Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Prenájom chaty pre 8 ľudí na 4 dni

4,4 / 5 Víkendové chalupy v Liptovskom Trnovci Tatry (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Príplatky
Benefity
Ľubica

Dobrý deň,

chcela by som sa Vás spýtať, či za 8 osôb na 4 dni bez stravy platí suma 169 eur. Ak áno, voľné termíny môžem získať na tel.č. +421 918 111 770 ??

Vopred ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Presne tak Ľubica.
Táto cena platí v prípade 8 osôb bez stravy. A predpokladám, že aj na tejto infolinke Vám poskytnú voľné termíny.

Dio

Dobry den, chcem sa opytat, ci je mozne ubytovat len dve osoby, a co v pripade, ze by sme si chceli pobyt o jednu noc predlzit? Aka je potom cena tej jednej noci navyse? Dakujem vopred za odpoved.

vikendovechalupy.sk

Dobrý deň samozrejme že sa môžete ubytovať aj iba dvaja a však žiaľ nie je tam nižšia cena je to za cenu kupónu aký ste si zakúpili a čo sa týka predĺženia pobytu o jednu noc je to možné, v tom prípade už ďalšia noc je spoplatnená podľa cenníka viď.. www.vikendovechalupy.sk a avšak ak by ste išli dvaja ako píšete tak by to bolo 65,00.- eur za jednu noc.
Ďakujeme v prípade záujmu sa môžete informovať aj na tel. linke +421 918 111 770

jarod nomak

dobry den,chcem sa spitat ci sa da termin nastupu na chatu objednat aj na sivester…?ak by ste mohli prosim o zaslanie volnych terminov na chaty.dakujem za ochotu s pozdravom bullo ivan

Zlavomat.sk

Pekný deň.
Voucher zakúpený za túto akciovú cenu má platnosť do 22.12.2013 takže ho nie je možné využiť na Silvestra. O voľných termínoch je potrebné sa informovať priamo na tel. +421 918 111 770.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore