Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Relax & wellness vo Vysokých Tatrách

Hotel Kriváň ** Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
nespokojna

tesila som sa, ale bola som sklamana, studena voda v bazene, kuchara by mali vyhodit a zachod, ktory o 3-tej rano zacne vydavat zvuky ako z hororu a clovek skoro zomrie od strachu… len tolko k tomu.. kto nie je narocny, tak nech sa paci..

monika

dobry den, keby sme si zakupili kupon na pobyt pre 2 os. a jedno 2rocne dieta (bez naroku na lozko) bolo by mozne uplatnit aj tento vikend (20.-22.9.2013)? dakujem za odpoved

Hotel Kriváň **

Dobrý deň, pani Monika,

teší nás Váš záujem stráviť pobyt v hoteli Kriváň. Avšak tento víkend sme mali už skôr obsadený. Ak by Vám vyhovoval aj iný termín, kedykoľvek môžte ohľadom rezervácie ubytovania kontaktovať priamo recepciu hotela Kriváň na tel. č.: 0911 241 016 alebo recepcia@krivantatry.sk. Prajeme Vám príjemný deň.

Martin

Stale maju ten stary nabytok, koli ktoremu sa vela hosti otocilo a ziadalo vratenie penazi?

Hotel Kriváň

Dobrý deň, pán Martin,

hotel Kriváň je dvojhviezdičkový hotel staršieho dáta, čo nie je žiadnym tajomstvom. Fotky z izieb máme aj na internete, klientom sú k dispozícií. Zázračné zmeny sa bohužiaľ nedajú spraviť zo dňa na deň, avšak hotel sa snažíme postupne rekonštruovať. Prajeme Vám príjemný deň.

Zlavomat.sk

Pekný deň Martin.
Neviem koho žiadali o vrátenie peňazí, lebo my zvýšený počet storien na túto ponuku neevidujeme. Ak Vám nevyhovuje hotel dvojhviezdičkového štandardu s cenou pobytu 79 €/2 osoby/2 noci, nech sa páči, máte možnosť vybrať si zo širokej ponuky iných viachviezdičkových hotelov s vyššou cenou pobytu.

Lucia

ak stornujem vorcher vratite mi plnu sumu.dakujem

Zlavomat.sk

Áno:)

Róbert

Dobrý deň,

prosím o vypracovanie cenovej ponuky na
pobyt na 2 noci pre 2 osoby ALL INCLUSIVE v rodinnej izbe, 10 ročné dieťa+dvaja dospelý.
Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Róbert.
Cena kupónu je 138€. Rodinná izba je za doplatok 7 eur/noc/izba. Dieťa do 15 rokov máte zadarmo na prístelke, alebo v rodinnej izbe a doplatok za večeru je 5 eur.

Denisa Haničákova

Ako mám postupovať ak chcem zrušiť voucher ,nepredvídané rodinné udalosti.ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Denisa prosím napíšte nám na zlavy@zlavomat.sk číslo kupónu a to, že žiadate o storno. Je ale možné iba do 7 dní od obdržania voucheru.

Beata Hokszova

mohla by som vas poprosit o vyratanie celkovej sumy, ktoru by sme zaplatili za 3 noci s polpenziou v rodinnej izbe, 3 rocne a 8 rocne dieta + dvaja dospely,dakujem

hotel Krivaň

Dobrý deň , dospelé osoby si zakúpia kupón v sume 114 €,3 ročné dieťa je zadarmo, za 8 ročné dieťa budete platiť 5,00 € za večeru. Doplatok za rodinnú izbu je 7,00€/noc, miestny poplatok 0,40/osoba/noc a parkovné 2,50 €/noc

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore