Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

5-dňový zájazd do Paríža luxusným autobusom

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Anna

Dobry den,
mali by sme zaujem o zajazd konkretne v termine 16–20. oktober. Zaujimalo by ma, ci tento termin este je volny pre 3 osoby a taktiez ci je mozne zabezpecit 2-postelovu izbu s pristelkou. Vopred dakujem za skoru odpoved.

CK Ezotour

Dobrý deň,
na tento termín máme ešte 3 miesta voľné a budete všetci 3 v jednej izbe.

Petra

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sa v autobuse nachádza WC. A ak nie, aké časté sú hygienické prestávky. Ďakujem

CK Ezotour

Dobrý deň,
v autobuse je WC, hygienické prestávky sú cca každé 3–3,5 hod.

Katarína Čižmárová

Dobrý deň,
v ponuke píšete, že na vstupy je potrebných cca 70€. Čo v prípade, že som študentka VŠ, ktorá má aj ISIC – mal by sa dať uplatniť, však?
Aká by bola v tom prípade približná suma?
Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Katarína. To záleží od konkrétnych pamiatok – aké zľavy majú pre študentov. Uplatnenie ISICU by nemal byť problém. Konkrétnu sumu Vám žiaľ neviem povedať.

Tomáš

Chcel by som sa opýtať, ako je to s presúvaním termínov. Z cestovky mi odpísali, že pokiaľ sa nenaplní termín 2.- 6.10.2013, môžu ho zrušiť alebo presunúť. Ja mám záujem iba o tento termín (s manželkou si nemôžeme presúvať dovolenky), takže či sa mi vrátia potom peniaze ak sa v tomto termíne nebude zájazd konať.

Zlavomat.sk

Pekný deň Tomáš. Ak nebudete mať záujem o žiaden iný termín samozrejme Vám vrátime naspäť peniaze.

Iveta Banovičová

Dobrý deň chcela by som sa spýtať kedy je odchod z Bratislavy a kde je nástupné miesto, ďalej nás zaujíma či sa dá vystaviť potvrdenie o zaplatení zájazdu na meno mojej mamy (ktorej chcem zájazd darovať na 50-ku) a či je možné si rezervovať miesto v autobuse, aby nám pri nastupovaní v Bratislave ako v poslednej zástavke nezostali najhoršie miesta, nakoľko mame býva v autobuse zle a preto by nemala sedieť v sadu? Ďakujem pekne. Mali by sme záujem o termín od 2.10 – 6.10.

CK Ezotour

Dobrý deň, odchod z Bratislavy je o 13 hod. od športovej haly Hant na Bajkalskej ul. Môžme Vám vystaviť darčekový poukaz ale potvrdenie nie, pretože ste to platili Zľavomatu a nie nám. Ak chcete konkrétne miesta v buse, stačí to napísať do prihlášky, ak ak budú voľné, môžte si ich zakúpiť – 4,–€/osoba.

Zlavomat.sk

Pekný deň Iveta.
Potvrdenie o prijatí platby si viete vytlačiť aj Vy sama zo svojho profilu na zlavomat.sk v kolonke moje vouchery a možnosť: potvrdenie o prijatí platby, kde si sama vypíšte údaje ako meno a adresa.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore