Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

35 € za trvalé odstránenie tuku a celulitídy kavitáciou, lymfodrenážou a vibračnou plošinou. Bez námahy a s trvalým účinkom, teraz so zľavou 57 %!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Maria

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci sa da toto osetrenie aplikovat aj na kolena a ci ma efekt? Mam vcelku OK postavu, ale vzdy mi vadili dost silne kolena…ak by metoda mala efekt, dam sa na to! Dakujem.

Zľavomat

Mária, áno. Spomínaná kavitácia je možná aj na ošetrenie menších partií. Ošetrujú sa ňou i partie nôh, do ktorej spadajú aj kolená, členky a lýtka.

lucia gaveldova

Dobry den chcem sa Vas spytat aky to ma vplyv na dojcenie?dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Lucia, bohužiaľ absolvovanie kavitácie je počas dojčenia a tehotenstva kontraindikované, neodporúča sa. Najlepšie je skonzultovať procedúru s doktorom.

Maria Frolkovicova

Dobry den Kolko raz treba prist na osetrenie.dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Mária, odporúča sa absolvovať 6 ošetrení, záleží len na vás, koľko potrebujete “ubrať”. Jeden kupón platí pre 30-minútové ošetrenie kavitačným prístrojom, 20-minútovú lymfodrenážnu masáž a 10-minútovú špeciálnu vibračnú plošinu.

Zľavomat

Už pri prvom ošetrení stratí človek 1 až 4 cm tuku, minimálne však 1 cm, frekvencia ošetrenia max. 1× za 2 týždenne, v závislosti od zvolených ošetrovaných partií tela (max. dve časti tela naraz).

Viac: http://ultrazvukovaliposukcia.webnode.sk/o-nas/

Jana Mateova Meszárosová

Dobry den.
Chcela by som sa informovat ci tato metoda je ucinna aj u zien co maju nadvahu viac nez 10 kg.? Dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Jana, áno, procedúru využívajú v štúdiu SLIM aj ženy s touto nadváhou.

silvia hrncarova

Dobrý deň, ja by som sa prosím chcela spýtať, či v cene jedného ošetrenia (35 EUR) je zahrnutá kavitácia na bruchu, zadku a aj stehnách. ďakujem veľmi pekne.

Zlavomat

Dobrý deň,
v cene jedného kupónu je vlastne zahrnutá cena kavitácie na 30 minút, ale čo sa týka efektu tak ošetrenie je aplikované len na jednu časť tela, lebo pri troch by bol efekt veľmi slabý.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore