Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

22,90 eur za náušnice a retiazku s príveskom so Swarovského krištáľmi osadenými do striebra 925 upraveného rhódiom alebo 24 karátovým zlatom. Prekrásne šperky, ktoré potešia každé ženské srdce, so zľavou 65%

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Patrik B

Dobry den.vo stvrtok som urobil platbu prevodom na ucet na stale mi neprisiel ziadny kupon.je este vobec realna ze mi tovar do 23.12 pride?a kedy mi pride kupon?dakujem

valika

Dobry den ak by som si set dnes objednala zaplatila ho pomocou platobnej karty (kupon mi mi mal prist hned??) a poslala vam ho este dnes, pride mi tovar do kosic do 22.12?dakujem

Zľavomat

Dobrý deň Valika,
Vašu objednávku evidujeme ako nedokončenú, platba kartou neprešla na našu stranu. Vytvorte, prosím, objednávku znova (pre istotu cez iný prehliadač, najlepšie Mozilla alebo Google chrom). Ak tovar objednáte dnes, do Vianoc by Vám mal prísť.
Ďakujeme, pekný deň

Milan

Dakujem… snad to pride do Vianoc :)

Štefan Tokár

dobry den. chcel by som sa opytat, kedy to budete posielat? zaplatil som kartou uz 3.12 a doteraz nic. dufam, ze to budem mat do vianoc, kedze je to darcek…
dakujem za odpoved.

Štefan Tokár

no tak prave dnes mi to uz doslo a je to fakt krasne…rozmyslam este o dalsom nakupe :-) dakujem.

Zľavomat

Ďakujeme, teší nás to :)

Milan

Dobry deň,včera som zaplatil kupon platobnou kartou a stale mi neprisiel email

Zľavomat

Dobrý deň Milan,
ospravedlňujeme sa – včera večer sme mali dočasný výpadok, pre ktorý sa nevygenerovali viacerým zákazníkom kupóny napriek tomu, že boli riadne zaplatené. Vašu platbu sme prijali a kupón Vám dáme dodatočne vytvoriť.
V blízkej dobe ho nájdete vo svojom účte na Zľavomate.
Za zdržanie sa ospravedlňujeme a prajeme príjemný zvyšok dňa

Sasa

Keď si tento set objednám dnes, stihne prísť do Vianoc??

Zľavomat

Dobrý deň Sasa, ak kupón uhradíte platobnou kartou, zašleme Vám ho okamžite, pri platbe cez internet banking trvá zaslanie kupónu 3 pracovné dni.
Potom je potrebné vytvoriť svoju objednávku konkrétneho setu e-mailom na info@crystalskies.sk. V každom prípade by k Vám mal set ešte stále do Vianoc doraziť. ;)

Marek

Dobrý deň, chcem sa spýtať ako mam pokračovať. Teraz mi prišiel email o zaplateni. Túto čiastku uhradim potom mi pride do 3 dni Voucher. Ako ďalej mam postupovať?

Zľavomat

Marek, keď Vám príde voucher (na e-mail alebo ho nájdete aj vo svojom účte na Zľavomate v prehľade objednávok), zašlete svoju objednávku na e-mail: info@crystalskies.sk, pri objednávke zadáte číslo kupónu (13-miestny kód), farbu krištáľu a spôsob úpravy (do striebra 925 upraveného rhódiom alebo 24 karátovým zlatom) a Vašu adresu. Set Vám zašle Crystal Skies na dobierku, doplácať budete iba poštovné vo výške 3,54 eur alebo si tovar môžete prevziať osobne v Piešťanoch.

lea

Dobrý deň, bola by možnosť aj osobného odberu alebo to musí byť len na dobierku ako je to tu uvedené?

Crystal Skies

Dobrý deň pani Lea, áno je možnosť aj osobného odberu po dohode na prevádzke Crystal Skies: Winterova 44, Piešťany.

Miloš

Dobrý den,jaké je poštovné do Česka ?

Crystal Skies

Postovne ostava nemenne, teda 3,54 eur

matelkoxxl

dobry den. preco mi pri objednavani stale hodi obec presov a nie kosice, ktore mam defaultne nastavene? vadi to vobec, alebo ani nie pri objednavani???

Zľavomat

Matelko, pri zľavách, ktoré platia pre celé Slovensko na tom nezáleží. Pokojne môžete objednávať – náušnice a retiazka Vám budú zaslané poštou. Pekný deň

Matus Jurik

Retiazka je tiez strieborna prosim?

Crystal Skies

Ano, retiazka je tiez strieborna 925 s povrchovou upravou bud 24-karatovym zltym zlatom alebo rhodiom, biely vzacny kov z rady platiny.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore