Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

12 eur za vstupné komplexné vyšetrenie spojené s povinnou preventívnou stomatologickou prehliadkou v DENTAL CARE v Bratislave. Nezabúdajte na vaše zuby a doprajte im najvyššiu starostlivosť so zľavou 50%.

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Erika

Dobry večer ja by som sa chcela spytat, keby som si dala hned aj vycistit zubny kamen kolko by ma to stalo ?dakujem .

Dental Care

Dentálna hygiena je uvedená v cenníku našej stomatologickej ambulancie. Ale všetko závisí od konzultácie so zubným lekárom, ktorá Vám bude k dispozícii pri vstupnej prehliadke.

jaromir peterka

dobry den chcel by som sa spytat ,mam vseobecnu zdr.poist. s tou asi nemate zmluvu, tak by ma zaujimalo kolko stoja take bezne zakroky ako napr. vyvrtanie kazu a zablombovanie. samozrejme to mysl keby som uz bol vas pacient po vstup.prehliadke, ci sa da niekde pozret vas cennik? inak velmi sa mi paci vasa ambulancia a rad bych k vam chodil. tak dakujem vopred za skoru odp.

jaromir peterka

dakujem vam za skoru odpoved na moje otazky. Ale ja som na tej vasej stranke www.dentalcare-ba.sk bol a tam ziaden cennik neni. viete velmi rad by som chcel prestupit k inemu zubarovy a vy sa mi moc lubite. Len neviem ci si to mozem dovolit. preto som sa pytal co stoji taka bezna oprava zuba(kaz,blom­ba),lebo kedze nemam ZP s ktorou mate zmluvu tak by som si to vsetko platil v plnej vyske. tak som chcel vedet aspon priblizne kolko to je ci 50–60e lebo to by pre mna bolo asi moc. Takze by ste mi mohli aspon priblizne zistit kolko to je? dakujem velmi pekne a ospravedlnujem ze sa tak vypytujem a otravujem. dovidenia.

didusha

dobrý deň,
je možné tento kupón využiť, aj keď vlastného zubára mám v inom meste, príp. čo by to obnášalo? ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň želám, samozrejme tento kupón je možné využiť aj v tomto prípade.

kopilec jaroslav

dobry den. chcel som sa spytat. po tej preventivnej a vstupnej prehliadke mi budu zakroky z casti preplacane poistovnou alebo vsetky si budem platit v plnej sume kedze ste sukromna amb.? a roby sa pri tej vstupnej prehliatke aj rtg a je to v cene? dakujem

Zľavomat

Dobrý deň, záleží s kým máte uzavretú poistnú zmluvu. Ambulancia spolupracuje s poisťovňami Dôvera a Union.
Druhú časť otázky pre Vás zisťujem, ďakujem za strpenie.

Dental Care

Stomatologická ambulancia Dental Care spolupracuje s poisťovňami Dôvera zdravotná poisťovňa, a.s., Union zdravotná poisťovňa, a.s. a Union poisťovňa, a.s..
Ak ste v jednej z týchto poisťovní, samozrejme, Vám budú zákroky z časti preplácané.
Do tejto akciovej vstupnej prehliadky spojenej s preventívnou prehliadkou nie je zahrnutá röntgenová diagnostika.

Katka

prosim, mate uzatvorenu zmluvu so VZP ?

Zľavomat

Dobrý deň Katka. Stomatologická ambulancia spolupracuje s poistovňami Dôvera zdravotná poisťovňa, a.s., Union zdravotná poisťovňa, a.s. a Union poisťovňa, a.s.

Ingrid

Dobrý deň, znamená to, že po absolvovaní tejto preventívnej prehliadky sa založí karta a podpíše zmluva o zdrav. starostlivosti?

Zľavomat

Ingrid, presne tak, absolvujete prehliadku, komplexné vyšetrenie, konzultácie a bude Vám založená karta.

Monika

Dobry den,nemáte,ale nebudete mat stomatologicke centrum aj trnave?

zľavomat

Monika, zatiaľ nie, v každom prípade sa snažíme získať čo najviac partnerov na pokrytie celej SR. Takže strpenie a možno sa niečo čoskoro ukáže :)

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore