Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Najobľúbenejší wellness na Donovaloch – Hotel Šport***

4,0 / 5 Wellness hotel ŠPORT Donovaly (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Stanka

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či nasledovné víkendy 22–24.11 a 29.11–1.12. sú obsadene.? Mala by som záujem, či si môžem zakúpiť tento pobyt. A ešte jedna otázočka, takže po tom 1.12 sa už nedá uplatniť tento poukaz???. Ďakujem za odpoveď

Wellness hotel Sport

Dobrý deň pani Stanka

V dátume 22–24.11.13 Vás môžme ubytovať na dvojlôžkovej izbe s oddelenými lôžkami, bohužiaľ sa minuli manželské postele. V dátume 1.12.2013 uz nemôžte byt ubytovaná na našom hoteli cez portál zľavomat. Dúfame že si čoskoro zakúpite voucher a rezervujete si izbu na našom hoteli :)

Blavacka :-)

Dobry den.

Toto pisem skor ako opravu uverejnenych udajov k tomuto pobytu.
 

  • Habakuky a Fun arena su zatvorene, tak aby ste neboli sklamani
  • Za napoje sa plati, polpenzia to nezahrna

Pred par dnami som s mamou navstivila tento hotel. Na stoloch riady, ze sme nevedeli, ci tam niekto sedi alebo nie, na slovo skupy personal. Dufam, ze to bola len nahoda, lebo na 3 hviezdicky to bolo neprijatelne.
Zlavomat.sk

Pekný deň.
Napíšte mi prosím Vašu emailovú adresu pod akou ste u nás registrovaná. Pokúsime sa Vám aspoň y časti vykompenzovať vzniknutú situáciu.

Matúš

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či by bolo možné uplatniť si kupón v dňoch 30.12–1.1.2014 (ako silvestrovský pobyt na 2noci).
Aj ked platnosť kupónu na stránke je uvedené do 1.12.2013.

Ďakujem za odpoveď.

recepcia

Dobry den p. Matus,
kupon je mozne uplatnit do 1.12.2013. Pocas Silvestra mame v ponuke specialny Silvestrovsky balik, ktory najdete na nasej stranke.
Prajem pekny zvysok dna.

Margareta Polnišerová

Dobrýn deň, chcela by som sa spýtat ci sa dá zlava uplatnit aj počas lyžiarskej sezóny? neboli uvedene žiadne terminy takže to znamena že podla obsadenosti hotela pocas tohto obdobia? do kedy je platný potom tento kupon?
p.s. ako daleko je hotel od zjazdovky? ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Margareta.
Kupón je možné uplatniť od 10. 9. 2013 do 1. 12. 2013 bez obmedzenia. Takže presne ako píšete záleží od obsadenia termínov. V blízkosti sú dve zjazdovky. Jedna je vzdialená 200 m a druhá 300 m.

Maria Novotna

Dobry den.Ja som uz zaaplatila 7íeu na noc v B.Bystrici,este nemam voucher,ale chcela by som to zamenit a doplatit za iny pobyt na Donovaloch ,ako je to mozne dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Novotna.
Prosím napíšte nám na zlavy@zlavomat.sk Vašu požiadavku na storno do 7 dní.

Andrea

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať. Boli sme u Vás na konci leta a teplota v bazéne sa pohybovala okolo 30oC.
Čo bolo veľmi príjemné a uvažujeme, že by sme k Vám znova zavítali. Teraz som sa dočítala,že teplota v bazéne je len od 27–28oC, čo je pre plavcov v poriadku ale pre deti už nie. Máte v rôznych mesiacoch v roku rozdielne teploty v bazéne? Podľa čoho si môžeme vybrať termín, aby sme sa mohli vyhriať i v jesenných alebo zimných mesiacoch v príjemnom teplom bazéne?
Ďakujem za odpoveď

Wellness hotel Sport

Dobry den,
standardna teplota v bazene je okolo 29 stupnov, neda sa to regulovat uplne na stupen presne. Chladnejsia je v tom pripade ked sa doplna nova voda a urcity cas to trva kym sa vyhreje.
S pozdravom
Ostrihonova Andrea

maria

dobry den, chcem sa spytat co znamena 2×/3× neobmedzený vstup do wellness centra počas otváracích hodín pre 2 osoby. teda ked mam pobyt na 2 noci, tak len 2× mozem ist do wellness? a na ako dlho? dalej sa chcem spytat na otvaracie hodiny wellness a teplotu vody v bazene.
dakujem, prajem pekny den

Wellness hotel Sport

Dobrý den. Wellness je k dispoziicii od 16:00 do 22.00. V tomto čase tam máte neobmedzený vstup.
Ked je pobyt na 2 noci znamena ze wellness je k dispozici obidva dni. Teplota vody v bazene je 27 az 28 stupnov.

S pozdravom

Eva Betková

dobrý deň,
chcela by som sa pýtať,či je možné zakúpiť si pobyt aj pre 3 osoby?
a je možný aj pobyt na jednej izbe s 2 deťmi (3,5roka a 11mesiacov).mali by deti nárok na stravu?

ďakujem

Ostrihonova Andrea

Dobry den,
pobyt je mozne zakupit pre 2 osoby. Tretia osoba by si pobyt doplatila na mieste. K dispozicii su aj izby na ktore je mozne pripravit dvojity pristelok, pripadne pristelok a detsku postielku. Pred zakupenim kuponu sa ale informujte na recepcii, ci je v danom termine izba volna. Za pristelku je doplatok, detsku postielku poskytujeme bezplatne. Ak by dieta spalo na posteli s rodicom – je bezplatne.
S pozdravom

Jana Novakova

Dobry den,

chcem sa Vas opytat, kolko musim zaplatit na 3 noci pre dve osoby, ked v ponuke uvadzate, ze pobyt moze byt na 2 alebo 3 noci. A este by som chcela vediet, ako potom objednam 4-dnovy (3 noci) pobyt?

Wellness hotel Sport

Dobry den pobyt na 3 noci pre 2 osoby je za 189 €- Akonahle sa objavi kupon na predaj je si ho mozne objednat.

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana.
Keď si kliknete na položku kúpiť za uvidíte možné varianty. Je tam aj samostatná varianta na tri noci a cena.

Gitka Juhászová

Dobry večer! Chcem sa opytat polpenzia je formou šveckych stolov?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Juhászová. Pokiaľ bude hotel obsadený väčším počtom ľudí je to riešené formou švédskych stolov. Ak menej je to výber z jedál.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore