Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

IPL trvalé odstránenie chĺpkov rôzných častí tela

4,7 / 5 Golden Tan Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Iva

Dobry vecer, chcem sa opytat ked mam na brusku len taky pasik a v tabulke nemate kolko kuponov potrebujem tak sa takto pytam, kolko na jedno sedenie treba na ten pasik (5cm). Dakujem

Štúdio Golden Tan

Dobrý deň,
v tabuľke to je napísané. Brucho linea alba 1 kupón na jedno sedenie. Bližšie informácie na tel. čísle: 0948 247 414. Te­šíme sa na Vašu návštevu a prajeme príjemný deň.

Dana

Dobrý deň, rada by som sa opýtala aký je rozdiel medzi IPL „bikiny“ a „bikiny komplet“ ? Ide o kompletné odstránenie chĺpkov v intímnej oblasti ? ďakujem za odpoveď

Štúdio Golden Tan

Dobrý deň,
áno bikiny komplet myslíme, kompletné odstránenie ochlpenia v intímnej oblasti.

Martina

Dobrý večer. Mala by som záujem o IPL na hornej pere, podpazuší a celých nohách, tak či správne rozumiem tomu, že budem potrebovať 29 kupónov na všetky sedenia? Ďakujem :)

Štúdio Golden Tan

Dobrý večer,
Kupóny sú na jedno sedenie. To znamená horná pera stojí na jedno sedenie 2,80 eur, Podpazušie 14 eur, Nohy 28 eur. Odporúča sa prísť na 6–8 sedení, každých 4–6 týždňov. Bližšie Vám o tom vieme povedať na tel. čísle: 0948 247 414, určite nás kontaktujte. Záleží koľko ochlpenia máte na tých miestach, koľko impulzov budeme robiť podľa toho sa berú kupóny. Ak prídete na tretí, štvrtý krát na to sedenie tak samozrejme už bude menej chĺpkov a tympádom vám bude stačiť menej kupónov.

Perla

Dobrý deň, môže túto procedúru absolvovať aj 14 ročné dievča? jedná sa o oblasť hornej pery. Chodí s tým na depiláciu. Ďakujem.

Štúdio Golden Tan

Dobrý deň,
áno samozrejme túto procedúru môže absolvovať aj 14 ročné dievča s doprovodom rodiča. Predtým neodporúčame minimálne dva týždne depilovať tie miesta len holiť alebo skracovať.

Perla

Dobrý deň.
Ak píšete, ža na podpazušie je potrebných cca 5 kupónov, myslí sa tým na jedno podpazušie?
Na obe podpazušia potom 10 kupónov? Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Perla. Myslia sa tým obe podpazušia na jedno sedenie.

Jana

Dobrý deň, keďže je potrebných niekoľko sedení na úplné odstránenie chĺpkov a to vždy raz za 4–6 týždňov, chcela by som sa spýtať ako je to s lehotou uplatnenia voucherov, keďže platnosť je len do januára 2014 ? Dajú sa uplatniť všetky naraz a potom už len budem objednávať jednotlivé sedenia? Ďakujem za odpoveď

Štúdio GoldenTan, Petržalka

Dobrý deň, áno platnosť kupónov je do konca januára 2014, takže sa dajú uplatniť všetky naraz a potom sa už budete len objednávať na jednotlivé sedenia aj po 31.1.2014. Ak by ste mali aj iné otázky kontaktujte nás na tel.čísle: 0948 247 414. Ďa­kujeme a prajeme pekný deň.

Inka

Dobre rano kolko krat musim ist na jedno miesto napriklad nohy? Dakujem

Štúdio GoldenTan, Petržalka

Dobré ráno, je potrebné 6 – 8 sedení raz za 4 – 6 týždňov na jednom mieste.

duchna

chcela by som sa opýtať .. piosete bud stehna alebo cele nohy… a ked chcem len lýtka ??? dakujem

Štúdio GoldenTan, Petržalka

Dobrý deň, na celé predkolenia potrebujete 10 voucherov, a tympádom na lýtka potrebujete o polovicu menej čiže 5 voucherov :)

LucyLu

Chcela by som sa opýtať, či to funguje aj na svetlé chĺpky, či len na chĺpky s tmavým korienkom ?

Štúdio Golden Tan

Dobrý deň, ďakujeme Vám za Váš príspevok. Čo sa týka svetlých chĺpkov ide to ale omnoho ťažšie ako pri tmavých chĺpkov. Na tmavé chĺpky potrebujete 6–8 sedení raz za mesiac a pri svetlých treba určite 8–10 sedení.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore