Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

9,90 eur za ručné umytie auta a jeho ošetrenie pred zimou. Postarajte sa o vaše autíčko, aby mu ani zima neublížila. Teraz so zľavou 57%!

4,2 / 5 Ručné umývanie automobilov umy.sk Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Darinka Smiscikova

Dobrý večer,objednala som si kupon a zatial mi nedošlo nič na mail.a použila som svoje kredity,takže by som mala len doplatiť už len 2,30 eur a zatial sa mi len odrátali kredity ale na mail mi zatial nič nedošlo.

tomas

chcel by som sa informovat v com spociva osetrenie tesnenia?

Team Umy.sk

Vazeny pan Tomas,

osetrenie tesnenia spociva v natreti tesnenia dvier/kufru impregnacnym pripravkom, ktory zabranuje udrziavaniu vlhkosti na ramoch a tym pomaha predchadzat zamrzaniu alebo praskaniu tesneni.

Radka Ružičková

Dobry den chcem sa spytat ci v tomto kupone je zahrnute upratanie interieru?Ak nie tak co by to u vas vyslo? kompletne vyumyvanie vnutra auta

Team Umy.sk

Vazena pani Ruzickova,

upratanie interieru nieje zahrnute v tomto Zimnom programe. Ak by ste mali zaujem aj o cistenie interieru, stalo by to 8 Eur (ak hovorime o vysavani a osetreni plastov). Ak by ste mali zaujem aj o okna, bolo by to doplatok dalsie 4 Eura.

Linda Lokajova

Dobrý deň,
chcela by som Vás opýtať na presný popis vykonaných umývacích prác. Pôvodnú cenu uvádzate 22 eur, čo je balík Comfort, podľa Vášho cenníka. Znamená to, že v táto zľava zahŕňa práce, aké sú zahnuté v tomto balíku?
Ďakujem,

Team Umy.sk

Vazena pani Lokajova,

cena 22 Eur je sice cenou za program Comfort, ale tento Zimny program je „poskladany“ z viacerych ukonov, ktore sa nenachadzaju v tomto programe (napr. osetrenie tesneni, voda do ostrekovacov). Ak by ste mali zaujem o dalsie sluzby ako su uvedene v programe komfort, bolo by potrebne ku kuponu doplatit 12 Eur (prelestenie na sucho, umyvanie okien, vysavanie).

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore