presne sa tento pobyt nachadza ? Bratislave? a Ako budete vediet na aku adresu mate poslat mi Kupon ked este nikde som nevypisoval svoju adresu ?? Mam 26rokov a doteraz neviem co to znamena Wellnes. Co je to ? Po odoslani vam 89 € mi kolko bude treba este tam penazi okrem na Cestu a spät ? Prosim o dôvkladne zodpovedanie mojich Otazok. Dakujem.

Zlavomat

Dobrý deň, treba si pozorne prečítať ponuku, v ktorej sú zodpovedané všetky Vaše otázky – hotel sa nachádza v Dolnej Strehovej, pobyt je pre dve osoby, samozrejme, môžete ísť aj sám, no v takom prípade si porovnajte, či sa Vám pobyt neoplatí skôr za bežnú sumu. V cene jedného kupónu (=voucheru) je pobyt na dve noci pre dve osoby, polpenzia (raňajky a večere) pre 2 osoby, neobmedzený vstup do wellness (relax centrum – bazény a sauny). Hotovosť, ktorú si so sebou vezmete, záleží už od vás. Pozorne si prezrite ponuku, po kliknutí na „KÚPIŤ“ objednáte kupón, zvolíte spôsob platby, objednávku potvrdíte kódom, ktorý Vám po zadaní Vášho t. č. príde ihneď v sms, obratom Vám potom prídu na Váš e-mail informácie o uhradení platby na náš účet – v maile bude číslo nášho účtu i variabilný symbol, ktorý je potrebné zadať pri platbe. Platiť môžete kartou alebo bankovým prevodom, prípadne vkladom sumy na náš účet v hociktorej banke. Po spracovaní platby Vám do 3 pracovných dní zašleme kupón na Váš e-mail, následne si môžete pobyt rezervovať v hoteli na tel. č. +421 47 430 88 11 alebo e-mailom na info@strehova.sk. Pri rezervácii nahlásite číslo kupónu, takisto je dobré kupón si vytlačiť a vziať na pobyt, kde ho odovzdáte. Dúfame, že už je všetko jasné :)
Voucher neplatí na pobyty od 22.12.2011 do 3.1.2012

Anna

Dobrý večer. Práve som na tejto stránke dočítala, že ponuku si môže zakúpiť iba obmedzený počet ľudí. Ako teda viem, či je táto ponuka už vypredaná alebo nie?

Zlavomat

Dobrý deň Anna, ponuka nie je vypredaná, pokiaľ stále beží. Ešte stále sú voľné kupóny pre tento pobyt :)

Anna

Pozdravujem!
Dajú sa iné služby okrem ubytovania (myslím hlavne na bazénový a saunový svet) využiť aj v deň príjazdu pred check-in a v deň odchodu aj po check-out? Lebo naraňajkovať sa a odísť už po 10.00 h cez týždeň to nie je deň, to je pár minút. Ďakujem za odpoveď a pekný deň želám

Zlavomat

Anna, bazény a sauny môžete využívať počas celého svojho pobytu. Ak prídete aj trochu skôr ako o 14 hod. a bude pre Vás už pripravená izba, aby ste sa mohli ubytovať, potom budete môcť využívať aj wellness. Takisto ho môžete využívať aj po 10 hodine. Pekný deň

Petra Seboková

Dobry den chcem sa opytat tato poukazka je pre 2 osoby ci treba objednat 2 taketo poukazky.daku­jem Peta

Zlavomat

Dobrý deň, jeden kupón platí pre dve osoby. Všetko, čo kupón zahŕňa, nájdete podrobnejšie v ponuke či v časti podmienky. Pekný deň

Evka Berková

zaujímalo by ma kedy sa na pobyt nastupuje a kedy končí,kedže píšete tri dni
lebo naposledy sme si tiež kupovali trojdnový pobyt a bol z neho len jeden a pol dna ,kedže nástup bol o14.00napr.v pon­delok a koniec 10.00 ráno v stredu

Zlavomat

Evka, check in je od 14:00 hod. a check out v nedeľu do 12:00 hod, v iné dni do 10:00 hod.

veronika

dobry den, chcela by som sa spytat, ci je moznost poslania kuponu postou, chcela by som to pre rodicov, zijem v zahranici a bolo by to vlastne prekvapenie
dakujem

Zlavomat

Dobrý deň Veronika, určite je to možné. Treba informovať priamo hotel a dohodnúť sa s ním. Možno bude stačiť nahlásiť číslo kupónu telefonicky a preposlať odkaz na kupón e-mailom na recepciu hotela.

Soňa

Dobry den, predalo sa uz dost vela kuponov, ktorych platnost je do konca marca, mimo vianoc, silvestra. Kedze kapacita hotela je obmedzena a predpokladam velka vacsina nas bude mat zaujem vylucne o vikendovy pobyt, predlzi sa platnost akcie alebo v pripade obsadenosti budeme moct rezervovat pobyt len v pracovne dni?

Zlavomat

Dobrý deň Soňa, hotel je maximálne ústretový voči svojim zákazníkom. V prípade, ak Vám nebudú vyhovovať termíny do konca marca 2012, určite nájdeme riešenie, nie je neobvyklé predĺžiť pri veľkom záujme platnosť voucherov. Situáciu budeme riešiť ihneď, ako nastane. :)

Iveta Rothova

Dobrý den chcela som si objednat tento pobyt , ale nepríde mi žiadna SMS-ska ! čo robím zle ? dakujem

Zlavomat

Dobrý deň, kupón sme objednali za Vás, informácie o platbe Vám prídu obratom na Váš e-mail /uvedený na Vašom účte na Zľavomate. Nabudúce skúste zadať tel. č. bez nuly na začiatku, prípadne zadajte tel. č. niekoho blízkeho, kto je pri Vás :) Pekný pobyt!

Kika

Chcela som si objednat tento pobyt ale pred zadanim kodu z telefonu mi vypadol internet. Kedze chcem len 1 voucher teraz neviem ci mam zadat znovu ze chcem kupit jeden voucher,… Alebo ako sa dostanem k tej mojej prvej objednavke?

Zlavomat

Kika, vytvorte novú objednávku, po potvrdení novým sms kódom Vám obratom prídu informácie o platbe na e-mail. Pekný deň a ešte krajší pobyt :)

Eva Makovická

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na aké telefónne číslo mam zavolať, ked si chcem rezervovať pobyt?To na stránke pletí len pre skype? ďakujem.

Zlavomat

Dobrý deň Eva, pobyt si môžete rezervovať na tel. č. +421 47 430 88 11 alebo e-mailom na info@strehova.sk

MARIE

Dobrý den,chtela bych se zeptat v kolik hodin je nastup a kdy odjezd a jeste zda jsou na pokojich zupany.Dekuji.

Zlavomat

Dobrý deň Mária,
nástup je od 14:00 hod a odchádza sa v nedeľu do 12:00 hod, v iné dni do 10:00 hod. Župany sa dajú zapožičať za zálohu 10 eur, ktoré Vám po prebratí župana na recepcii vrátia.

Beáta Csákyová

Ďakujem. Už mi prišli vouchery.

Beáta Csákyová

Dobrý deň,
dňa 1.10.2011 som kúpila dva kupóny na 3dňový pobyt do Aquatermal Dolná Strehová. Zatiaľ mi neprišli vouchery.Suma 178 € bola zaslaná pod VS 3601201000. Prosím Vás aby ste to preverili a dali mi vedieť.Ďakujem za skorú odpoveď.
Csákyová

silvia

dobry den chceli by sme ist na babsku jazdu, len nevieme ci nas bude do paru, da sa byt aj v trojlozkovej izbe? ak by bol prosim doplatok? este sa chcem spytat vsimla som si, ze ponukatevstup do wellness aj detom, dufam, ze to nebude rusive, je totiz bezne, ze deti nemavaju do saun pristup min do 12r, osobne si myslim, ze to pre ne ani nie je vhodne.pekny den

Zlavomat

Dobrý deň Silvia,
v hoteli majú k dispozícii nasledovné izby:
dvojlôžkové 13×, dvojlôžkové s prístelkou 20×,
dvojlôžkové s dvoma prístelkami 2× – tieto izby sú určené pre zákazníkov so zľavovým kupónom.
V hoteli je tiež 1 imobilná izba a 1 apartmán, nevzťahujú sa však na akciový pobyt. Skúste sa preto individuálne dohodnúť s hotelom, ak máte záujem o väčšiu izbu. Príplatok za prístelku v 2-lôžkovej izbe s polpenziou a welnesom je spolu 18 eur/deň (podľa bežného cenníka hotela), treba sa informovať vopred. Vstup do wellness centra majú rovnako deti, ako aj dospelí – hotel necháva hosťom priestor, s deťmi, ktoré by vás rušili, by mali spraviť „poriadok“ už rodičia… Užite si babskú jazdu :)

Barbora Procházková

Dobrý deň,
chcela by som sa informovať chceli by sme ísť na 3 dni /2 noci/ dvaja dospelí a tri deti vo veku 13 rokov, 10 rokov a 1 rok. Ako mám kúpiť kupóny?
ďakujem za info.

Zlavomat

Dobrý deň Barbora, najmladšie dieťatko má pobyt zdarma. Hotel AQUATERMAL má k dispozícii iba 2 izby, kde sa dajú dať dve prístelky (pre dve deti do 15 rokov sú prístelky zdarma). Ak bude jedna z týchto izieb na Vami požadovaný termín voľná, stačí doplatiť už iba za polpenziu pre deti (8 eur na deň pre jedno dieťa). Môžete sa tiež ubytovať aj na izbe s jednou prístelkou (ktorých je v hoteli najviac) a manželskou posteľou, zrejme by Vám však bolo dosť tesno… V prípade, ak izby s dvoma prístelkami nebudú voľné, treba dokúpiť ďalší kupón (čím získate druhú izbu spolu s polpenziou pre deti) alebo sa skúste s hotelom individuálne dohodnúť o využití apartmánu a možnom doplatku navyše. Pekný pobyt pre vás všetkých!

Eliška

Ako je to s parkovanim?
Plati sa nieco?

Zlavomat

Eliška, parkovanie majú hostia zdarma.

Lea Stanková

Dobrý deň, je dátum 2.12. este volný ? Ďakujem za odpoveď

Zlavomat

Dobrý deň Lea, info o voľných termínoch dostanete na tel. č. hotela +421 47 430 88 11 alebo e-mailom na info@strehova.sk.

Soňa

Zdravim,

prosim o info, ako casto a kedy presne sa cvici zumba a za aky poplatok, ake su moznosti vyletov okrem hradu Modry Kamen.
Ďakujem moc

Zlavomat

Dobrý deň Soňa, bližšie info o zumbe, ako aj ďalších aktivitách v okolí získate na tel. č. hotela +421 47 430 88 11 alebo e-mailom na info@strehova.sk.

Eduard

Dobrý deň. Chcel by som zaplatiť tento voucher bankovým prevodom v sobotu, prevod trvá 2–3dni,ale do konca akcie je len okolo36hodín.získam ten poukaz?

Zlavomat

Dobrý deň Eduard, samozrejme, kupón môžete uhradiť aj o pár dní neskôr. Dôležité je vytvoriť objednávku, kým vyprší čas ponuky. Pekný pobyt

Lucia Vojtková

Dobrý deň prajem chcela by som sa informovať ohľadom tej polpenzie keby že sme prišli na vákend tj piatok, sobota a nedeľa mali by sme 2× raňajky sobota a nedeľa a 2× večeru piatok a sobota? a ten vstup do wellnes centra znamená bazeny sauna a jacuzzi to je zadarmo ak som dobre pochopila a neobmedzený počet vstupov alebo sa za niečo z vymenovaného teda okrem masáži dopláca? Ďakujem Vojtková

Zlavomat

Dobrý deň Lucia, kupón platí na dve noci, ak prídete na víkend, v cene máte 2× raňajky (sobota, nedeľa) a 2× večere (piatok, sobota) pre dvoch. Počas celého pobytu máte neobmedzený vstup do Wellness centra – vnútorných bazénov a saunového sveta.

ATA8888

Dobry vecer,,
chcela by som sa spytat ci nebudete mat na strankach vasho hotela kalendar kde by sme mohli sledovat aktualnu obsadenost pre vyber datumu na uplatnenie nasho kuponu …este by ma zaujimala kapacita vasho hotela a hlavne bazena…ak by sme sa rozhodli pre akukolvek masaz je mozne si ju zakupit a vybrat si pre nas vhodny cas alebo su urcene hodiny ?Vidim ze ponukate Zumbu je v ponuke aj JOGA?Dakujem a uz od dnes sa tesim a dufam,ze si u vas oddychneme a odburame stres

Zlavomat

Dobrý deň, pre bližšie informácie ohľadne ďalších aktivít v hoteli (masáže, zumba, pilates či iné cvičenia) kontaktujte, prosím, priamo recepciu hotela: info@strehova.sk alebo sa informujte telefonicky +421 47 430 88 11.

zuzka

A je na izbach aj televizor?A kolko by vyslo doplatenie plnej penzie pre 2dospele osoby na pobyt?

Zlavomat

Zuzka, na izbách je televízor i voľné pripojenie na wi-fi. Plnú penziu si môžete doplatiť – na jednu osobu je doplatok 16 eur/obed, vybrať si môžete z denného menu alebo jedálneho lístka, ktorý nájdete aj na stránkach hotela.

Jaja

Dobrý deň, poprosím o informáciu ohľadom večere v akciovom pobyte (formou koľko chodového menu sa podáva) a či je možnosť v zimných mesiacoch zacvičiť si zumbu v priestoroch hotela. Vďaka

Zlavomat

Dobrý deň Jaja, áno, zumbu si v hoteli môžete zacvičiť nielen v zime, ale už teraz. Menu pozostáva z 2 chodov – polievka a jedno zo 4 jedál, ktoré si vyberiete. V prípade, ak bude na večeri viac ako 15 osôb, budú aj večere vo forme bufetu.

viera

akou formou je podavana strava? nenasla som to ani na ich webe.

dakujem

Zlavomat

Vierka, raňajky sú podávané formou bufetových stolov. Večere sú pri počte osôb do 15 ľudí podávané ako 2-chodové menu (polievka + jedno zo 4 jedál podľa aktuálnej ponuky a, samozrejme, podľa vášho výberu). Pri počte nad 12 osôb sú aj večere podávané formou bufetových stolov.

Andrea

Dobrý deň, rada by som sa spýtala, aké iné služby hotel ponúka okrem wellness? Napr. bowling, biliard atd… aktivity, ktoré sa môžu vykonávať aj v nepriaznivom počasí. ďakujem

Zlavomat

Dobrý deň Andrea, v hoteli máte kopec ďalších možností pre športové vyžitie. Priamo v hoteli si môžete zahrať ping-pong, zacvičiť zumbu, pilates či iné cviky, v areáli je viacúčelové ihrisko s trávnikom (napr. pre futbal), takisto si tu môžete zahrať tenis (hotel poskytuje i zapožičanie tenisových rakiet). V obci zas nájdete fitnescentrum alebo sa môžete vybrať na výlet po okolí – 15 km od hotela stojí Hrad Modrý kameň, na ktorom sa cez víkendy konajú rôzne podujatia… Nudiť sa tu teda rozhodne nebudete:)

Lucia

Dobrý den rada by som sa inf.o možnosti dokupenia jedneho dna.Chceli by sme ist na 4dni ,takze ne 3dni by sme mali spomínaní kupon a jeden den si doplatíme.je taka moznost.?dakujem 2dospelí +dieta do 3rokov

Zlavomat

Dobrý deň Lucia, dieťatko má pobyt zdarma. Doplácate iba noc a stravu pre dvoch – už podľa bežného cenníka hotela (info nájdete aj na ich webovej stránke alebo napíšte na adresu info@strehova.sk), tretiu noc a ďalšie služby navyše už doplácate priamo v hoteli. Pekný deň a ešte krajší pobyt :)

Lucia

Dobrý deň,chcela by som vedieť, či sa dá dokúpiť masáž spolu s voucherom,alebo to treba riešiť iba cez hotel,chcela by som to kúpiť ako dar,ale aj s masážou.Ďakujem.

Zlavomat

Dobrý deň Lucia, voucher sa spojiť s masážami nedá. Za ďalšie služby platíte už priamo v hoteli.
Zoznam a cenník masáží, ktoré si môžete v hoteli doobjednať, je nasledovný:

Masáž chrbta a šije 10€/30 min.
Masáž celého tela 16€/60 min.
Masáž nôh 10€/25 min.
Masáž rúk 6€/20 min.
Masáž hlavy 5€/15 min.
Bankovanie 12€/30 min.
Medová masáž 12€/30 min.
Reflexná masáž chrbta 10€/30 min.

Jaja

Dobrý deň, zaujímalo by ma koľko má hotel k dispozícií izieb dvojlôžkových, príp. ost. Ďakujem.

Zlavomat

Dobrý deň, momentálne prístupné izby: dvojlôžkové 13× dvojlôžkové s prístelkou 20×
dvojlôžkové s dvoma prístelkami 2× 

  • 1 imobilná izba a 1 apartmán (tie sa však nevzťahujú na akciový pobyt)
Ada

Dobrý deň, termín mám rezervovaný, platba je uhradená 28.9. no stále v mojom prehlade objednávok sa píše že :Objednávka nie je zaplatená. Dúfam, že je to len z dôvodu, kým platba nenabehne na účet hotela a všetko bude ok. Už sa veľmi tešíme na pobyt :)

Zlavomat

Dobrý deň Ada, samozrejme, je to v poriadku, ak ste peniaze uhradili presne podľa pokynov, ktoré sme Vám po objednávke kupónu obratom zaslali na e-mail (platba na naše číslo účtu (nie hotela ;) a s Vaším variabilným symbolom). Spracovanie platby chvíľu trvá, ak Vám kupón cca do troch pracovných dní nepríde, kontaktujte našu zákaznícku podporu zlavy@zlavomat.sk. Príjemný pobyt!

Ada

Ďakujem, voucher prišiel, už je všetko v poriadku.
Prajem pekný slnečný deň!

Iva

Je možný aj pobyt s malym psikom ?

Zlavomat

Iva, žiaľ, pobyt so psíkom v hoteli nie je možný.

Alena

Dobry den chcela by som sa spytat ci hotel ma volne kapacity na 11–13.11.2011 pretoze nam zatial ziadny iny termin nevyhovuje ak by to bolo volne tak by som si rezervovala ubytovanie a kupila 2 poukazy pre 4 osoby dakujem za skoru odpoved

Zlavomat

Dobrý deň Alena, o voľných termínoch sa treba informovať priamo na tel. č. hotela +421 47 430 88 11 alebo e-mailom na info@strehova.sk.

Martina Dvorščíková

Dobrý večer, rada by som sa spýtala na dnešnú akciu, nakoľko som ešte u Váas nenakupovala,Chcela by som vedieť, keď si zakúpim túto akciu a Vy mi pošlete voucher na email, tak ja ho predložím v hoteli na recpcii a to je všetko? Ak sa môžem tak blbo spýtať mám tam ísť uplne bez peňazí? Už nebudú chcieť odo mňa žiadne iné poplatky, napríklad za saunový svet a podobne?…Niesú tam žiadne skryté poplatky? Celá tá cena tých 89eur je so všetkým teda s ubytovaním s polpenziou, NEOBMEDZENÝ vstup do wellness centra a samozrejme je to cena spolu pre DVE OSOBY?

Ďakujem za odpoved

Zlavomat

Dobrý deň Martina, presne tak :) Kupón Vám zašleme na Váš e-mail približne do 3 pracovných dní po celkovom spracovaní platby. Pri rezervácii nahlásite číslo kupónu, pre istotu je dobré prísť s vytlačeným kupónom aj na pobyt. V cene už budete mať všetko, čo ponúkame: ubytovanie na 2 noci pre dve osoby v dvojlôžkovej izbe, polpenziu pre oboch a takisto neobmedzený vstup do Wellness centra (teda vnútorné bazény a saunový svet), pripojenie na internet a parkovanie. Ak máte dieťa do 15 rokov, získate preň prístelku ZDARMA (bez nároku na stravu, možné dokúpiť raňajky a večeru v hodnote 8 eur/deň).
Maximálne budete doplácať miestny poplatok 0,35 € /os./noc alebo služby navyše, o ktoré by ste v hoteli mali záujem (napr. masáže, ich cena sa pohybuje okolo 10 eur). Samozrejme, úplne bez peňazí netreba chodiť nikam ;) V hoteli však za tento jeden kupón dostanete pre oboch presne to, čo sme vymenovali. Pekný pobyt!

Ot Ka

Chcela by som sa opýtať, či je do wellnessu vstup bez plaviek. Naposledy nám to znepríjemnilo pobyt, ďakujem.

Hotel AQUATERMAL

Do sauny by sa nemalo chodiť v plavkách, ale mi to od hostí nevyžadujeme a nechávame to na nich, čo uznajú za vhodné, či budú v saune v plavkách alebo bez, k dispozícii sú vo wellnesse plachty

Katka

Dobrý deň,
práve som telefonovala do hotela, lebo mám záujem o kuponý, a keďže by sme chceli pobyt dlhší, chcela som kúpiť dva. Máme 2 deti, vo veku 10 a 13 rokov, ALE…problém spočíva v tom, že na izbu sa zmestí len jedna prístelka a kupón je na deti dve. Pani mi povedala, že je to myslené tak, že jedno dieťa spí medzi rodičmi, čo v našom prípade je absolútne vylúčené. Ako by sa takéto niečo dalo vyriešiť? Zobrali by sme aj izby dve, ale určite len s nejakou zľavou pre deti. Ďakujem

Zlavomat

Dobrý deň Katka, takisto sme kontaktovali hotel – keďže izby sú pripravené len na jednu prístelku, najvhodnejším riešením pre Vás zrejme bude doobjednať kupón aj pre deti, čím budete mať vyriešenú aj stravu/polpenziu pre deti a takisto vďaka kupónu získate zľavu na ubytovaní.

Katka

Tak som telefonovala znova, boli veľmi milí a ústretoví a povedali teda, že nám stačia na 4 noci kupóny dva a že nás dajú do väčšej izby, alebo do izieb dvoch poprípade. Takže už len doobjednáme polpenziu na 4 noci pre deti. Ďakujem

Zlavomat

Teší nás, že sa to nakoniec takto vyriešilo :)
Hotel má totiž k dispozícii iba dve izby, kde je možné dať dve prístelky. Treba natrafiť na ten správny termín, aby boli voľné. Samozrejme, všetko je už na dohode medzi Vami a hotelom. Príjemný pobyt!

Katka

Áno, presne tú izbu sme vystihli. Kupóny sú už zaplatené a hneď mi aj prišli na e-mail. Takže všetko je vybavené. Ďakujem pekne :-)

Peter Dúbravský

Dobrý deň, NEOBMEDZENÝ vstup do Wellness centra – vnútorné bazény a saunový svet majú aj deti do 15 rokov zdarma- v cene?

Zlavomat

Dobrý deň Peter, áno, v rámci tejto akcie máte vy, ako aj Vaše deti vstup do wellness centra úplne zdarma. Pripláca sa iba za služby navyše, o ktoré by ste mali záujem (v ponuke sú rozne druhy masáží). Pekný deň

Andrea

Dobry den, aky by bol priplatok v pripade ubytovania deti vo veku 3 roky a 18 rokov spolu s dvoma rodicmi?

Zlavomat

Dobrý deň Andrea, mladšie dieťa má, samozrejme, pobyt zdarma. V rámci tejto akcie máte všetci štyria neobmedzený vstup do wellness centra zdarma. Pri staršom dieťati, viac-menej už dospelákovi :), je bežne potrebné priplatiť prístelku v hodnote 10 eur – ešte dnes vás však budeme informovať o možnej zľave.

Zlavomat

Pre ďalšiu dospelú osobu je potrebné doplatiť 10€ za prístelku/noc, čo sa týka stravovania, platí zľava 8€ za polpenziu/deň.

Katarína

Dobrý den, kolko deti do 15 rokov ma pobyt grátis ?

Zlavomat

Dobrý deň,
na prístelke môžu byť zdarma maximálne dve deti do 15 rokov (bez nároku na stravu, možné dokúpiť raňajky a večeru v hodnote 8 eur). Príjemný pobyt :)

Zlavomat

Hotel AQUATERMAL má k dispozícii iba 2 izby, kde sa dajú dať dve prístelky. Ak bude jedna z týchto izieb na Vami požadovaný termín voľná, stačí doplatiť už iba za polpenziu pre deti (spomínaných 8 eur na deň pre jedno dieťa). Môžete sa tiež ubytovať aj na izbe s jednou prístelkou a manželskou posteľou. V prípade, ak Vám však takéto ubytovanie nebude vyhovovať a izby s dvoma prístelkami nebudú voľné, treba dokúpiť ďalší kupón (čím získate druhú izbu spolu s polpenziou pre deti).

Jana

Dobry den.Mam otazku, deti do 15 rokov gratis je v tom aj ta polpenzia pre deti?:dakujem, Jana

Zlavomat

Dobrý deň,
na prístelke môžu byť zdarma maximálne dve deti do 15 rokov (bez nároku na stravu, možné dokúpiť raňajky a večeru v hodnote 8 eur). Príjemný pobyt :)

Zlavomat

Hotel AQUATERMAL má k dispozícii iba 2 izby, kde sa dajú dať dve prístelky. Ak bude jedna z týchto izieb na Vami požadovaný termín voľná, stačí doplatiť už iba za polpenziu pre deti (spomínaných 8 eur na deň pre jedno dieťa). Môžete sa tiež ubytovať aj na izbe s jednou prístelkou a manželskou posteľou. V prípade, ak Vám však takéto ubytovanie nebude vyhovovať a izby s dvoma prístelkami nebudú voľné, treba dokúpiť ďalší kupón (čím získate druhú izbu spolu s polpenziou pre deti).

Lenka

dobry den, pozerala som aj stranku http://www.strehova.sk/index.php/sk/galeria a nenasla som popis vybavenia izieb a ceny moznych procedur, dakujem

Zlavomat

Dobrý deň Lenka, ďakujeme za otázku, zoznam a cenník procedúr ešte doplníme, takisto aj hotel bude svoju stránku ešte aktualizovať. V izbách, ktoré sú pre vás pripravené, máte všetko potrebné vybavenie (manželskú posteľ, kreslá, stolček s lampou, chladničku…) a, samozrejme, vlastnú kúpeľňu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore