Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

3,50 Eur za diamantovú MIKRODERMABRÁZIU tváre vrátane aplikácie hydratačného krému. Už aj v Žiline so zľavou 65%!

Salón Lívia Žilina  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Katika

Dobrý deň chcem sa opýtať chcela som sa u vás objednať na chemický peeling kyselinou glykolovou ale kupila som si tento kupón aký je medzi tým rozdiel dakujem

Zľavomat

Dobrý deň, o týchto procedúrach sa môžete dočítať viac na stránkach salónu.
O chemickom peelingu kyselinou glykolovou (10%, 20%, 40%) sa dočítate na http://www.salon-livia.sk/info/glykol.html a o diamantovej dermabrázii na stránke http://www.salon-livia.sk/info/dermabrazia.html.
Pri mikrodermabrázii sa napr. nepoužívajú žiadne chemické prípravky.

Salón Lívia

Dobrý deň Katika,
chemický peeling kyselinou glykolovou je klasifikovaný ako peeling chemický-priame použitie rôznych chemických prípravkov,na rozdiel od dermabrázie, ktorá je zaraďovaná medzi peelingy mechanické/obru­sovacie/,bez aplikácie chemických prípravkov-suchý peeling.
Oba druhy peelingov sú vynikajúce počas zimných mesiacov, na hrubú, nečistú, pórovitú pleť. Najlepšie je ich absolvovať v kúre. Chemický peeling nie je vhodný na suchú a citlivú pleť.
Pri návšteve u nás zhodnotíme, aký druh peelingu by bol vhodný pre Váš typ pleti. Tešíme sa na Vašu návštevu.
S priateľským pozdravom

Jana Haššová

Eva

Dobrý den,
aký ej prosím rozdiel medzi diamantovou mikrodermabráziou a dermabráziou?
Je toto ošetrenie vhodné pre suchu a citlivu plet?
Dakujem.

Zlavomat

Dobrý deň Eva, mikrodermabrázia je vhodná aj pre citlivú pleť. Je to relatívne nenáročná procedúra, ktorá spočíva v obrusovaní povrchových vrstiev pokožky špeciálnou diamantovou hlavicou.

Na rozdiel od dermabrázie nie je potrebná anestézia ani obväzy. Úkon je bezbolestný a nepredstavuje riziko vzniku jaziev. Účinky sú viditeľné okamžite. Nie je nevyhnutné prerušenie bežných činností.

Una

bolo to super :)

Andrea

Ďakujem veľmi pekne za odpoveď, ešte by ma zaujímalo koľko sedení by ste odporučili práve pre problematickú pleť. Ďakujem veľmi pekne za odpoveď.

Zlavomat

Je to naozaj individuálne, záleží od typu Vašej pleti. Pri problematickej pleti sa, samozrejme, odporúča väčší počet ošetrení, absolvovať ich môžete aj raz týždenne, keďže ide v podstate o istú formu peelingu. Vo všeobecnosti sa odporúča 4 až 10 opakovaných ošetrení, pri problematickej pleti teda odporúčame zakúpiť viac ako 4 kupóny :)

Andrea

Dobrý deň,
prosím vás odporúča sa diamantová mikrodermabrazia aj na problematickú pleť (akné) alebo nie? Je potrebné po d. mikrodermabrazii mať pleť v pokoji, alebo je možné sa opäť nalíčiť a fungovať dalej v práci :-)
Ďakujem

Zlavomat

Dobrý deň Andrea, práve diamantová dermabrázia sa odporúča pri ošetrení problémovej pokožky. Dokonca patrí medzi najžiadanejšie zákroky u klientov s problematickou pleťou. Pokiaľ Vás trápia jazvy po akné, keratózy alebo iné hrubosti kožného povrchu a chcete, aby Vaša pleť bola jemná až zamatová, môže byť dermabrázia účinným riešením. Ošetrenie je nebolestivé. Po ošetrení môže byť pokožka trochu podráždená, pociťujete mierne prehriatie ako po masáži, čo sa môže odraziť ako mierne začervenanie pleti (preto je lepšie ju nechať chvíľu oddýchnuť :) Odporúča sa ošetrovať ju hydratačným krémom s UV filtrom. Počas absolvovania kúry je potrebné vyhnúť sa intenzívnemu slnečnému žiareniu a opaľovaniu v soláriu. Preto je ideálne absolvovať ju práve v jesenných a v zimných mesiacoch.

Výkon sa neodporúča pre osoby s keloidnými (hrubými) jazvami, aktívnym herpesom, akné v zapálenom štádiu, aktívnou rosaceou (ružovkou), AIDS, ekzémom, dermatitídou, rakovinou kože, vírusovým a cievnym ochorením, bradavicami, hepatitídou a osobám užívajúcim lieky na zníženie zrážanlivosti krvi. Táto metóda nie je účinná na odstránenie hlbokých jaziev, veľkých pigmentových škvŕn a permanentného tetovania.

Iveta Psocíková

Prosím Vás ako dlho ošetrenie trvá?

Zlavomat

Iveta, ošetrenie trvá 15 minút.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore