Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Wellness pobyt pre 2 osoby v Hoteli Impozant****

Populárne
Ponuka, ktorá má veľmi vysoké hodnotenie od našich zákazníkov a dostatočný počet recenzií.
4,7 / 5
Hotel Impozant Malá Fatra (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Dagmar Dekanova-Zahradnikova

Dobry de mala by som zaujem termin 29.8–31.8 popripade 30.8–1.9.pobyt na 2 noci pre 2 osoby a k tomu este jednu dospelu osobu..je to možné?a poprosim vas celkovu cenu.dakujem

Huberová Mária

Dobrý deň pani Dagmar, tento termín, už ako som písala vyššie aj pani Slavke je už bohužiaľ obsadený. K dispozícií je už len apartmán. Pobyt pre 2 osoby ubytované na 2 noci je v cene 149€, na 3 noci je v cene 215€. Tretia osoba ubytovaná na prístelke s polpenziou si dopláca 43€/noc. Neváhajte nás kontaktovať ohľadom náhradných termínov na tel. číslach: +421 917 988 010, +421 914 130 130, +421 43 324 10 14 Teší sa na Vás celý kolektív hotela Impozant.

Slavka Valachova

Dobry den, aka by bola cena pre 5 clennu rodinu – 2 dospeli, 3 deti – 7r, 2r a pol roka? okrem najmensieho – pre starsie deti by sme chceli pristelky. Termin od 29.8–31.8 – mate este volne? dakujem.

Huberová Mária

Dobrý deň Slavka, keďže ste 5 členná rodinka, odporúčam ubytovanie v rodinnej izbe. Pobyt pre dvoch dospelých/dve noci by bol v cene 149€ a keďže pre dve detičky požadujete prístelky, pre detičky by bolo ubytovanie a polpenzia v cene 45,50€/2 deti/noc. Pre najmenšie dieťatko by bola doložená postieľka samozrejme grátis. Spolu za ubytovanie a služby by Váš pobyt bol v cene 240€. Čo sa týka termínu, bohužiaľ je už vypredaný, k dispozícii je už len apartmán. Neváhajte nás kontaktovať ohľadom náhradných termínov na tel. číslach: +421 914 130 130, +421 917 988 0­10 alebo +421 43 324 10 14. Tešíme sa na Vás!

BARTEK PETER

POĎAKOVANIE.
ĎAKUJEM VAM ZA SKVELI POBYT , VELMI PRIJEMNY A OCHOTNY PERSONAL , STRAVA SUPER AJ PRE MŇA VEGETARIANA.
SKVELE WELLNES URČITE SI POBYT ZOPAKUJEM.
A ABY TO BOLA OTAZKA, DUFAM ZE TAK PRIJEMNE JE U VAS AJ V ZIME ? :))

Huberová Mária

Dobrý deň pán Bartek, ďakujeme Vám veľmi pekne za uznanie. Radi Vás privítame aj v zimnom období. Pripravujeme balíčky pre všetkých hostí, lyžiarov aj pre hostí, ktorí si k nám prídu oddýchnuť, zrelaxovať. Radi Vás opäť uvidíme, bude nám cťou.

maria

dobry den, chcem sa spytat na konecnu cenu- sme 2 dospeli a 2 deti vo veku 4 a 14 rokov, deti by mali pevne lozka, pripadne pristelok…dakujem

Huberová Mária

Dobrý deň pani Mária,
nakoľko ste 4-členná rodinka, navrhovala by som pre Vás ubytovanie v rodinnej izbe. Ide o dve dvojlôžkové izby prepojené uzamykateľnými dverami. Pre dieťatko vo veku 4 rokov by bol doplatok so všetkými službami, ktoré zahŕňa voucher 43€/noc a pre 14 ročné je už cena ako pre dospelú osobu na prístelke, teda 43€/noc. Čo sa týka ceny pre Vás, záleží, na koľko nocí by ste sa chceli ubytovať: 2 noci – 149€/2 osoby, 3 noci – 215€/2 osoby, 4 noci – 269€/2 osoby. Verím, že sa rozhodnete pre náš hotel a odnesiete si pekné spomienky na Váš pobyt.

Eva

Dobrý deň, prosím vás, mohli by ste mi napísať, ako by to bolo v prípade 3 detí do 6 rokov? Naše majú 3,5 roka, 2 a 10 mesiacov. Čo všetko by sme doplácali k zakúpenému voucheru?Ďakujem

Huberová Mária

Dobrý deň pani Eva, čo sa týka takýchto maličkých detičiek, nepožadujeme doplatok pokiaľ nespia na pevnom lôžku alebo na prístelke. Polpenziu pre detičky ponúkame vo veku od 4 rokov a vstup do wellness centra majú detičky do 6 rokov grátis. V prípade, že by dieťatko spalo na pevnom lôžku alebo na prístelke, dopláca sa 23€/noc/dieťa. V prípade, že by ste si zvolili ubytovanie v rodinnej izbe bolo by to s doplatkom 43€/dieťa/noc. Verím, že sa rozhodnete pre náš hotel, budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Petra

Dobry den, chtela bych to tedy koupit za 269€ na ty 4 noci. Jak to mohu udelat?

Huberová Mária

Dobrý deň pani Petra, voucher pre dve osoby je možné zakúpiť len priamo cez web stránku Zľavomatu. Jednoducho si len kliknete šípku vedľa zeleného políčka „Kúpiť za 149€“ a zobrazí sa ponuka so všetkými variantami. Vyberiete si o ktorú variantu máte záujem. Následne Vám budú zaslané podmienky na zakúpenie vouchera. Po uhradení vouchera Vám bude na Vašu e-mailovú schránku zaslaný voucher, ktorého číslo prosím uveďte pri rezervácii. Odporúčam si najskôr overiť či termín, o ktorý máte záujem je ešte voľný. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Viva

Aj polpenziu ma 2-rocne dietatko gratis?

Huberová Mária

Prihliadame na spokojnosť našich hostí a takéto maličké deti nezvykneme účtovať za polpenziu, pokiaľ samozrejme nie je jedlo pre deti objednávané a´la carte.

Viva

A este ma zujima, keby som mala 2 kupony, ten pohar vina k prvej veceri by bol teda 2× alebo len na zaciatku pobytu? :-)

Huberová Mária

Ak by ste mali 2 kupóny, samozrejme máte nárok na vínko 4×2 dcl. Bolo by už na Vašom rozhodnutí, či by ste si vínko dali 2× pri jednej večeri, alebo by ste si dali vínko nasledujúci večer.

Viva

Dakujem za odpoved. Este by som si chcela overit, ze 2-rocne dieta ma ubytovanie so stravou a wellness zdarma. Aspon tak som bola informovana. Za 10-rocne sa bude doplacat 23 Eur na noc, vsak?

Huberová Mária

Dobrý deň, áno, 2 ročné dieťatko má ubytovanie grátis aj wellness a za 10 ročné dieťa ubytované na prístelke s polpenziou je doplatok 23€.

Petra

Dobrý den, kolik to stojí na ty 4 noci? A kolik se doplácí za 3,5let staré dítě? Děkuji

Huberová Mária

Dobrý deň pani Petra, pobyt na štyri noci pre 2 dospelé osoby je v cene 269 €. Detičky do 6 rokov bez nároku na vlastné lôžko majú ubytovanie grátis. Ak by ste sa rozhodli pre dieťatko doložiť prístelku, prístelka aj vrátane polpenzie pre dieťatko je cene 23€/noc. Ak by ste sa rozhodli, že dieťatko bude spať s Vami na manželkej posteli, čiže bez nároku na vlastné lôžko, doporučujem si zakúpiť detskú polpenziu v cene 8 €/deň. Radi Vás privítame!

Viva

Dobry den,

tiez by ma zaujimalo, ako je to s wellnessom v pripade deti, kedze kupon opravnuje k neobmedzenemu vstupu, ale iba pre 2 dospele osoby. Deti maju 2 a 10 rokov.
Pri pobyte 4 noci je welness iba na 3 jednorazove vstupy alebo na 3 dni neobemedzene (opakovane za den)?

Huberová Mária

Dobrý deň prajem, čo sa týka vstupu do wellness centra pre detičky, je samozrejme započítaný v doplatku pre deti, čiže sa nemusíte báť, že budete niečo doplácať. Pri pobyte na 4 noci je vstup do wellness centra neobmedzený počas troch dní Vášho pobytu, ktoré si Vy sami zvolíte. Wellness centrum máme otvorené každý deň od 13:00 hod do 22:00 hod. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu.

Janina

Pozdravujem,sme 3kamosky a rady by sme prisli na 3noci,ako by to bolo s cenou pre jednu osobu a ako teda zakupit kupon? A rady by sme boli aj spolu na jednej izbe .Dakujem!

Huberová Mária

Dobrý deň pani Janka, kupóniky je možné zakúpiť pre 2 osoby, čiže tretia osoba by si platila doplatok priamo na hoteli. Tretia osoba by si doplácala 43 €/noc. Doplatok je vrátane všetkých služieb, ktoré zahŕňa kupón, ktorý je k zakúpeniu na stránke „Zľavomat“.Máme k dispozícii aj dvojlôžkové izby s prístelkou, čiže ubytovanie bude zabezpečené pre všetky tri na jednej izbe. Radi Vám uvidíme!

Elena

Tento hotel som navstivila a musim povedat, ze wellness a bowling bol super. Tiez v stravovani nam vysli v ustrety, kedze sme mali v delegacii aj bylinozravcov. Odporucam, i ked je trochu viac od civilizacie priamo v horach.

Huberová Mária

Dobrý deň pani Elenka, ďakujeme krásne za pochvalu. Snažíme sa výjsť v ústrety všetkým hosťom, lebo len spokojný hosť je pre nás tá najlepšia reklama. Verím, že si k nám opäť prídete oddýchnuť, radi Vás znova uvidíme.

Helena Okruhlicová

dobrý deň, znovu ja, práve som prečítala potvrdenie rezervácie z hotela, kde v cenovej kalkulácii uvádzajú 1 hod. bowlingu, nie 2 ako uvádza ponuka zlavomatu, prosím o upresnenie ponuky, aby počas nášho pobytu neprišlo k nedorozumeniu. Ďakujem Helena

Huberová Mária

Dobrý deň pani Helena, ospravedlňujem sa za vzniknutú chybu. Samozrejme pri pobyte na 4 noci máte 2×1 hodinu bowlingu grátis. Poslala som Vám nové, opravené potvrdenie rezervácie. Za vzniknutú situáciu sa ešte raz ospravedlňujem a verím, že si u nás oddýchnete.


S pozdravom

Helena Okruhlicová

dobrý deň, mám záujem o pobyt na 4 noci, chcela by som sa spýtať ako je to v tomto prípade s využívaním wellnessu, či je obmedzené časovo?, ďakujem Helena

Zlavomat.sk

Pekný deň Helena.
V cene kupónu je neobmedzený vstup do wellness centra a teda nie je časovo obmedzený.

Huberová Mária

Dobrý deň pani Helena, čo sa týka pobytu na 4 noci, vstup do wellness centra je neobmedzený počas troch dní pobytu podľa Vášho výberu. Wellness centrum je otvorené každý deň od 13.00 hod do 22.00 hod. Bowling si môžete zahrať o hodinu dlhšie ako pri ostatných pobytoch, čiže spolu dve hodiny počas pobytu. Budeme sa tešiť na Vašu návštevu!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore