Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

2 x Pizza Bucki aj s donáškou

4,1 / 5 Pizza Bucki Bratislava Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Andrea Rakvicová

Dobry den Peter, ak pridete k nam osobne, kecup si mozete dat rovno na pizzu, ak budete mat donasku, kecup bude v sacku. Ak Vam jeden kecup nebude stacit, staci si vypytat u rozvozcu este jeden a zdarma Vam ho da.

peter

Ten kecup resp. tatarku davate na pizzu, alebo je to v baleni a ja sa rozhodnem ci ju pouzijem alebo nie?

Zlavomat.sk

Presne tak Peter samy sa rozhodnete či si kečup alebo tatarku dáte na pizzu.

Veronika

Ano ja rozumiem co mi hovorite, ale ako moze byt zapocitny kecup ako bonus k pizzi ked bezne ju davaju zadarmo. Chapete snad ze to nedava logiku. Ze pizza stoji (zdroj www.pizzabucki.sk) 3,49 aj s kecupom a krabicou, a cena 2,99 za jednu tiez s kecupom a krabicou je podla mojich vypoctov 15 %.

Andrea Rakvicová

Veronika, prosim Vas, kym nieco napisete, pozrite si to po sebe poriadne. Cenu, ktoru ste tu uviedla za pizzu, nie je nasa. My sme prevadzka v Bratislave, nie v Senci a v Pezinku. A proste, ked sa Vam nepaci, tak si jednoducho pizzu za zlavu nekupte alebo ked mate nejaky problem, mozete ma kontaktovat na mail adulik16@gmail.com. Pekny den prajem.

Veronika

Chcem sa pripojit k predoslym nazorom..pretoze krabica a kecup je bezne u Buckiho v cene pizze zaratana. Takze ako ste pisali Petrovi, ze ked si kupi pizzu za plnu sumu nedostane ho zadarmo, tak to je klamstvo. Pretoze u Buckiho krabicu a kecup davaju zadarmo k pizzi.

Andrea Rakvicová

Veronika, zle ste si precitala moju odpoved pre Petra.

Andrea Rakvicová

Veronika a este nieco, krabicu a kecup zdarma davame k pizzi len ked si ju zaplatite v plnej cene, nie ked je v akcii.

Tereza

Dobry den, mozem sa spytat na cenu dovozu na Stare Grunty? 


K predoslym komentarom – ci to bolo umyselne, alebo nie, nadpis je zavadzajuci, aj ked mne osobne nevadi si donasku priplatit (stale sa to oplati).
Vpravo od ceny napis „Bezne 9.40 €“, ak sa nemylim, znamena, ze bezne za to clovek zaplati 9.40, co nie je pravda. Potom sa nemozete cudovat, ze sa ludia stazuju, neposobi seriozne, ked si prihodite nejake tie eura, aby sa zvysila percentualna zlava. Navyse, nevidim v cenniku na Vasej stranke uvedenu cenu za krabicu, ani za kecup/tatarsku. 


Posledna otazka, hodiaca sa skor k akciam, kde sa sumy splhaju do vacsej vysky (zajazdy a tak):
Kontroluje zlavomat cenu uvadzanu ako beznu, alebo zverejni cokolvek, co napise zadavatel?
Zlavomat.sk

Pekný deň Tereza.
Samozrejme kontrolujeme bežné ceny predajcov.

Andrea Rakvicová

Dobry den Tereza, dovoz na Stare Grunty si uctujeme 3 €. Nasim umyslom nebolo zavadzat klientov, cenime si kazdeho jedneho. V nadpise nie je napisene, ze s donaskou zdarma, je tam napisane s donaskou. Vzdy je potrebne si precitat celu zlavu. K tej cene 9,40 €…ked si zakaznik u nas kupi pizzu za plnu sumu, vtedy mu krabicu a kecup davame zdarma. Ak je pizza v akcii, uctujeme si aj krabicu aj kecup.

Peter

Ide mi tu o princip nie o neakych 10 centov za kecup, to ze koli kecupu je nutne spravit vacsie cislo na zlave aby percento bolo vyssie. inac pizza je fajn, kludne ste to mohli spravit aj lacnejsie bez kecupu a ten by si niekto doplatil ako za dovoz a podobne. akurat to ma hneva, ze zlavove portaly(alebo predajca neviem..) si myslia ze cim vacsie percento tym viac fun. ze ludia su ovce a nic si neoveria. bohuzial sme na slovensku a treba overovat vsetko co sa da. pre mna osobne cim viac ALE v ponuke tym ma to menej zaujima. prejem pekny den :)

Peter

Navrhujem z nadpisu vymazat S DONASKOU, lebo ta nie je v cene, pred tym ste ju mali v cene. mate tam cenu 5,99 za 2 PIZZA S DONASKOU to je zavadzanie. donasku si treba doplatit takze cena bude vyssia. (jasne je to dole malym napisane, ale ja tu riesim nadpis, ktory ma irituje).

Zlavomat.sk

Pekný deň Peter. Podobnú otázku do diskusie mal už aj Jano. A odpoveď je rovnaká: v nadpise je uvedené, že s donáškou z toho dôvodu, že veľa akcií máme bez možného dovozu. Teda iba na osobný odber alebo priamy konzum v reštaurácií. Ale ďakujeme za príspevok a návrh.

Peter

Preboha preco k tomu balite kecup, vsak to je vrazda pizze, vy mate dobru pizzu a ktory pizzovrah by si tam dal kecup resp. tat. omacku. To je nutne umelo navysovat kvazi zlavu aby bola vyssia dodanim kecupu? v zivote som si na pizzu nedal kecup. To potom nie je citit nic ine ako kecup. Ak nechcem kecup bude cena lacnejsia? alebo zaplatenie kecupu v tejto akcii je NUTNOST? dakujem za odpoved

Andrea Rakvicová

Peter, sto ludi, sto chuti. Vam na pizzi kecup nechuti, inym ano. V tejto akcii je aj kecup alebo tatarska omacka. Ale ak Vam robi problem kecup a nasa pizza Vam chuti ako pisete, pridite si ju kupit normalne za plnu sumu a kecup Vam k nej nedame. Alebo to zvladnete aj s tym kecupom, ktory je pre Vas taka katastrofa cez Zlavomat, kde mate aj napriek kecupu na pizzu zlavu. Pekny den prajem:)

marek

dobry den chcem sa spytat. Kupon za 5,99 je za 2 pizze aj z krabicami a kecupom? Chcem sa spytat je nieaky doplatok za dovoz pod most apollo? A kolko?

Andrea Rakvicová

Dobry den Marek, ano, v cene 5,99€ mate dve pizze s krabicami aj s kecupom. Pod most Apollo stoji dovoz 0,50 centov.

Jano

Stale mi nie je jasne, ci kupon zahrna aj donasku, nakolko je hore uvedene „Váš kupón zahŕňa:
2 pizze podľa vlastného výberu + donáška“
a nasledne dole pri „Ako uplatniť zľavu“ su vypisane priplatky za dovoz.

Zlavomat.sk

Pekný deň Jano.
V nadpise je uvedené, že s donáškou z toho dôvodu, že veľa akcií máme bez možného dovozu. Teda iba na osobný odber alebo priamy konzum v reštaurácií. Teda je potrebné donášku doplácať.

laco

poznam tuto pizzeriu,… a vzdy je kecup+tatarska/kra­bica v cene cize ?

Andrea Rakvicová

Dobry den Laco, pri tejto akcii sme sa rozhodli, ze si kecup/tatarsku omacku a krabicu zauctujeme lebo aj to nas bohuzial stoji nejake peniaze. Pekny den prajem

laco

9.4 bezna cena? ved ak stoji jedna pizza 3.99 tak dve pizze su 7.98 co je zahrnute v cene 9.4?

Zlavomat.sk

Pekný deň Laco. V cene voucheru je aj kečup alebo tatárska omáčka + krabica.

andy

Môžem si kupón uplatniť aj v prevádzke v Senci?

Andrea Rakvicová

Dobry den, nie, akcia sa vztahuje len na prevadzku v Bratislave.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore