Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Pobyt v Demänovskej Doline a 50 % zľava do GINO PARADISE Bešeňová

4,2 / 5 Hotel Bystrina*** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Katarina

Dobrý deň zakúpila som si pobyt v hoteli bystrina bankovým prevodom a chcem tam isť ale neviem kedy. Mam sa tam ohlásiť vopred alebo ako?

Zlavomat.sk

Pekný deň Katarína. Bolo potrebné dodržať nasledovný postup: pred zakúpením voucheru odporúčame overiť si dostupnosť termínov na recepcii, po zakúpení voucheru je potrebná rezervácia na tel. č. +421 903 533 9­71 alebo na hotelbystrina@hotelbystrina.sk. Ak ste si už voucher teda zakúpili prosím urobte si čo najskôr rezerváciu pobytu.

Jana Prcinova

Dobry den ked mam dieta nad 12 rokov ma 12 a pol .by som mohla kupit pobyt z ranajkami a za kolko dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Prcinová. Doplatok za osobu nad 12 rokov je 18 €/noc s raňajkami.

Denisa

Dobrý den, chcela by som sa spytat na cenu pobytu 3 dni len s raňajkami
2 dospelí
2 deti/3r./6r.

recepcia

Pri zakúpení kupónu na 2 noci pre 2 osoby máte ubytovanie pre jedno dieťa grátis, v hoteli doplácate len raňajky vo výške 6,00€ za celý pobyt a ubytovanie + raňajky za druhé dieťa vo výške 20,00€ za celý pobyt.

Julo

Dobry den,

Chcel by som sa opytat ci je mozne uplatnit kupon aj cez vikend teda z piatka na sobotu a zo soboty na nedelu, alebo je mozna rezervacia iba cez tyzden dakujem

recepcia

Dobrý deň,
kupón je možné uplatniť kedykoľvek, pokiaľ je voľný termín, ktorý je potrebné si overiť vopred.

Julia

Dobry den. Chcem sa spytať na cenu pobytu na 3 noci pre 2 dospely , 2 deti /4 r. 7 r. /. mame zaujem o polpenziu.

recepcia

Dobrý deň,


pri zakúpení kupónu na 3 noci máte ubytovanie pre jedno dieťa grátis, doplácate pre neho len raňajky vo výške 3,00€ na deň.
Na druhé dieťa sa dopláca 10,00€/1 noc (ubytovanie s raňajkami).
Večere sa podávajú v reštaurácii formou výberu z jedálneho lístka a hostia si ich platia na mieste.
S pozdravom 


recepcia
Karol

Dobrý deň,mali by sme záujem o pobyt pre 2 os na 3 noci + 1 dieťa do 12 rokov + 1dieťa nad 12 rokov.Poprosili by sme o kontrolu celkovej ceny .Kupon 99eur . Doplatky -dieťa do 12 r. pobyt zdarma +raňajky 9 eur ; dieťa nad 12 r. noc+raňajky
54 eur;miestny poplatok os. nad 12r. 1eur/noc = 9 eur.Celkovo = 171 eur. 

  • Stačí kúpiť 1 kupon a doplatky sa hradia na mieste?

Ďakujem.
Ivana

Dobrý deň Karol. Doplatky na mieste budú 72,00€ (raňajky, ubytovanie, miestny poplatok).
Zľavový kupón uhradíte zľavovému portálu. Zľavový kupón predložíte pri nástupe na pobyt. V prípade, že máte záujem o jeden pobyt, stačí jeden zľavový kupón.

Melinda

Myslela som…bude nám stačiť 1 kupón a za deti sa dopláca na mieste? A tá cena 65 je cena za 2 alebo 3 noci? Mel

Ivana

Dobrý deň Melinda. Cena 65,00€ je kalkulovaná na 2 noci pre 2 osoby + 1 dieťa má ubytovanie grátis.

Melinda

Dobrý deň, máme dve deti 8 a 4. Ako by som mala postupovať keby som chcela ubytovanie s 2 prístelkami? Máme záujem o 3 noci. Ďakujem Mel

Ivana

Dobrý deň Melinda. Cena pobytu na 3 noci pre 2 osoby je v cene 99,00€. 1 dieťa má ubytovanie grátis. Na mieste je možnosť doobjednať si raňajky v cene 3,00€. Ďalšie dieťa do 12 rokov (ubytovanie+ra­ňajky) v cene 10,00€/noc. Miestny príplatok v cene 1,00€/os./noc. sa platí pri nástupe na pobyt.

michaela

dobry den,ako je to keby sme si pri variante3noci chceli doobjednat ranajky aj na posledny den,je moznost aj polpenzie a ako by bola cena?tak pre nas ako aj pre 4r.dieta

Ivana

Dobrý deň Michaela. Ponuka pobytu na 3 noci pre 2 osoby je v cene 99,00€. Raňajky sú v cene (bufet, alebo výber z lístka). Ubytovanie pre dieťa je grátis. Raňajky sú v cene 3,00€/dieťa. Je možné ich doobjednať pri nástupe na pobyt. Večere sú realizované v reštaurácii Koliba (výber z lístka). Počas pobytu je účtovaný miestny poplatok vo výške 1,00€/os./noc.

viera

Dobry den,my sme dve dospele osoby,s dvomi chlapcami,jeden ma uz 18 rokov a druhy 13.Mozte mi zaslat cenu keby sme zostali na 3 noci?Ked som porozumela dobre tak obaja by platili 18€ na den s ranajkami?Alebo bude lepsie kupit 2 vouchery,akoze 1 pre rodicov a druhy pre deti?Dakujem,a este dalo by sa prenajt aj auto?

Zlavomat.sk

Pekný deň Viera. Výhodnejšie bude zakúpiť dva kupóny. Zatiaľ sa hotel nestretol s požiadavkou zapožičania auta, ale ak sa budete na recepcií informovať o termíne skúste sa dotazovať na auto a na recepcií sa pokúsia urobiť všetko pre to aby Vám vyhoveli.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore