Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

2 x Pizza Bucki alebo šalát podľa vlastného výberu

Pizza Bucki Bratislava Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Juraj Hronsky

Kolegu z Dlhych Dielov uz neriesme, myslim ze nie je o com :) ale ja mam inu zaludnejsiu otazku: v com spociva zlava pri moznosti „Variant 2: 1 čerstvý šalát podľa vlastného výberu“ ktory stoji vo Vasej prevadzke 4 EUR? Dakujem vopred za odpoved.

Andrea

Pekny den Juraj, salat u nas stoji 4 eura, tu na Zlavomate si ho mozete kupit za 2,90 €. Mate na vyber 8 druhov salatov + ak mate zaujem, tak Vam kuchar da na neho dressing podla vyberu. Obal uz mate v cene. Pekny den.

fero

To si asi robite srandu, vsak? Takze podla vas, ja si mam sam domysliet, ze karlovka patri do oblasti Kramáre, Dúbravka, Dolné Hony, Vrakuňa, Lamač a dobrovolne zaplatit o 3e naviac. A napisat vetu: „Nikde v ponuke nie je spomínané ani to, že by bol nejaký dovoz zdarma“ je ako keby predavac hamburgerov chcel odo mna dalsie 3e za servitku, hoci to nikde v menu nema spomenute. Takze co este pri ostatnych zlavach nemate spomenute a treba to zaplatit?

Zlavomat.sk

Fero nerobím si srandu. Opakujem nikto so zákazníkov túto ponuku nepochopil tak ako Vy a predaných je už 200 kupónov. Nerozumiem prečo by zrovna Karlovka mala byť zdarma keď nikde v ponuke nie je napísané, že je to pizza s dovozom.

Andrea

Vazeny pan Fero, nasa pizzeria sa nachadza v Petrzalke, nepredpokladali sme, ze si bude pizzu od nas objednavat niekto na Dlhe diely, preto sme cenu za dovoz ani neuvadzali. Ak by bola tato lokalita zdarma, bolo by to pri akcii spomenute. A len tak pre informaciu, na Dlhe diely sme mali zatial rozvoz len dvakrat. Pri prvom rozvoze nemali absolutny problem s doplatkom za rozvoz (dokonca dali rozvozcovi aj nieco navyse, co nie je dovolezite) a druhy bol na Veternicovu ulicu, kde zakaznik odmietol zaplatit 3 eura za dovoz a pizze sme mu napriek tomu nechali, cize pravdepodobne sa jedna o Vas, takze by ste sa stazovat asi ani moc nemali:) Prajem pekny den.

fero

Dobry den,
mozete mi vysvetlit preco si pri donaske pytali peniaze za dovoz do karlovky(dlhe diely), ked v ponuke o tom, ze to treba platit, nic nie je? Keby som vedel, ze je nutne doplatit dovoz, tak si ho mozno ani nekupim. Dkujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Fero.
Nikde v ponuke nie je spomínané ani to, že by bol nejaký dovoz zdarma. Karlovka patrí do tejto oblasti: Kramáre, Dúbravka, Dolné Hony, Vrakuňa, Lamač 3 €. Rovnako je to na stránke danej pizzerky: http://www.pizzabucki.sk/?bratislava,22. Samozrejme ak je iba v tomto problém pokojne nám napíšte na zlavy@zlavomat.sk číslo kupónu ktoré ste použili a my Vám cenu rozvozu vrátime v kreditoch.

robo

standartne tam stoji pizza 3,15, aka tam je zlava?

Andrea

Dobry den Robo, pizza Bucki ma pobocky v Bratislave, v Senci a v Pezinku. Pravdepodobne ste pozeral ceny v Senci alebo v Pezinku, v Bratislave mame trocha vyssie ceny. Pizza u nas 3,15 € nestoji. Prajem pekny den.

Lucia Lula

Neplánujete rozšíriť ponuku aj pre seneckú Pizzu Bucki?

Zlavomat.sk

Zatiaľ nie Lucia.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore