Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Presso Brazilian Santos a domáca marlenka

4,1 / 5 Quadro cafe Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Tomas

Boli sme tam vo stvrtok a za 1,2Eur-a je to super ponuka.Kava super a kolacik (aj ked to neni originalna Marlenka) bol vynikajuci. Zakupil som viac kuponov, tak sa tam este urcite vratim. P.S. Obshluka veeelmi pekna (3 babenky)

Zlavomat.sk

Dobrý deň Tomáš.

Ďakujeme za príspevok a prajeme príjemný deň a vždy len veeeľmi peknú obsluhu:)

Jana

Včera som využila kupón a moje obavy sa nepotvrdili. Bola som spokojná.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana. Ďakujeme Vám za Váš názor a prajeme príjemný deň

Henrieta

Dobrý deň,
aj ja som bola veľmi sklamaná z tejto akcie. Myslím, že toto je skôr dotaz na dotičnú kaviareň. Marlenka je len Marlenka a domáci koláč čo sa tak tvári v tejto akcii s hrubými a suchými plátmi a s lacnou margarínovou plnkou je hriech nazvať čo i len „domácou marlenkou“. Škoda, že som si hneď neuvedomila, že aj jedno slovo „domáca“ môže zmeniť moje očakávania. Mimochodom, tento koláč určite nemohol byť vyrobený podľa tradičného arménskeho receptu či už bez alebo s podpisom „gazdinky“ ako je napísané v texte …

Patrik

Dobrý deň Henrieta, sme veľmi radi, že ste navštívila kaviareň QUADRO cafe. Mrzí nás, že sme nesplnili Vaše očakávanie aj keď náš úmysel bol úprimný. Za Váš podnetný názor by sme Vás radi odmenili malým darčekom. Prosím Vás, napíšte nám na telefónne číslo 0903 846 800 k­ontakt na Vás.
S úctou
Kolektív QUADRO cafe

Eja

Boli sme tam včera podvečer. Káva a marlenka ok – inú marlenku som ešte nejedla, tak nemôžem posúdiť či to bolo ono alebo nie, ale proste chutný koláčik :) ALE! obsluha bola strašná, čašníčka sa ledva pozdravila, tácku zobrala ledva sa na ňu položila prázdna šálka od kávy, pričom voda nebola ešte vypitá ani keksík zjedený!! akoby nám tým chcela naznačiť, nech už vypadneme. celý čas sa tvárila akoby si odpykávala trest a že my ju neskutočne otravujeme. Možno iná smena, iné správanie, neodsudzujem hneď všetky tamojšie čašníčky. Ale isto takéto správanie nechcem už riskovať, je kopa kaviarní, kde si zákazníka vážia. Tu som sa cítila nevítaná. Preto to nedoporučujem a už tam nepôjdem.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Eja. Ďakujeme Vám za Váš názor určite si ho partner prečíta a situáciu posúdi. Pekný deň

Patrik

Dobrý deň Eja, sme veľmi radi, že ste navštívila kaviareň QUADRO cafe. Mrzí nás, že sme nesplnili Vaše očakávanie aj keď náš úmysel bol úprimný. Za Váš podnetný názor by sme Vás radi odmenili malým darčekom. Prosím Vás, napíšte nám na telefónne číslo 0903 846 800 k­ontakt na Vás.
S úctou
Kolektív QUADRO cafe

Jana

No to ste ma nepotešili, v sobotu sa tam chystám a obávam sa toho, a tak som sa tešila.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Jana. Možno budete mať na celú ponuku iný názor. Žiadna reklamácia nám zatiaľ na email, alebo zákaznícku linku neprišla. V prípade, že nebudete spokojná s využitým kupónom môžete nám napísať hodnotenie a vrátime Vám naspäť kredity na účet.

Katarína

dnes som bola v kaviarni na kavu a marlenku a bola som VELMI SKLAMANA..podla mna, tento kolacik sa marlenkou nazvat neda…boli to medove platy naplnene maslovym kremom!!! chutovo to s klasickou marlenkou nema nic spolocne!!!

Zlavomat.sk

Dobrý deň Katarína. Predpokladám, že to bude tým, že táto Marlenka je domáca. Mrzí, nás, že Vám nechutilo. Prosím napíšte nám hodnotenie voucheru do emailu a dáme Vám ako kompenzáciu kredity za vyjadrený názor. Pekný deň prajeme.

Patrik

Dobrý deň Katarína, sme veľmi radi, že ste navštívila kaviareň QUADRO cafe. Mrzí nás, že sme nesplnili Vaše očakávanie aj keď náš úmysel bol úprimný. Za Váš podnetný názor by sme Vás radi odmenili malým darčekom. Prosím Vás, napíšte nám na telefónne číslo 0903 846 800 k­ontakt na Vás.
S úctou
Kolektív QUADRO cafe

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore