Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Štýlový obraz na plátne z vlastnej fotografie. Skvelý darček

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Kristina

dobry den chcem sa vas spytat ,i bola moja objednavka spravne objednana,pod menom Medova,dakujem… pekne vianoce vam prajem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, ak vám prišiel automatický potvrdzujúci mail s číslom objednávky, tak vašu objednávku evidujeme. Pre informácie o vašej objednávke nás prosím kontaktujte mailom na zlava@faxcopy.sk s uvedením čísla objednávky.

Michaela

Dobrý deň, objednala som si obraz dnes som si ho bola vyzdvihnúť, no však až doma som si všimla že úchytka je daná tak, že by mi obraz visel dole hlavou… neviem prečo nastala táto chyba a som tak trochu sklamaná, pretože to má byť vianočný darček pre priateľa… aj farebne je trochu odlišný, je tam priveľa červenej, bohužiaľ, všimla som si to až po príchode domov, keď som ho vybalila z fólie… neviem či sa tá úchytka dá len vymeniť alebo treba obraz znovu vytlačiť… ak vytlačiť, bolo by možné trochu upraviť tie farby? a koľko by to asi trvalo ?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, za nesprávne umiestnenie závesného háčika sa ospravedlňujeme. Háčik je jednoducho nabitý do blindrámu, čiže sa dá premiestniť, nie je potrebné obraz tlačiť znovu. Čo sa týka farebnosti, prosím, obráťte sa na zlava@faxcopy.sk s uvedením čísla vašej objednávky, kde je zadaný váš pôvodný podklad.

BorisKika FilipkoMajerov

pekny den vam prajem,chcem sa vas spytat ci moja objednavka pod menom Medova ,bude do vianoc,dakujem…

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, pre podrobnosti o objednávke je potrebné uvádzať vaše číslo objednávky, ktoré vám prišlo automaticky mailom ako potvrdenie zadania vašej objednávky. Prosím, informujte sa na zlava@faxcopy.sk

Peťa

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ak som si objednala obraz dnes (19.12.2013) príde mi ešte do Vianoc? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
je nám ľúto, ale do Vianoc sa nové objednávky už nestihnú vybaviť.

shia

Dobrý deň,
zakúpila som si u vás 5 ks fotoobrazov (ako darčeky na Vianoce). Chcela by som dať spraviť ešte jeden kus, avšak zľavomat mi už neumožňuje zakúpiť na to kupón – píše mi, že som už asi rperkočila možný počet odberov. Nie je možné zakúpiť ešte jeden ks fotobrazu 30 × 20cm so zľavou? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, obraz je možné si zakúpiť, avšak výrobiť obraz do Vianoc pravdepodobne nestihneme, záleží aj na tom, kde si ho chcete vyzdvihnúť – prípadne si to môžete preveriť v konkrétnej predajni: http://www.faxcopy.sk/predajna-siet

Jana K

Dobry den, mozem na fotoplatno 120×70 vytvorit obraz z viacerých fotiek? Teda kolaz? Ak ano, aky by mohol byt najvhodnejsi format /v cm/ jednotlivych fotiek?. Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, koláž si môžete pripraviť a do on-line editora nahráte už jpg hotovej koláže. Formát jednotlivých fotografií v koláži je vyslovene na vašom vkuse a charaktere fotiek.

Radka

a mohla by som Vám foto zaslat na posudenie?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno samozrejme, požiadavku na posúdenie fotografie prosím zaslať na zlava@faxcopy.sk Pekný deň.

Radka

Dobrý deň, ak si objednám obraz až zajtra, je možné aby bol hotový do vianoc?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
záleží na tom, ktorú predajňu si zvolíte ako predajňu vyzdvihnutia. V niektorých predajniach je doba vyhotovenia do 3 pracovných dní od potvrdenia objednávky, v ostatných je to až 7 prac. dní. Máte to špecifikované v ponuke. Odporúčam ale vytvoriť objednávku čím skôr, pred Vianocami je toho naozaj veľa.

Martin

Dobrý večer, chcem sa spýtať, či by ste mi vedeli obraz vyhotoviť aj z fotky, ktorú by som Vám priniesol do predajne. Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, áno samozrejme, fotografiu si môžete priniesť aj priamo do našej predajne, uplatnenie voucheru priamo v predajni je však, ako je uvedené v podmienkach akcie, spoplatnené – 2€.

Ľubica

Dobrý deň, chcela by si objednať fotku na plátne s rozmermi 40×60 a chcela by som vedieť, či si musím fotku upraviť do týchto rozmerov, ak nie či to bude potom spoplatnené?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, fotografiu si môžete nahrať priamo do nášho systému a v ňom si upraviť/prispôsobiť výrez, ktorý je potrebný pre daný rozmer. Pekný deň.

Andrej

Dobry den, aka je velkost zalomenia platna na rame?Ak si vytvorim fotku 60×40cm, bude vidiet celu plochu 60×40cm alebo je treba pocitat aj s urcitym zalomenim, takze viditelna plocha bude napr 58×38cm ?
Dakujem!

FaxCopy, a.s.

Dobry den, uvedene rozmery su zaroven viditelna plocha platna. Pekný deň.

Igor Kucek

Nejde mi zrealizovať objednávku v on-line aplikácii na vašej stránke, ani sa zaregistrovať. Možno je to pre veľký záujem zákazníkov, ale ja už na to nemám nervy. Ak prinesiem fotku na USB do Avionu budem tam tiež čakať hodiny na vybavenie?

FaxCopy, a.s.

Dobry den p. Kucek,
vcera bol naozaj problem s vytazenostou nasho systemu, dnes by to malo byt uz v poriadku. Ak sa vam z dovodu technickej chyby nepodari vlozit objednavku, poslite vasu objednavku mailom na zlava@faxcopy.sk, nezabudnite prosim uviest kontakt na vas, velkost obrazu, cislo voucheru a predajnu kde si chcete hotovy obraz vyzdvihnut. Dakujem.

zuzka

Dobrý den, mám fotky len vo velikosti 3pixelů. Můžu objednat formát 60×40? Případně co navrhujete? Děkuji, zuzka

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, ak si nie ste istá kvalitou fotografie, pošlite ju na posúdenie na zlava@faxcopy.sk. Pekný deň.

Jana R.

Dobrý deň,
je možné si objednať aj rozmer 60 × 80 ? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, tento rozmer poskytujeme, avšak nie je predmetom tejto zľavy.

Mia

Dobrý deň, chcem sa spýtať či je plátno chránené tekutou lamináciou … ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, nie, plátno neupravujeme tekutým laminom.

Martina Palárcová

Dobrý deň. Ak si chcem zakúpiť štyri vouchery a chcem si dať urobiť štyri plátna, môžem to urobiť naraz, alebo si musím zakúpiť jeden voucher a každý ďalší si musím zakúpiť zvlášť a tak isto aj každé plátno zvlášť objednať, alebo to môžem urobiť naraz? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobry den Martina, vouchery si mozete zakupit naraz a potom postupne uplatnit a na kazdy voucher zadat zvlast objednavku na obraz. v pripade ak chcete viac rovnakych obrazov, staci zadat jednu objednavku s pozadovanym poctom kusov obrazov a zadanim vsetkych cisel voucherov.

katarina

dobry den, chcem si objednat foto na platno 60×40. ale mala by som zaujem aj o rozmer 50×50. chcem sa opytat ci robite aj tento rozmer a ak ano, v akej cene. mala by som zaujem hoci nie je predmetom akcie. vdaka

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, k dispozícii sú rôzne rozmery od 20×20cm až po 100×200cm (po 5cm). WEB cena rozmeru 50×50 je 25,70€.

Roman Duchoň

Dobrý deň,
môžem si zakúpiť variant III. : 60 × 60 ( 3600 ), s tým že mi ale viac vyhovuje rozmerovo , pixelovo, aj kvalitou fotky cenovo podobný rozmer : 80×40 ( = 3200 ) ?
Už ste podobnú otázku riešili s Lacom pred 16 dňami .
Dakujem za info.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prosím kontaktujte nás s vašou požiadavkou na zlava@faxcopy.sk. Ďakujem.

Lucia

V akej cenovej ponuke sa pohybuje tá cenová tarifikácia ? Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Nech sa páči, cena grafických prác je uvedená aj na našej stránke: http://www.faxcopy.sk/detail/graficke-prace/55

Lucia

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či viete spojiť 3 fotky na jedno plátno, s tým že jedna je dominantná a po horných rohoch by boli 2 ostatné vo forme tieňa. Poprípade by som zaslala koncept ako by ste mi to mohli doupravovať, keďže to budem robiť v demo verzii (Picasa 3). Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
grafický návrh vám vedia naši grafici pripraviť v profesionálnych grafických programoch v cene grafických minút (minútová tarifikácia).

Martina V.

Dobry den, ja by som mala zaujem o format 90×60 cm, mam foto vo velkosti 3072×2304, viem vam foto poslat na posudenie, ci by foto vyhovovala rozmeru?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, fotografiu môžete poslať na posúdenie na zlava@faxcopy.sk Pekný deň.

Jancica

Este pre doplnenie : ake ma byt pozadovane rozlisenie pre tento najvacsi format 120×70? Zajtra idem do atelieru., tak by som si to preverila u fotografa. Dakujem

FaxCopy, a.s.

dobry den, odporucane rozlisenie je 6000×3500 pixelov.

lala

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, keď som sa zaregistrovala, a kupila som plátno za 13,90 eur (60×40 cm) bankovým prevodom, príde mi do 3 pracovných dní email, že peniaze prišli a informácie o tom, ako mám vybrať fotku a kde si chcem vyzdvihnúť plátno? ďakujem vopred za odpoveď.

Zlavomat.sk

Presne tak Lala. Na vouchery (kupóne) budete mať napísané všetky potrebné informácie.

Slavka

Dobrý deň!
Je možné nahrať si fotografiu na USB kľúč a priniesť ho do vybranej predajne FAX copy aj so zakúpeným voucherom?
Neviem totiž zistiť koľko pixelov ma daná fotografia.
Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
po nahratí fotografie do nášho editora vás systém upozorní ak je fotografia nekvalitná a nepostačuje na daný rozmer. Uplatnenie voucheru v predajni je možné, avšak je spoplatnené manipulačným poplatkom 2€. Ďakujem.

Pedro

dobrý deň , chcem sa opýtať ako mam zadať svoju vlastnú fotku ?

FaxCopy, a.s.

Dobry den, fotku nahrate do editora pri vytvarani objednavky.

Nicol

Dobry den,

variant 2 ma rozmer 60×40 to je predpokladam typ obrazu „landscape“ avsak ja by som mala zaujem o rozmer 40×60 co by mal predstavovat tyo obrazu „portrait“. Je mozne si uplatnit zlavu aj na opacny rozmer? vdaka

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň Nicol, áno, orientáciu obrazu (tzn. umiestnenie háčika pre uchytenie na stenu) určuje samotný charakter a orientácia vašej fotografie. Pekný deň.

Monika M

Chcela by som sa opýtať, či je možné spraviť obraz aj na výšku ? ci by ste to vedeli vyrobit aby sa to dalo aj tak zavesit .. .Dakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň Monika, orientáciu obrazu (tzn. umiestnenie háčika pre uchytenie na stenu) určuje samotný charakter a orientácia vašej fotografie. Ponuka platí pre daný rozmer – na výšku i na šírku. Pekný deň.

Mirka

Dobrý deň, rozmer 30×40 nerobíte?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, robíme rôzne rozmery od 20×20cm až po 100×200cm, rozmer ktorý uvádzate však nie je predmetom akcie. Pekný deň.

Mirka

Dobry den je mozne objednat aj do Rakuska ci len na uzemi Slovenska?ak ano kolko by asi stalo cca postovne?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, tento produkt neodporúčame objednávať pre zaslanie prepravnou spoločnosťou.

Michal

Dobry den.
Mal by som zaujem o obraz v rozmeroch 60×40, ale mam iba fotografiu v rozliseni 1450×1080px. Viem ze spominate, ze vhodna velkost je aspon 5px na 1mm, ale zaujimalo by ma ci by to bol az taky velky problem a vysledny obraz by bol uplne nepouzitelny, alebo by sa na to este dalo uplne normalne pozerat?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, prosím pošlite vašu požiadavku s fotografiou na posúdenie v prílohe mailu na zlava@faxcopy.sk. Ďakujem.

Andrea

Dobrý deň, chcem sa spýtať, že koľko pixelov musí mať fotka ak mám záujem o rozmer 90/60 cm? ďakujem za odpoveď.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, odporúčaná veľkosť je 4500×3000 pixelov.

Katka

Dobrý deň, mala by som záujem o fotografiu na plátne za 13,90 eur, len neviem, ako ju mám nahrať. Fotografiu vám zašlem až po zakúpení voucheru?
Ďakujem

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, najskôr si zakúpite voucher – cez zlavomat. Na voucheri a aj v popise akcie je ďalší postup, ako si môžete voucher uplatniť. Objednávku realizujete v on-line editore na stránke http://printstudio.faxcopy.sk/fotoobraz/uvod, kde nahrávate aj vašu fotografiu. Pekný deň.

Laco

Problém je, že plátna s menšou plochou nie sú „širokouhlé“.
Je možné si uplatniť kupón na rozmer 60× 60, ktorého plocha je porovnateľná s mnou požadovaným rozmerom a pri samotnej objednávke špecifikovať rozmer podľa mojich požiadaviek a uplatniť kupón z objednávky 60× 60? Mám záujem o 5 kusov. Ďakujem.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, odpoveď som vám zaslala na mail. Ďakujem.

Laco

Dobrý deň,

naše fotografie vyhovujú plátnu 85× 45 cm. Takýto rozmer nie je obsiahnutý ani v jednej variante. Je možné uplatniť voucher aj na takýto rozmer? Ak áno, ako?

 Vďaka.

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, uvedený rozmer nie je predmetom propagovanej akcie. Môžete si vybrať jeden z príbuzných rozmerov a v on-line kreátore fotografiu prispôsobiť.

Simona

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať ako zistím, že moja fotka má 5mpx na 1mm tlače a je vhodná pre rozmer 100×60 cm??? foto má 2272 × 1704 pixelov…ďakujem!

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň,
pre tento rozmer obrazu by bolo vyhovujúce rozlíšenie fotografie 5000×3000pixelov.

Jana Hudecová

Dobrý deň. Ďakujem za odpoveď.Už som to našla.
Chcem sa ešte opýtať keď si kúpi voucher za 7,80 a ja budem chcieť variant napr, 5. ten rozdiel sa dopláca pri prevzatí na predajni faxcopy?

FaxCopy, a.s.

Dobrý deň, zakúpte si prosím variant rozmeru, ktorý naozaj požadujete. Po zvolení variantu 5 zaplatíte priamo za voucher 25,20€. Ďakujem.

Jana Hudecová

Každý variant od 1 po 6 je v cene 7,80 alebo ktým väčším treba niečo doplácať? Ked objednám cez internet tak sa tie 2 eurá platia tiež alebo len ked idem priamo cez pobočku fax kopy?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Hudecová.
Keď si kliknete na položku kúpiť za uvidíte všetky vytvorené varianty. Každý rozmer má inú cenu.
Doplatok 2 € sa hradí iba pri uplatnení voucheru priamo na prdajni FaxCopy, a.s..

Petra Humenová

Dobrý deň, mám záujem o obraz na plátno a chcela by som sa spýtať či po zaslaní voucheru môžem objednať plátno aj cez internet a či po zhotovení plátna si ho budem musieť prísť vziať do spoločnosti alebo mi ho doručíte

FaxCopy,a.s.

Dobrý deň, objednávku realizujete v našom on-line editore na adrese http://printstudio.faxcopy.sk/fotoobraz/uvod
Pri objednávke je možnosť zvoliť si i vlastnú adresu doručenia (za poplatok podľa aktuálneho cenníka), pri tomto produkte to však neodporúčame. Pekný deň.

Mia

je mozne na obraz umiestnit viacej fotografii?aby boli v takych ramcekoch?

FaxCopy, a.s.

Dobry den, nas system umoznuje nahrat jednu fotografiu, preto je potrebne, aby ste mali hotovu kolaz aj s ramcekami uz pripravenu v podporovanom formate (napr. jpg). Dakujem.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore