Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

89 eur za 3 dňový wellness pobyt v hoteli TERMÁL*** Vyhne. Doprajte si oddych v prekrásnom prostredí Štiavnických vrchov so zľavou 60%

4,5 / 5 Hotel TERMÁL*** Vyhne  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, ak by som chcela ísť na tri noci, ale dve izby , koľko voucherov si mám zakúpiť? Stačia tri?

Dianka Demeterova

Dobry den prajem.Dnes som uhradila ciastku 89eur do Hotela Thermal pre 2osoby.Poslala som to cez internet banking CSOB.Chcem sa iba spytat kedy mi dojde kupon a ako budete vediet na aky mail,ked som to do internet bankingu nikde nenapisala :-/ Dakujem za skoru odpoved

Zľavomat

Dobrý deň Dianka, kupón Vám bude automaticky zaslaný do 3 pracovných dní od spracovania platby na našom účte. Príde na e-mail, pod ktorým máte vedený účet na Zľavomate a na ktorý Vám aj prídu všetky informácie o platbe.

Sasa

Dobry chcem sa informovat vzplati sa suma 89 euro a to su vsetky vydavky za pobyt aj so vstupom do wellnes?

Hotel Termál

V pobyte máte 2 x ubytovanie v dvojlôžkovej izbe, 2 x raňajky, 2× večeru, a neobmedzený vstup do wellness. Podorbnosti nájdete o wellness vyššie :-)
Pekný deň.

Miroslava

Dobrý večer, chcem sa spýtať, čo všetko zahŕňa neobmedzený prístup do wellness.

Hotel termál

Neobmedzený vstup do wellness zahr)nuje: bazén s termálnou vodou, bazén s termálnou vodou a vodnými atrakciami (perličky, chrliče, bublinky..), 3 sauny, teppidárium, Kneippov kúpeľ, hydromasážny box, ochladzovací bazén. Za príplatok sú procedúry, ktoré si treba objednávať – masáže, zábaly, pedikúra, spa-procedúry-hydromasážne vane- špeciálne soľné a bylinkové kúpele, atd… Naše wellness je naozaj krásne a luxusné a po rekonštrukcii hotela aj priestranné. Ponúkame naozaj nadštandard. Pekný deň.

Jana

Dobry den,
chcem sa opytat, ci je mozne zaplatit za voucher zo zahranicia zahranicnou platobnou kartou.
Dakujem!

Zľavomat

Dobrý deň, pokiaľ máte možnosť platiť zahraničnou kartou, môžete kupón uhradiť aj ňou.

sona

dobry den. chcem sa opytat,ci je v cene pobytu aj vstup do fitnesscentra a squashovych dvorcov…dakujem pek­ne

Hotel Termál

Fitness je v cene, squash je vo Vodnom raji, na vstupné do Vodného raja maju klienti Hotela zľavu 10 %. :-)

Miriam Menyhárová Dianovská

Dobrý deň , mám deti vo veku 7 a 12 rokov, chcela by som sa spýtať ako sa ráta polpenzia – 2 dni / či začíname večerou 1. deň a končíme raňajkami 3. deň ), alebo 3 dni . Ďakujem.

Hotel Termál

Polpenzia sú vždy raňajky (bufety) a večere 3-chodové menu. Začína sa večerou,končí raňajkami. Ak sú 2 noci, potom sú 2× raňajky a 2× večera. Takže aj pri detičkách je taký istý počet polpenzií. Cena pre dieťatko do 15 r. za polpenziu je 8€ na dieťa a noc. Pekný deň. V. Adamková

michaela

cenník som už na fb našla…chápem to dobre, že za všetky služby wellnessu si treba zaplatiť? aj za vstup do bazéna alebo sauny? čo potom znamená „neobmedzený vstup do wellness centra?“ díky

Hotel Termál

Neobmedzený vstup do wellness zahr)nuje: bazén s termálnou vodou, bazén s termálnou vodou a vodnými atrakciami (perličky, chrliče, bublinky..), 3 sauny, teppidárium, Kneippov kúpeľ, hydromasážny box, ochladzovací bazén. Za príplatok sú procedúry, ktoré si treba objednávať – masáže, zábaly, pedikúra, spa-procedúry-hydromasážne vane- špeciálne soľné a bylinkové kúpele, atd… Naše wellness je naozaj krásne a luxusné a po rekonštrukcii hotela aj priestranné. Ponúkame naozaj nadštandard. Pekný deň.

michaela

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na ceny masáží a keď je wellness v cene, či budeme platiť za použitie napr. jacuzzi? prípadne kde by som našla cenník týchto služieb? ďakujem

Hotel Termál

Ceny masáží a procedúr najdete na facebooku v albume wellness@ spa. Wellness má whirpool bazén s vodnými atrakciami a masážnymi tryskami, čiže ničo ako veľká vírivka. To je v cene. Okrem toho je malá jaccuzzi,tá je za príplatok, ako aj všetky masáže a procedúry. Pekný deň.

Beáta Csákyová

Dobrý deň,
dňa 21.10. som zaplatila prevod cez banku 2 × 3.dňový pobyt v hotely Termál vo Vyhniach pod var.sym. 9778401116 a 7874501116 v sume 2 × 89€ na meno Beáta Csákyová. Prosím Vás o zaslanie voucherov. Ďakujem.
S pozdravom Csákyová

Dezider Ficko

Mladá pani…ja Vám odpoviem za zľavomat..21.10 bol piatok a pochybujem že prebehne platba za pár minút…tým pádom nie je ešte asi vaša pohľadávka zaplatená a neprišiel Váš voucher…

Beáta Csákyová

p.Ficko bola by som rada keby ste nechali odpoveď na Zlavomat.Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň Beáta, kupóny Vám budú automaticky zaslané do 3 pracovných dní od spracovania platby na našom účte.
Vopred prajeme príjemný pobyt!

Monika Vidova

Dobry den,
prosim vas, ako je to so stravou, ked su 3dni a 2noci, ucastnik ma potom narok na 3×polopenziu, ak tomu dobre rozumiem, veceru v prvy den a ranajky v posledny den. Vstupom do welnes moze poutivat ponuku, alebo si bude musiet zaplatit sauny atd..?
Dakujem

Katka

Logicky to vychádza na polpenziu 2×:
piatok večera 1×/os
sobota raňajky + večera 1×/os
nedeľa raňajky 1×
čiže spolu dvoje raňajky a dvoje večere na osobu…to je 2× polpenzia :o)

Zľavomat

Dobrý deň Monika,
tak ako píše Katka, v cene máte 2× polpenziu, teda večeru v prvý a druhý deň pobytu a raňajky v druhý a tretí deň pobytu. Vstup do wellness centra je v rámci kupónu neobmedzený, otvorené je denne od 10.00 do 22.00 a doplácate iba služby navyše, o ktoré budete mať záujem, napr. masáže.

Petra Dananaiová

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je pobyt možné absolvovať aj počas víkendu (piatok-nedeľa) alebo len počas pracovného týždňa? Ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Petra, pobyt môžete absolvovať aj cez víkend. Jediným obmedzením je, že kupón sa nedá využiť v obdobi od 22.12.2011 do 3.1.2012 a od 6.4. do 9.4.2012. Prí­jemný pobyt!

filky

Chcem sa spýtať či cena 89 € je pre jednu osobu alebo pre dve. Ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň, kupón v cene 89 eur platí pre dve osoby.

Mária Padová

dobrý večer, chcem sa opýtať, koľko by som doplacala za ubytovanie, ked mám jedno dieťa 16 ročné a dve 12 a 3 ročné tie su zdarma na prístelke… dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Mária, priamo v hoteli môžete zakúpiť polpenziu pre deti v hodnote 8 eur/deň/osoba. Navyše budete doplácať jednu prístelku pre najstaršie dieťa a najmladšie si môžete vziať k sebe, prípadne sa v hoteli informujte o možnom doplatku za apartmán či iných možnostiach ubytovania (izba superior), aby ste mali viac priestoru… Cenník hotela nájdete na stránke http://www.termalvyhne.sk/index.htm. Príjemný pobyt!

Emanuel

Dobrý deň, chcem poprosiť o informáciu, ak máme2 deti (15 a 13 rokov), či sa na ne obe vzťahuje pri pobyte na prístelke, že je zadarmo, resp. či je nutné alebo len možné zakúpiť pre deti polpenzie.

Hotel Termál

Dobrý deň, polpenzia pre deti nie je samozrejme povinná, ale v tom prípade nie je nárok na stravu. Takže odporúčame dokúpiť. Pre upresnenie, zľava do 15 rokov znamená, že dieťa ešte nedosiahlo tento vek, v opačnom prípade sa považuje už za dospelú osobu.

Andrea Skokanová

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať, kedy sa dopláca za deti? Keby sme sa rozhodli isť bez nich… Mám 11 a 15 ročných chalanov. Ďakujem za odpoveď

Zľavomat

Dobrý deň Andrea, za deti budete doplácať už priamo v hoteli. Mladšie dieťa má ubytovanie na prístelke zdarma, pri staršom, ak už dosiahol 15 rokov, doplácate ubytovanie na prístelke. Na mieste môžete dokúpiť polpenziu v hodnote 8 eur na deň/osoba. Prajeme príjemný pobyt

Jana

bola som v uvedenom hotely minuly rok a bolo super… pekne izby, chutna a pestra strava, velmi prijemny personal a vo wellnese nikdy nebolo „narvano“ uzili sme si aj masaze a aj okolie bolo prijemne nakolko nam vyslo pocasie. Kto by ste cestovali autobusom do dedinky Vyhne, k hotelu je to asi 500 metrov pesi chvilku cez strmy kopec – cestu, ale potom po rovinke…vystupit treba az za miestnym uradom pri restauracii s terasou.. odtial je to najblizsie.. prijemny pobyt :)

Hotel Termál

Ďakujeme Janka :-) Dá se ešte tak, že si kúpite miestnym spojom lístok ku kúpalisku (Vodný raj) a popri ňom cez lesopark je to kratšie. Príjemná skratka. :-)

Petra Dananaiová

Dobrý deň,
chcem sa spýtať či je pobyt možné absolvovať aj počas víkendu (piatok-nedeľa) alebo len počas pracovných dní. ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Petra, pobyt môžete absolvovať aj cez víkend. Jediným obmedzením je, že kupón sa nedá využiť v obdobi od 22.12.2011 do 3.1.2012 a od 6.4. do 9.4.2012. Prí­jemný pobyt!

Andrea Gulyásová Vachová

Dobrý deň, mám 2 deti 17 a 5 ročné. Koľko je potrebné platiť za 17-ročné? ďakujem.

Tatiana

Dobrý deň. Chcela by som sa informovať, ak pobyt zaplatím dnes večer prevodom na účet a peniaze by Vám možno došli až v utorok ráno, kedy už zľava nie je aktívna, peniaze sa mi vrátia, alebo sa ráta deň zaplatenia? Ďakujem za informácie.

Zľavomat

Dobrý deň Tatiana, pobyt môžete uhradiť aj neskôr, aj keď už ponuka na našich stránkach nebude aktívna. Dôležité je iba urobiť včas objednávku :)
Príjemný pobyt!

Ivana Vaňková

Dobry den,
ja by som sa chcela opytat, ci by bolo mozne dokupit pobyt pre jednu osobu, je nas totiz 5… Dakujem :)

Zľavomat

Dobrý deň Ivana, samozrejme. Môžete si zakúpiť 2 kupóny pre 4 osoby a za ďalšieho z Vás už uhradíte pobyt podľa bežného cenníka priamo v hoteli (napr. s výhodnejším ubytovaním na prístelke). Príjemný pobyt!

Andrea Urbankova

dobry den. ja mam tri deti 8, 6, a 3 rocnu dceru. viete mi prosim zistit, kolko budem musiet doplatit? a ci by bola mozna rodinna izba?

Hotel Termál

Dobrý deň, žiaľ, rodinná izba 2+3 nie je k dispozícii.
Dieťatko do 3 rokov bez nároku na lôžko by mohlo byť úplne zdarma. :-)

jan trochan

Dobry den chcem sa opytat,ked si kupim 2vouchre možem si tak predlžit pobyt na 4noci?a vsetky sluzby zostanu?,dakujem :)

Zľavomat

Dobrý deň Ján, presne tak, môžete si kúpiť aj viacero kupónov (so všetkými ponúkanými službami) a predĺžiť si tak Váš pobyt. Kupón neplatí iba na pobyty v období od 22.12.2011 do 3.1.2012 a od 6.4. do 9.4.2012.

Tarabova Daniela

Dobry den
Vcera som si objednala pobyt a neviem ci ho mam objednany, lebo neprisli mi ziadne udaje a neda sa prihlasit na ucet.
Dakujem

Zľavomat

Dobrý deň, Vaša objednávka bola úspešne zrealizovaná, ak sa Vám nedarí prihlásiť na účet, skúste si vygenerovať nové heslo (http://www.zlavomat.sk/sk/user/password/
). Informácie o platbe Vám opätovne zašleme e-mailom.

Zuzana Kanichová

dobry den chcela by som sa spytat ci je volny termin od 14.11 do 16.11.dakujem

Eva

ahoj Zuzka, o volnych terminoch sa musis informovat priamo v hoteli, tel.c. + 421 45 678 76 11, +421 918 570 4­55 alebo na e-maile:recepci­a@termalvyhne­.s

Zuzana Kanichová

skoda ze sa na cisla neda dovolat a mail nikto neodpoveda

Peter Vejčík

Dobrý deň.. chcem sa spýtať od kedy sa dá v hoteli ubytovať CHECK IN a kedy sa odbytúva CHECK OUT, a druhá doležitá vec polpenzia v ponuke je myslená 2× ranajky a 2× večere alebo to je iba raz ? Vopred Dakujeme za odpoved

Mária Kubičarova

dobrý den prajem, chcela by som sa opytac ci pri kúpe tohto pobytu môzem pouziť kredity ktoré mam.

Zľavomat

Dobrý deň,
samozrejme, pre uplatnenie kreditov je potrebné prihlásiť sa pred nákupom do svojho účtu na stránke Zlavomat.sk v pravej časti (sekcia účet).
Následne treba kliknúť na tlačidlo kúpiť, kde po vyplnení údajov (počet kupónov, e-mail a spôsob platby, promo kód nie je potrebné zadávať!) sa Vás v ďalšom kroku systém spýta, či si prajete uplatniť kredity, ak áno, tak sa Vam zníži suma kupónu o sumu stiahnutých kreditov.

Katarína Galbová

Dobry vecer, chcem sa opytat, ci este plati ponuka babie leto, mam na mysli to, keby som si chcela vybrat ponuku 3 noci 102 eur. Plati?

Zľavomat

Dobrý deň Katarína, Babie leto je špeciálna ponuka hotela, treba sa informovať priamo v hoteli.

Hotel Termál

Produkt Babie leto je v platnosti až do odvolania, t.j. pokiaľ bude priaznivé jesenné počasie. Je to produkt, ktorý je midweek-ový, t.j. medzivíkendový. Môžete si ho kedykoľvek rezervovať na recepcii hotela. Pekný deň.

Renata

Dobry večer.Chcem sa opytať,mam dve deti 12r a 14r.Mam kupiť dva kupony alebo mi stači jeden a deti budu na pristelke?

Zľavomat

Dobrý večer, stačí Vám jeden kupón, obe Vaše deti majú pobyt na prístelke zdarma, treba iba doplatiť polpenziu – raňajky a večeru v hodnote 8 eur/deň/dieťa.

Dezider Ficko

Ešte jedna otázka .. Kolko by sa doplácalo za masáže..na stránkach hotelu je dosť slabá informovanosť…

V. Adamková

Dobrý deň, všetky masáže a SPA procedúry nájdete spolu s popisom na stranke Hotel Termal Vyhne, v albume wellnes&spa. Na web stranke hotela www.termalvyhne.sk prebieha redizajn, tak sa ospravedlňujeme za neúplné informácie. Všetky aktuality však vždy nájdete na Facebooku. Pekný deň :-)

Dezider Ficko

Ja nechcem bzť rýpvý ale potom čo som klikol na http://www.termalvyhne.sk/fotogaleria.htm. Tak mi tam vyhodilo toto… The page cannot be found 


The page you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
Please try the following: 


Make sure that the Web site address displayed in the address bar of your browser is spelled and formatted correctly.
If you reached this page by clicking a link, contact the Web site administrator to alert them that the link is incorrectly formatted.
Click the Back button to try another link.
HTTP Error 404 – File or directory not found.
Internet Information Services (IIS) 


Technical Information (for support personnel) 


Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 404.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Setup, Common Administrative Tasks, and About Custom Error Messages.
Zľavomat

Dobrý deň, nám sa stránka http://www.termalvyhne.sk/fotogaleria.htm zobrazuje v poriadku. Vyskúšajte to znova :)

Andrea Gulyásová Vachová

Ak je jedno dieťa vo veku 15 rokov a druhé vo veku 4 roky, koľko treba doplatiť na to prvé? Ďakujem.

Zľavomat

Andrea, dve deti do 15 rokov majú v rámci kupónu pobyt na prístelke zdarma (bez nároku na stravu, možné dokúpiť raňajky a večeru v hodnote 8 eur/deň/osoba). Príjemný pobyt

Zľavomat

Upresňujeme informáciu: zdarma ubytovanie na prístelke majú iba deti, ktoré ešte nedosiahli vek 15 rokov. Všetky ďalšie služby pre deti (ubytovanie, strava) doplácate už priamo na mieste. Pekný deň

Marek Tonkovič

Dobrý deň – chcel by som sa spýtať… Dnes som kúpil 2 kupóny na tento pobyt, ale dal som KÚPIŤ namiesto KÚPIŤ AKO DARČEK. Chcel by som to totižto venovať… Aký je v tom rozdiel. V mojich kupónoch síce nie je cena, ale ako sa to teda odlišuje?? Ďakujem…

Zľavomat

Dobrý deň Marek, kupóny sa nerozlišujú. Na kupóne nie je uvedená výška zľavy v eurách ani percentách, preto ho môžete pokojne venovať ako darček.

Marek Cornanic

Dobry den. Vstup do wellness je neobmedzeny. Ale je tam nejaka hodina od-do, kedy je wellness otvoreny? Dakujem.

Hotel Termál

Wellness centrum je otvorené denne od 10.00 do 22.00.

Alena Poláková

Dobrý deň, chcem sa spýtať 13.10.2011 som zaplatila dva pobyty v hotely Remata, dodnes mi voucher neprišiel, na imeil ste mi napísali, aby som Vám napísala číslo účtu, z ktorého som platbu odoslala, poslala som Vám výpis z internetu banking, odpoveď som žial nedostala. Pobyt by sme chceli už absolvovať. Ďakujem za odpoveď

Zľavomat

Dobrý deň, Váš kupón evidujeme ako odoslaný, možno Vám ho pretriedil spamový kôš. Môžete si ho stiahnuť sami vo svojom účte na Zľavomate. Príjemný pobyt :)

Janette Kucharčíková - Trnovcová

Dobrý deň.
Ja a chcem opýtať,či majú do Wellness centra prístup aj deti (11 rokov).Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň Janette, áno, do wellness môžu ísť aj deti.

Milada

Dobrý deň, chcem kúpiť pobyt, keď kliknem na kúpiť, objaví sa názov hotela Termál, ale obec nie Vyhne, ale Bratislava

Zľavomat

Dobrý deň Milada, Váš kupón už evidujeme ako úspešne objednaný i uhradený. Pravdepodobne je už teda problém vyriešený? Príjemný pobyt :)

Martina Faja Fajnorova

Dobry den, chcela by som sa spytat na vybavenie izieb kedze tu niesu uverejnene fotografie. A odkedy je mozne sa ubytovat.

Zľavomat

Dobrý deň Martina, fotogalériu celého hotela (aj izieb) si môžete pozrieť na stránke:
http://www.termalvyhne.sk/fotogaleria.htm.
Kupón môžete využiť na pobyt už od 24. 10. 2011 do 30. 4. 2012. Neplatí iba pre obdobie od 22.12.2011 do 3.1.2012 a od 6.4. do 9.4.2012.

Milan

Dobry den,chcel by som sa spytat ci je mozne pobyt so psikom,male plemeno,navyknuty na pobyty a poslusny,dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Milan, áno, v hoteli sa môžete ubytovať aj so svojím psím miláčikom za poplatok 5 eur/deň. Príjemný pobyt

Daniela

Dobry den,
je dobra dostupnost po cely den, ak sa chcem na hotel dopravit vlakom alebo autobusom?

Zľavomat
Hotel Termál

Vyhne sú autom dostupné veľmi dobre, iba 6 km od hlavného ťahu Bratislava – Banská Bystrica, exit Bzenica od BA alebo exit Lehôtka p/ Brehmi od BB, cez Hliník a Bzenicu, opäť iba 6km. Autobusom alebo vlakom vždy miestnymi autobusmi od dialkových autobusových alebo vlakových zo Žiari nad Hronom, alebo zo Žarnovice.

Lesia

Prečo ne môžem stiahnuť voucher? Ani z v sekcii účet?!

Zľavomat

Problém sa snažíme rýchlo vyriešiť. Budeme Vás informovať o jeho odstránení, zatiaľ Vás poprosíme o chvíľu strpenia.

Lesia

je užproblém vyriešený! dakujem!

Lucia Luptakova Barborova

Dobry den chcem sa vas spitat,mam deti 5 a 8rokov oni za pobyt neplatia?a zo stravou je to ako,myslim pri detoch…dakujem:0)

Zľavomat

Dobrý deň, obe Vaše detičky majú pobyt na prístelke zdarma, treba iba doplatiť polpenziu – raňajky a večeru v hodnote 8 eur/deň/dieťa.

Erika

dobry den,chcela by som a opytat,ci je mozne vyuzit voucher aj pocas silvestra?Dakujem

Zlavomat

Dobrý deň Erika, žiaľ, kupón neplatí na pobyty od 22.12.2011 do 3.1.2012 a od 6.4. do 9.4.2012 (viď podmienky).

Beáta Csákyová

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na ubytovanie či je v izbách typu Klasik alebo aj iného typu. Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň Beáta, ubytovanie je v štandardných 2-lôžkových izbách. Ak máte záujem o apartmán, treba sa už individuálne dohodnúť s hotelom – aj o výške doplatku zaň. Príjemný pobyt

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore