Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kozmetický valček Dermaroller

3,7 / 5 Ivana Královičová Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Kozm.

Dobrý deň, chcela by som sa pripojiť k názoru účastníčky diskusie Lenky a takisto potvrdzujem,že aplikácia je dosť bolestivá, je vhodné aplíkovať anestézu, aspon tak to bolo odporúčané na odbornej prezentácii tohto ošetrenia,ktorého som sa zúčasnila. Tento výrobok je naozaj vhodný do rúk kozmetičky a v žiadnom prípade nie na domáce ošetrenie. Nerozumiem,ako je možné,že takouto formou je možné predávať aj takého produkty,ktorými si ľudia môžu ublížiť. A podobne ako Lenka dúfam,že tento môj príspevok nezmažete.

Královičová

Dobrý den
ako som už spomínala tento nový typ DR bol vyvynutý špeciálne na domáce použitie.
Dakujem za odborné rady a pripomienky

Martina

Dobrý deň mám otázku chcem si objednať Dermaroller ,ale neviem ktorý vlastne je v ponuke keď píšete o troch druhoch,ja chcem ten 1,5

Zlavomat.sk

Dobrý deň Martina. V ponuke sú tri modely. To o aký máte záujem napíšete priamo do emailu po obdržaní voucheru aj s osobnými údajmi a adresou na: ivanakralovicova1@gmail.com. Pekný deň

Lenka

Dobry den, chcem sa opytat, aku mate firmu a napriklad obchod ci e-shop, pripadne kozmeticky salon, ak tu davate taketo „odborne“ rady. Mna napriklad aplikacia derma-rollerom boli dost. A takisto je potrebne urcite po aplikacii dat pleti nielen serum ale aj poriadny vyzivny krem, pretoze plet je uplne napnuta a podrazdena. Predavate to takto jednorazovo, aby ste na tom zarobili a dosledky na ludoch Vas uz nezaujimaju? 1,5 mm ihlicky by som napriklad uz urcite zverila kozmeticke, co sa tyka aplikacie na tvar…dufam, ze tento moj komentar „demokraticky“ nezmazete, samozrejme je na rozhodnuti kazdeho odkial si co objedna

Petra

Dobrý deň, uvádzate, že po ošetrení je ideálne použiť krém alebo sérum s obsahom kolagénu alebo kyseliny hyalurónovej, akú značku odporúčate. Máte určite s týmto výrobkom skúsenosti, nakoľko ho predávate a chcem aby sa efekt dostavil, preto sa pýtam na konkrétny výrobok. Pred aplikáciou netreba naniesť nejaké „sérum proti bolesti“? :) Nakoľko toľko ihličiek po tváry musí aj bolieť. Ďakujem za odpoveď.

Kralovičová

Dobrý den
Ak chcete zvýšít efekt omladenia môžete použiť kolagenový krém ktorý redukuje problémy spôsobené starnutím pleti. Kolagénový krém má vynikajúce vyhladzujúce vlastnosti, pomáha spevniť kontúry tváre a zaisťuje pocit hebké pleti. Dlhodobo reguluje hydratáciu pleti, minimalizuje tvorbu vrások. Samotný výber krému by som už rada ponechala podla vašej náročnosti. Dostať ho v rôznych cenových kategóriách. Kolagenový krém vam zaručí zvýšenie efektu ale pri samostatnej aplikácii Dermarolleru na tvar stačí obyčajný krem pretože Dermaroller je v tomto prípade váš liečiteľ pre vaše pletové nerovnosti. Akplikovanie Dermarolleru nie je bolestivé.
Dakujem za vás záujem

Adriana

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je ten istý valček s hrúbkou ihiel 1,5 mm vhodný aj na jazvy po akné a zároveň aj na celulitídu? Nie je ihla hrúbky 1,5 mm príliš agresívna pre pleť na tvári?

Ďakujem

Kralovičová

Dobrý den
hrubka ihlz 1,5 mm je doporučovaná pre väčšie jazvy, väčšie vrásky a zároveň aj na celulitídu
Ak mate maličké akné stačí hrubka 1.0
dakujem

Lenka

Dobry den, zaujimalo by ma, aka firma predava tento produkt, aky je povod vyrobku, pretoze v tejto ponuke je uvedena jedine e-mailova adresa. Zaujima ma, od koho dostanem fakturu a zarucny list, kde si mozem pripadnu reklamaciu uplatnit.

Kralovičová

Dobrý den Lenka

faktúru dostanete odo mňa. Akékoľvek reklamáciu si môžete uplatniť tak isto u mňa. Výrobok bol vyrobený v Číne

Mirka

Dobrý večer, chcela by som tento valček použiť na drobne jazvičky ale aj na jemne pigmentove škvrny na tvári ( slabé). Model 1.0 sluzi iba k regenerácií, alebo aj zlepšuje farbu pleti pri pigmentácií? Ďakujem

Kralovičová

Dobrý den
model 1.0 služi na celkove omladenie pomaha aj pri odstranení pigmentových škvrn.

Eva

Dobry den, ake su velkosti ihliciek pri jednotlivych modeloch? ktory typ mam pouzit, ak nemam velke jazvy po akne ale iba drobne?
dakujem za odpoved

ivanakralovicova1@gmail.com

Dobrý deň.
Veľkosti ihiel sú
1. model 0,5 mm
2. model 1.0 mm
3.model 1,5 mm
Ak máte hlboké jazvy tak je pre Vás vhodný model č. 3 s ihlami s veľkosťou 1,5 mm
MODEL 1.5
Aplikuje sa pri veľkých vráskach, jazvách a masívnejšom poklese elasticity kože. Vhodný pre omladenie pleti.

Ľudmila

Dobrý deň, koľko ihiel obsahuje model- 0,5 a na čo je určený, pre akú vekovú kategóriu žien , zaujímam sa o použitie na tvár a krk. Ďakujem.

ivanakralovicova1@gmail.com

Dobrý den všetky modely maju rovnaký počet ihiel a to 200 kusov. Model 0,5 je určený pre zlepšenie farby pleti. Používa sa pri pigmentačných problemoch pleti Dalsie modely maju tento druh použitia: 2) Pre regeneráciu pokožky odstránenie vrások MODEL 1.0 Používa sa aj pri probleme poklesu elasticity pokožky 3) Pre omladenie pleti : Model 1.5 Používa sa pri velkých vráskach, jaziev, porov, pri velkom poklese elasticity, lieči celulitídu Všetky moledy su určené pre dospele žený každej vekovej kategorie. Na veku nezaleží zaleží na rozsahu poškodenia vašej pokožky ak mate napriklad hlboké velké vrasky použite model 1,5 ak len slabé tak model 1,0 ak chcete použit prístroj pre vyrovnanie pigmentačných problémov pleti tak použite model 0,5. Ak chete využit model pre redukciu celulitídy tak model 1,5 Dôležite upozornenie prístroj nesmie používat viacej ako 1 osoba.

Katarína Steinhublova

dobrý deň, prosím Vás z jakého materiálu sú vyrobené ihličky na dermarolleri?

ivanakralovicova1@gmail.com

Dobrý deň. Hlavice obsahujú titániové mikro ihly, ktoré sú vyrobené z chirurgickej ocele.

Klaudi

Ktory valcek je prosim vas na celulitidu?dakujem za odpoved.

ivanakralovicova1@gmail.com

Dobrý deň Klaudi. MODEL 1.5 sa aplikuje pri problémoch s celulitídou, pri veľkých vráskach, jazvách a masívnejšom poklese elasticity kože. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore