Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

10,50 eur za vymenenie letných pneumatík za zimné a technická kontrola vozidla! Jazdite bezpečne v každom počasí, teraz so zľavou 57%!

3,6 / 5 MAXPNEU-SERVIS Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Martina

Mam problem ako vacsina neda sa dovolat na toto cislo…

Zľavomat

Dobrý deň, Maxpneuservis sme kontaktovali, na najbližšie 2 týždne majú viac-menej obsadené, celý deň však na uvedenom čísle prijímajú objednávky aj na neskoršie obdobie. Poprosíme Vás o trpezlivosť, skúste zavolať neskôr.

Dušan

Prepáčte, zle som čítal.

Dušan

Mám pneumatiky na diskoch, koľko ma bude stáť prehodenie kolies. Ďakujem

andrea

neda sa tam opat dovolat, uz som volala asi 3× a stale mi pride vyssie spominana sms-ka– :(

Zľavomat

Maxpneuservis má na najbližšie 2 týždne viac-menej obsadené, prijíma však už objednávky aj na neskoršie obdobie. Poprosíme Vás o trpezlivosť, skúste zavolať neskôr.

lacee

Dobry den,
tak na Vase cislo 0949776000 sa mi nepodarilo dovolat, po zlozeni mi pride SMS s GPS suradniciami, udajmi o rychlosti (0 km/h) a case. Skusal som aj podla web stranky cislo 0949766000, tam stale hlasi, ze na linke prebieha iny hovor. Dovolal sa tam niekto?

Mirqo

Mam tu istu skusenost…volal som tam uz 6 x a zial neuspesne. Vzdy sa vratila sms ako pises, dufam ze bude spoplatnena!!! Skutocnost, ze su dlznikmi soc. poistovne, moja doveru rapidne nahlodava. Ak sa do zajtra nedovolam, budem ziadat vratenie kuponu!

Zľavomat

Dobrý deň, dnes by ste sa do servisu mali dovolať bez problémov. Na uvedenom tel. č. 0949 776 000 od rána prijímajú objednávky. Ospravedlňujeme sa aj v ich mene za včerajšiu nedostupnosť (z dôvodu choroby). Ďakujeme za pochopenie, príjemný deň

Mirqo

Dobry den, na uvedene cislo sa mi DNES nedari dovolat…volam od 9:00 doteraz uz asi 8 x. Zatial mi nikto nezdvihol telefon. Netrva choroba aj dnes?

Zľavomat

Ráno sme servis kontaktovali a všetko bolo v poriadku – pani, ktorá mala na starosti vybavovanie objednávok, už zastupuje kolegyňa. Maxpneuservis budeme znova kontaktovať. Ďakujeme za príspevok, pekný deň

Dianka Demeterova

Dobry den prajem.Mam jeden mensi problem.Dosiel mi voucher na @adresu vo formate PDF ,zial stiahlo mi to do Pc ,len si ho neviem otvorit! Pozrela som sa aj do sekcie ucet ,ale tam nemam svoj ubytovaci poukaz.Co mam robit?Prosim o radu,dakjem velmi pekne :-)

HorvatM
Dianka Demeterova

Ďakujem :-)

HorvatM

NZ

Gabo

10,50€ je cena za zhodenie kolesa, zhodenie pneumatiky letnewj, nahodenie zimnej pneumatiky, nafúkanie a vyváženie bez olovka?
10,50€ je aj cena za výmenu kolesa s letnými pneumatikami za kolesá so zimnými pneumatikami?

Maxpneu-servis

ano,s pozdravom Maxpneu-servis

Stanislav Jelínek

Asi nie- tam budú chciet asi doplatok, ked aj olovko sa dopláca…
moj názor…

Horvat

Dobry den, tento kupon je pouzitelny aj na prezutie pneu na hlinikovych diskoch?

Maxpneu-servis

ano je do rozmeru 18 palcov

Maxpneu-servis

nad 18ky je doplatok 5euro

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore