Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

8 dňová dovolenka v Chorvátsku – Vodice, Vila Jadranka

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Peter

Dobrý deň. Mám otázku; skorší termín nieje k dispozícii,keď chcem ísť vlastným autom? Vďaka

CK AZAD

Dobrý deň Peter.
Skorší termín je od 30.08.2013 do 08.09.2013 a na tento termín sú ešte voľné miesta aj na individuálnu dopravu (31.08.2013 – 07.09.2013). Tento však nie je v ponuke cez portál Zľavomat.
V prípade záujmu prosím kontaktujte našu kanceláriu na tel. čísle 0905 279 070, prípadne azad@azad.sk

veronika

prosim vas vila jadranka urcite nie je dobry tip na ubytovanie.v nedelu sme sa odtial vratili.ubytovanie hrozne,zatial najhorsie co som zazila.vodice preplnene plaze,hlava na hlave.v autobuse ck AZAD sa nedalo ist na Wc ani 3rocnemu to nedovolili,zevraj za pol hodinu budu stat.az ked reval ze sa uz pocika tak zastavili.no otrasssss!cesta trvala 15hodin.co je otras.iny tam dosli busom za 9hodin.ja osobne neodporucam,tiez ma zlakala nizka cena ale bola to chyba.inak vodice pekne,len preplnene.strava tiez super.ked tak ubytovanie tak skor hotel nikola.

CK AZAD

Dobrý deň pani Veronika,
vo Vodiciach ponúkame viacero typov ubytovania – od hotelového až po ubytovanie v súkromných vilách. Každý náš klient sa má možnosť slobodne rozhodnúť pre jemu vyhovujúci typ ubytovania v danej cenovej hladine a každého klienta vždy informujeme o charaktere danej ubytovacej kapacity. Vila Jadranka ponúka jednoduché ale čisté ubytovanie, ktorému zodpovedá aj jeho cenová relácia. Ak má niekto záujem o väčší komfort, môže si vybrať hneď z niekoľkých zariadení. Ubytovanie poskytujeme aj priamo v hoteli Nikola (ako aj v mnohých iných hoteloch), ale nakoľko ide o iný štandard, prislúcha mu aj vyššia cenová relácia. Autobusovou dopravou z Bratislavy cesta do Vodíc trvá cca 10 hodín aj s pravidelnými prestávkami. Všetko však závisí od situácie na cestách, ktoré my bohužiaľ ovplyvniť nedokážeme. Cestovná kancelária AZAD svojim klientom v termíne od 09.08.-18.08. dala k dispozícii aj tretí autobus, aby sa im cestovalo pohodlnejšie a mali viac miesta, aj keď by sa zmestili iba do dvoch autobusov. Každý z našich autobusov disponuje aj toaletou, ktorú v prípade potreby a vyžiadania zo strany klientov sú šoféri povinní otvoriť. Je to bežná prax.
Mesto Vodice sú známym a vyhľadávaným turistickým centrom, takže je pochopiteľné, ak sú centrálne mestské pláže uprostred vrcholiacej letnej sezóny preplnené. Ak klient vyhľadáva pokojné miesto, vždy im odporúčam menšie mestečká alebo ostrovy (ktoré máme taktiež v ponuke a je možné si z nich vybrať).
Verím, že každý klient si vyberá dovolenku podľa toho, čo preferuje – priaznivú cenu, vyhovujúci komfort ubytovania, lokalitu či iné priority.


Anka

Dobrý večer,
prosím Vás, ak je tam uvedená „Platnosť: 17 dní
Od dnes do 28. 8. 2013“, to znamená, že a budú voľné vouchery, tak sa bude dať dovtedy kúpiť ten zájazd?

Zlavomat.sk

Nie Anka.
To znamená, že už zakúpený voucher je potrebné najneskôr do 28.8.2013 uplatniť v cestovnej kancelárií.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore