Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

9,90 eur za 2 delikátne tataráky s chrumkavými hriankami. Hora mäsa pre DVOCH veľkých hladošov v prostredí reštaurácie GAUDIO so zľavou 62%

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
HOTEL GAUDIO

Dobrý den všetkým . Všetkým dotazom odpovedám naraz.
Čo sa týka masa odoberáme ho len z Rakúska čo môžeme každému preukázať / nemáme s tým problém / , môžeme ho ukázať aj v surovom stave . Čo sa týka pána čo jedol jeden taký tatarák a druhý taký to nie je pravda nakolko sa to mieša spolu . / takže tomu nechápem!!!!!/
Sme reštaurácia ktorá rada príjma kritiku / to Nás posúva dalej ku kvalite / ale nemáme pocit z niektorých ludí že sú pravý gurmáni. Nechceme nikoho uraziť ale máme s tým naozaj velké skusenosťi . Naštevujú Nás ludia , ktorý pracujú vo vyššej gastronomii a tí u Nás jedávajú a tí Nás aj školia.
Nehovoríme ,že sa nemôže stať chyba ale radi uvítame kritiku priamo v reštaurácii a nie je cez portáli ako to ludia vedie .
s pozdravom manager HOTELA

Martin

Boli sme aj na steakovej aj tatarak akcii:
1, Steak ja som mal obstojny, priatelka uplne zuvackovy, plny sliach. Casnik bol ochotny ho vymenit.
2,Tatarak – doniesli nam prvu porciu – nedostali sme moznost si ho namiesat – dosiel uz namiesany. Maso pomlete, nie nastruhane, nedochutene a co bolo najhorsie, normalne som mal pocit ze je to bravcove maso, aspon teda svieckova to nebola. Maso ruzove, a strasne mastne, normalne sme mali pery ako od labela. Hrianky presiaknute olejom. Suverenne najhorsi tatarak aky som jedol a to som ich jedol dost. Nic pre gurmana. Aspon ta druha porcia bola trocha viac dochutena – bolo tam viac horcice…Obsluha slusna.

Zľavomat

My máme s kuchyňou hotela Gaudio tiež iba dobré skúsenosti, čo sa týka obsluhy aj jedla… Partnera budeme informovať aj o názoroch jeho ďalších (už menej spokojných) zákazníkov a žiadať odpoveď aj z druhej strany… Pokiaľ vieme, v Gaudio iba uvítajú, ak má zákazník záujem namiešať si tatarák vlastnoručne a pripraviť si ho tak podľa svojej chuti.
Ďakujeme za komentár, pekný deň

Slavo

Tiez som bol v Gaudiu na prvej steakovej akcii, a velmi milo ma prekvapili kvalitou. Druhu som (asi nastastie) zmeskal… zeby medzitym vymenili kuchara? 


Tatarak ja taka osemetna zalezitost, clovek musi mat velku doveru k tomu, kto ho pripravuje. 


@Mia – chcem sa len spytat, povedala si to obsluhe, ze je ten steak zly? V serioznej restauracii by ti ho mali vymenit, hlavne ak ho pripravia inak ako si chcela.
Mia

tiez som bola z gaudia sklamana,,, bola som 2× na steakoch, prvy krat fajn a druhy krat po 50 min nam (aj ked sme ziadali medium) priniesli steaky take vysusene, ze boli ako zuvacka, a miestami som mala pocit ze zujem bravcove a nie hovadzie, proste zabite maso… ale co uz, prvy dojem si u mna ziskali a druhym to po…kali :-), skoda

Kajka

Na jeden kupón môžu prísť iba dvaja ľudia? Lebo pre mňa je to osobne veľmi veľká porcia, ktorú nemám šancu zjesť, tak sa chcem spýtať, či by sme nemohli prísť napríklad traja alebo tak. ďakujem

Zľavomat

Kajka, jeden kupón platí pre dva tataráky, jeden biftek má pritom 180 g. V reštaurácii si ho, samozrejme, budete môcť podeliť, ak je na Vás jedna porcia priveľa :) Dobrú chuť!

Ivan

Minule som bol tiež na tejto akcii, keď ponukali tatarák, ale… Tatarák sa nedal vôbec jesť, mäso bolo úplne rozmixované na paštéku, takže po tejto skúsenosti tam už určite nepôjdem.

Mia

Ivko dostal si evidentne odpoved „k veci“ :-D

Zľavomat

Zákazníci si môžu sami vlastnoručne zarobiť tatársky biftek tak, aby bol podľa ich predstáv… Koľko ľudí, toľko chutí ;)

Strasser Jan

gaudio je fan restauracia, ale tatarak so zeleninovou prilohou? Otazka: su k tomu tataraku aj vsetky nalizotosti: paprika, sol, cibula, korenie atd?

Linda

Máte k tomu všetko čo budete potrebovať . Vy sa sami rozhodnete či Vám to má kuchár dať dokopy alebo si ho zamiešate vy . v tom nevidíme problém . Radi robíme ked si to miešajú ludia sami
s pozdravom Gaudio

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore