Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Zoštíhľujúce a skrášľujúce procedúry

4,2 / 5 Solee estetic Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Katka

Dobrý deň. Keby mám záujem o kryolipolýzu a nemám ešte 18 tak tam musím ísť s rodičom alebo môžem aj sama alebo nemôžem vôbec? A ako to vlastne všetko funguje? bude vidno po dvoch voucherov nejakú zmenu?

Zlavomat.sk

Pekný deň Katka.
Mám informáciu, že Vám salón dal odpoveď mailom: Dobrý deň prajem,
pokiaľ ide o ošetrenie samotné bolo by vo Vašom veku naozaj lepšie prísť s jedným z rodičov.
O výsledkoch procedúry sa dá polemizovať, my sme Vás zatiaľ nevideli, nevieme aké partie chcete kryolipolýzou ošetriť či budú stačiť 2 vouchery. Kryolipolýza je procedúra ktorá sa na rovnakú časť tela dá aplikovať najskôr po 6 týždňoch. Zhruba po 4 týždňoch sa musí človek sám na seba pozrieť kritickým okom a zhodnotiť či je potrebné ďalšie ošetrenie. Niekomu zaberie jedno nasatie a niekto potrebuje aj 10 ošetrení. Ak potrebujete rýchlejšie a zaručenejšie výsledky my v salóne skôr preferujeme ošetrenie Kavitáciou spolu s presoterapiou – prístrojovou lymfodrenážou, alebo lipolaser v kombinácii s presoterapiou v prípade ak máte dostatok pohybu alebo ak športujete. Pri týchto kombináciách vidno výsledky už po 1 – 3 ošetreniach a nieje potrebné čakať 6 týždňov na to či procedúra zafungovala alebo nie.

Nikola

Dobrý deň, 1 kupón Kryolipolýzy je na jednu partiu tela, napríklad len boky a odporúčajú sa 2 kupóny, ktoré je možné použiť na jedenkrát? Ďakujem

Solee estetic

Dobrý deň. Na jedno nasatie sú potrebné 2 kupóny a keď máte záujem o kryolipolýzu na boky tak je potrebné si zakúpiť 4 kupóny nakoľko každý bok sa robí samostatne. Jedno nasatie trvá 45 minút čiže rátajte s tým že celá procedúra bude trvať 1,5 hodiny.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore