Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vynikajúca pizza vo VIGVAM pube

3,5 / 5 Vigvam pub Košice  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Daniel Kozák

Som spokojnym a vernym zakaznikom zlavomatu uz dlhy cas. Preto dnes som ostal velmi sklamany ked ma kamarat zavolal na vynikajucu pizzu do Vigvam pubu. Niekto v zlavomate to naozaj pohnojil a nepreveril pizzeriu dostatocne. Pizzu mam velmi rad a uz niekolko krat v minulosti som si aj objednaval vouchery cez zlavomat. To co mi dnes naservirovali v pube uraza vyraz pizza. Priniesli nechutne vyzerajuce jedlo so spalenymi okrajmi. Najhorsia cast ale prisla ked sme to ochutnali. Cesto bolo ako guma, aj tak chutilo. Chutove to pripominalo ako keby uz niekto ju predtym skonzumoval.. Ked som sa stazoval casnicke, slubila ze to odkaze kucharke a ze ona osobne take jedla nikdy neje.. (Ze by ochutnala?) moja otazka znie, ze ci taku istu pizzu by som u vas dostal aj za jej plnu cenu?
Verim ze zlavomat stiahne tutu ponuku co najskor.. Pizzerii prajem vela uspechov ale hlavne kvality, to je to co potrebuju najviac
Vas zakaznik Daniel

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Kozák.
Prosím napíšte nám na zlavy@zlavomat.sk číslo kupónu aké ste pri objednávke použili a taktiež ak ich máte viac. Vyriešime reklamáciu k Vašej spokojnosti.

Adrián

Ohľadom ponuky, čo je to za typ pizze, ktorý má min.650g s povodnou cenou 4,99 ak v ich menu maju len pizze s velkosťou min.500g a cenou 4,60 a potom min.700g s cenou 6,60 ? Takže bude to špeciálne prispôsobená velkosť alebo len zavádzate ?

Zlavomat.sk

Pekný deň Adrián. Táto pizza v štandardnej ponuke nie je. Je špeciálne pre zlavomat.sk

veduci

Dobry den, mile rad by som ozrejmil niektore skutocnosti:

  • uvedene gramaze su „min.“, cize zakaznici Zlavomatu, ktorí si objednaju pizze, na ktore sa vztahuje akcia, dostanu presne to, co je aj uvedene, cize 650g pizzu.
  • chyba nastala v jedalnom listku, kde neboli uvedene spravne povodne ceny, za co sa ospravedlnujeme, naprava uz bola urobena
  • nikdy nikoho sme nezavádzali a ani nemame na to dovod, pretoze by sme urcite nesli sami proti sebe,
dakujem, Richard-veduci
jaja

dovolim si tvrdit, ze horsiu pizzu ako vo Vigvame som mala snad uz len v Jane ´s pube

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore