Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

5,24 eur za zdravú prípravu jedál s EXTRA PANENSKÝM OLIVOVÝM OLEJOM! 100% kvalita zo Španielska dodá ten správny šmrnc vašim kulinárskym výtvorom! Teraz so zľavou 54%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Vojtech Kovac

Aký je poplatok za vyzdvihnutie tovaru v Nitre

Zľavomat

Dobrý deň,
balík sa na odberné miesto posiela z Prahy – za zaslanie do vybraného mesta v SR tak doplácate 4,99 eur (balík do 5 kg) – cenník nájdete na stránkach: http://www.stacirna.cz/baginboxproduct/6-Posilame-na-odberna-mista-CR/52-PPL alebo http://www.stacirna.cz/baginboxproduct/6-Posilame-po-cele-CR-a-SK/79-Zasilkovna-Slovensko

Mária Lysá

Dobrý deň, prosím o informáciu, ako si olej môžem objednať na Slovensko a či sa a koľko platí poštovné?

Zľavomat

Dobrý deň Mária, po zakúpení kupónu vytvoríte objednávku na stránke http://www.stacirna.cz/baginboxproduct/eshop/48-1-Zlavomat-SK. Do objednávky uvediete číslo voucheru, meno, adresu a tel. č.
Tovar si môžete vyzdvihnúť aj osobne (Bratislava, Banská Bystrica, Galanta, Nitra, Prešov, Ružomberok, Žilina – za príplatok), nechať doviesť kuriérom alebo doručiť ako balík. Cenník nájdete na stránke:
http://www.stacirna.cz/baginboxproduct/6-Posilame-na-odberna-mista-CR/52-PPL 


Presný postup objednávanie nájdete tu:
http://www.stacirna.cz/baginboxproduct/eshop/48-1-Zlavomat-SK/0/5/981-5-24-eur-za-zdravu-pripravu-jedal-s-EXTRA-PANENSKYM-OLIVOVYM-OLEJOM 



Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore