Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

69.- za 3-dňový vysokohorský pobyt pre DVOCH v hoteli Popradské Pleso vo Vysokých Tatrách! Fantastická lyžovačka, božské ticho a nádherné večery v našich veľhorách!

3,8 / 5 Hotel Popradské Pleso* Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
roman

dobry den chcem sa spytat mam tri deti 4,7,12 rokov. Je mozne pre 7 a 12 rocne deti zakupit dalsi kupon{samostatnu izbu} na jeden termin. Dakujem

Eva

Dobrý den, prosím o přibližnou informaci – do kdy u vás bývá sníh (hotel a nejbližší okolí)? Děkuji.

Zľavomat

Dobrý deň, snehové podmienky na Štrbskom plese sú veľmi dobré, niekedy až do apríla sa dá lyžovať.Treba pozerať snehové správy. Čo sa týka možností pri hoteli, dá sa tu bežkovať, trasa však nie je istá.

Gabika

Dobrý deň, ak tomu dobre rozumiem, dcérka 6 ročná má pobyt zdarma?Ako je ďaleko zo žel. stanice Štrbské Pleso do hotela? Zvládneme to aj peši?

Zľavomat

Dobrý deň, áno, jedno dieťatko (do 12 rokov) má v rámci kupónu ubytovanie na prístelke s polpenziou v cene, ako aj vstup do relax zóny.
Je to možné zvládnuť peši zo Štrbs.plesa na hotel, je to cca hodinka aj 15 minút chôdzou.

Lucia

Chcela by som sa Vas opytat na cas check-in a check-out. Dakujem

Zľavomat

Dobrý deň, check in je o 14:00, check out o 10:00.

Stano Manik

ahoj chcel by som sa opýtať koľko zaplatím za rodinu s domy dospeli ,16r,13r, jedenapol ročnými deťmi

Zľavomat

Najmladšie dieťatko má pobyt zdarma. Za ostatné deti treba doplatiť poplatok za prístelku 24,–€/noc/osoba a za polpenziu 9,–€/deň/osoba. Príjemný pobyt

Stano Manik

a k pobite je aj lyžovanie zdarma alebo sa platy

Zľavomat

Poplatky za lyžovanie sú už individuálne.

zuzana

este som sa chcela spytat, ako to je teda s tou chranenou oblastou a moznostou ist az k hotelu autom? na jednej strane pisete, ze je to chranena oblast (pokuta 1400eur), na druhej strane je moznost parkovat pri hoteli? parkovisko pri strbskom plese je chranene, resp. monitorovane kamerami? vdaka

Zľavomat

Cesta vedúca k svahom patrí TANAPu, na mieste budete bezpečne vedieť, ktoré územie je voľne dostupné vlastným autom.
Druhú časť otázky pre Vás ešte zistíme, prípadne sa informujte na tel. č. hotela.

Zľavomat

Parkovisko je monitorované kamerami a nachádza sa na chránenom území. To znamená, že každý, kto sa chce dostať priamo k hotelu na aute, musí mať povolenie. Povolenie získa na adrese recepcia@popradskepleso.sk.

zuzana

dobry den, kolko kuponov je celkovo k dispozicii?

Zľavomat

Dobrý deň Zuzana, celkový počet kupónov, ako i počet na osobu je neobmedzený.

Luboš

Ďakujem už to mám.

Luboš

Neviem zistiť číslo voucher-ov ktoré som zakúpil.
Poradíte mi?

František Kanás

Dobry chcem sa opytat, mam velky zaujem ist na tento pobyt so svojou priatelkou ale momentalne nemam na zaplatenie pobytu, dalo by sa s tym nieco robit ze by som zaplatil neskor??

Zľavomat

Dobrý deň,
kupón si môžete objednať a uhradiť ho i o pár dní neskôr. Prosím, obráťte sa na našu zákaznícku podporu zlavy@zlavomat.sk. Pekný víkend

Lívia

dobry den!chcela by som sa spytat,ci odvoz na hotel,k lyziarskemu stredisku je tiez zdarma a ze este je tam nejaky extra poplatok.dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Lívia, odvoz od dolného parkoviska pri plese (v prípade, že sa k hotelu Vaše auto nedostane, prípadne bude parkovisko pri chate plne obsadené) Vám hotel zabezpečí zdarma. Rovnako bezplatná je i doprava autami priamo na svah a naspäť, keďže pohyb vlastným autom je na chránenom území zakázaný. Prajeme pekný zimný pobyt!

Anna M

Dobry den, je mozne vegetarianske menu?

Zľavomat

Dobrý deň, áno, v ponuke sú i vegetariánske jedlá. Bližšie si o kulinárskej ponuke hotela môžete prečítať napr. na stránke http://www.popradskepleso.com/stravovanie/. Pekný pobyt :)

Michal Urban

Areal v ktorom sa Hotel nachadza je asi chraneny?Bude sa dat chodit vlastnym autom na odlahle lyzovacky?

Zľavomat

Michal, areál je chránený, cesta patrí TANAPu a pokuta pri vstupe s vlastným vozidlom by bola až vo výške 1400 eur… Hotel Vám však zabezpečí odvoz až k lyžiarskym svahom pri Štrbskom plese a dovezie Vás v dohodnutom čase späť – v cene kupónu. Pekný pobyt!

Peta

ubytovanie je teda v izbach standard (su s manzelskou postelou a maju vlastne socialne zariadenie na izbe?) a ak by sme chceli izbu superior je nutne si priplatit?

Zľavomat

Peťa, ubytovanie je buď v izbách typu štandard, alebo superior – bez príplatku :)
Izby štandard sú 2– až 3-lôžkové izby (samostatné postele) so štandardným vybavením, WC a sprchou:
http://www.popradskepleso.com/ubytovanie/standard/
Izby superior sú 2-lôžkové izby (s osobitnými i manželskými posteľami) s možnosťou prístelky, s wc, sprchou i TV:
http://www.popradskepleso.com/ubytovanie/superior/
Príjemný pobyt!

Martina

Dobry den,
chcem sa spytat ako je to s parkovanim dole pri Strbskom plese. Je potom parkovanie dole zadarmo, alebo je potrebne platit za parkovanie, kedze sa v zimnych mesiacoch nedostaneme az hore. A ak ano aka je cena za parkovanie.

DAkujem

Zľavomat

Dobrý deň,
parkovanie pri plese je bezplatné, z dolnej zastávky Vám však hotel zabezpečí odvoz priamo k hotelu.

Maria

Dobry den, radi by sme ku Vam prisli, sme dvaja, mame zaujem o izbu superior – a o tury po okoli. Su uz otvorene chodniky v Tatrach koncom maja? Ak ano – mozem si uz teraz objdnat termin ked zakupim kupon?

Zľavomat

Dobrý deň Mária, áno, pobyt na koniec mája si môžete rezervovať už teraz. Rezerváciu treba ohlásiť buď telefonicky na čísle hotela +421 910948160, alebo e-mailom na adresu popradskepleso@popradskepleso.sk (pri rezervácii nahlásite číslo kupónu, vytlačený kupón odovzdáte na recepcii počas pobytu). O možnostiach pre turistiku v tejto oblasti sa dozviete viac napr. na stránkach:
http://www.popradskepleso.com/aktivity-v-okoli/
http://www.tatry.sk/
 http://www.tatry.sk/aktivity/

Magdaléna Broničová

Je možný pobyt s malým psíkom /1,5 kg/ ?

Zľavomat

V hoteli sa môžete ubytovať aj so svojím psím miláčikom, poplatok za psíka sú 2 eurá na deň.

Gabriela

Okrem spomínaných relaxačných aktivít, je neobmedzený prístup do bazénov?

Zľavomat

Gabriela, vstup do relaxačnej zóny zahŕňa iba 2× jacuzzi na 1 hodinu a 2× vstup do infra-sauny na 30minút. V hoteli máte možnosť doobjednať si masáže, dopláca sa za ne už individuálne priamo na mieste. Príjemný pobyt

Mirka

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa táto zľava vzťahuje na izby so soc. zariadením a koľko by sa doplácalo za druhé dieťa (4 roky), keď nepotrebuje vlastnú posteľ. Ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Mirka, kupón platí pre ubytovanie v izbách typu superior alebo štandard. Izby štandard sú 2– až 3-lôžkové izby so štandardným vybavením, WC a sprchou. Izby superior sú 2-lôžkové izby s možnosťou prístelky, vhodné pre rodinky s deťmi, ale aj pre turistov s vyššími nárokmi. Obe si môžete pozrieť aj na stránke hotela (http://www.popradskepleso.com/ubytovanie/). Za druhé dieťa doplácate za polpenziu 4 eurá/deň. Príjemný pobyt!

Zuzana Borková Mikuskova

aký by bol doplatok ked mám 3 deti,to jedno je do tych 12 rokou/to je v cene/ a ešte jedno má 4 roky a druhe 10rokou

Zľavomat

Zuzana, za obe ďalšie deti doplatíte za prístelku 12 eur/noc/osoba a za polpenziu 4 eurá/deň/osoba. Pekný pobyt!

Erika

Dobrý deň. Máme dve deti 5 a 8 ročné, koľko by sme doplácali? Ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň Erika, jedno z detí bude mať pobyt zdarma (ubytovanie na prístelke i polpenziu). Za druhé dieťatko treba doplatiť 12 eur za prístelku/noc a 4 eurá za polpenziu/deň. Príjemný pobyt!

martina

kolko by sa doplacalo na dieta 12 rokov na pristelke s polpenziou?da­kujem

Zľavomat

Dobrý deň, za dieťatko od 12 rokov doplácate 24 eur za ubytovanie na prístelke/noc a 9 eur za polpenziu na deň. Vstup do relaxačnej zóny (2× na 1 hodinu: jacuzzi, 2× vstup: infra-sauna 30min) má zdarma.

Igor Vataj

Je možné spojiť 2 vouchre (5dní a 4 noci)?
Aké sú možnosti pre 4 člennú rodinku (2 dosp. a 5,3 ročné deti)?

Zľavomat

Áno, pokojne môžete zakúpiť viacero kupónov a predĺžiť si tak pobyt. Jedno z detí má v rámci kupónu pobyt na prístelke i polpenziu zdarma, za druhé doplácate 12 eur za prístelku/noc a 4 eurá za polpenziu/deň. Takisto má jedno dieťatko v cene aj vstup do relaxačnej zóny (2× na 1 hodinu: jacuzzi, 2× vstup: infra-sauna 30min). Príjemný pobyt!

val

je mozne pouzit 2 kupony naraz – na predlzenie pobytu?

Zľavomat

Áno, môžete si zakúpiť viacero kupónov a predĺžiť si pobyt na tak dlho, ako len budete chcieť :)

Zuzana

Rada by som vyuzila tuto ponuku pre 5– clennu rodinu- deti 6 , 3, a 1,5 roka- mam kupit dva poukazy?Pozerala som, ze v ponuke izieb je aj apartman- dalo by sa aj tam ubytovat?

Zľavomat

Dobrý deň,
o možnosti využiť apartmán v rámci tohto kupónu sa, prosím, dohodnite priamo s hotelom. Štandardne voucher platí pre ubytovanie v izbách typu superior alebo štandard.
Pri kúpe jedného poukazu pre vás dospelých doplácate iba za jedno dieťa 12 eur za ubytovanie na prístelke/deň a 4 eurá za polpenziu/deň. Mladšie deti majú pobyt zdarma – v rámci kupónu máte pre jedno dieťa (do 12 rokov) pobyt na prístelke i so stravou zdarma a za najmladšie dieťatko nič neplatíte, pokiaľ preň nechcete prístelku ani stravu. Ak áno, doplatok je takisto 12 eur/deň. Príjemný pobyt

Jozef Vida

Dobrý den ,nehnevajte sa ale v popise dalsie podmienky sa neuvadza ze dalsia osoba ci uz do alebo nad 12 rokov, ze to su naklady na den. Podla popisu clovek dospeje k presvedceniu ze sa jedna o doplatok za cely pobyt.

Zľavomat

Bežný cenník nájdete na stránke http://www.popradskepleso.com/stravovanie/. Ceny sú tu takisto uvádzané na deň, sú však všeobecné, so zľavovým kupónom platia ceny v podmienkach.

Eva

Dobrý den, kolik by stála přistýlka a polopenze pro dítě 14 let?
Děkuji.

Zľavomat

Dobrý deň Eva, doplatok za prístelku je pre 14-ročné dieťa 24 eur/deň, za polpenziu 9 eur. Príjemný pobyt!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore