Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

49 eur za 3-dňový pobyt pre dvoch v Horskej chate LIMBA na Skalke pri Kremnici. Výborná lyžovačka, krásne vysokohorské prostredie, dokonalý relax pre jednotlivcov aj celé rodiny. Zľava 62%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Limba recepcia

Dobry den pani Simonetta, pre 3 dospele osoby je cena vzdy nasledovna – 2 osoby voucher a tretia osoba doplaca podla ceny lozka v danom type volnej izby. Pre upresnenie aj ohladom cien skipasov prosim priamo kontaktovat 0910 944 622. Ne­uvadzate totiz ci Vas zaujima cena skipasu pre dospela osoby (pripadne ci su to seniori, alebo vsetko clenovia 1 rodiny atď.) Radi vsetko upresnime.

Pavol

Dobrý deň,ako je to s parkovaním pri vašej chate,ďakujem

recepcia Limba

Dobry den pan Pavol. Pocas zimnych mesiacov nie je mozne parkovanie priamo pri chate kvoli tomu, ze je pri nas horska sluzba a pohybuje sa tu vela lyziarov. Je mozne len maximalne doviest veci nad chatu a potom odparkovat na oznacene parkovisko napr. pri apartmanoch alebo na hlavne parkovisko.

Vladka

Manžel včera urobil objednávku,ktorú aj potvrdil,dodnes mu neprišiel e-mail,skúšal písať na zlavy@zlavomat.sk ale e-mail sa mu neprechádza.

Zľavomat

Dobrý deň Vladka, Vaša objednávka bola úspešne vytvorená. Mailom Vám znova odošleme potrebné údaje k platbe, kupón stačí uhradiť do 3 pracovných dní.
Príjemný pobyt

Simonetta Došeková

dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či je výhodnejšie zakúpiť si 2 vouchery v prípade ak chceme ísť tri dospelé osoby na dve noci, alebo je pre tretiu osobu výhodnejšie zakúpiť si normálny poukaz podľa aktuálneho cenníka. Ďalej ma zaujíma, koľko stojí skipas na 2 dni na konci januára. Ďakujem. S. Došeková

Petra

Dakujem za objasnenie. Kolko by to teda vyslo ak by sme boli dvaja dospeli na poukazku + 1 dieta ktore ma 11 rokov? Bolo by mozne mat spolocnu 3 postelovu izbu s vlastnym socialnym zariadenim a sprchou? Vopred dakujem za odpoved.

Limba recepcia

Dobry den pani Petra, poprosim Vas o kontaktovanie priamo na 0910/ 944 622 alebo e-mailom na limba@skalkaarena.sk ako je uvedene na stranke www.zlavomat.sk Dakujeme horska chata Limba

Petra

Dobry den, chem sa informovat ci je mozne mat jedno dieta – vek 11 rokov na pristelke v cene pobytu.

recepcia Limba

Dobry den pani Petra, poukaz plati na 3 dni/2noci a je urceny pre 2 osoby. T.j. ubytovanie a polpenzia je pre 2osoby v akciovej cene 49€. Ďalšie osoby je potrebne uhradiť podľa pultoveho cennika – t.j. but cenu za dieta alebo za dospeleho podla typu ubytovania. Deti do 3 rokov bez naroku a postel su zadarmo.

Maria

Dobry den moja otazka je, sme 3 dospele osoby a jedno 5-mesacne babatko, chceli by sme ist na 4 noci, dalo by sa to spravit tak, ze by som kupila 3 vouchery a zobrali by sme len jednu 3-postelovu izbu na tieto 4 dni? Alebo treba kupit len 2 vouchery a 3.osobu musime doplatit normalne podla cennika? Vdaka za info.

Horská chata LIMBA

Dobry den pani Maria. Poukaz je pre 2 osoby na 3dni/2noci. Cize 2 vouchery=2 osoby na 5dni/4noci. V pripade, ze si zoberiete 3-postelovu izbu na 5dni/4 noci, mozete vyuzit 3 vouchery pre 3 dospele osoby a 5 mesacne babatko. Kontaktujte nas prosim na mobilne telefonne cislo, ohladom terminu. Dakujeme.

Katarína Burská

Dobrý deň,
chcem sa opýtať, či máte ešte voľné miesta od 31.12.2011 do 2.1.2012 a či je možné využiť kupóny aj v tomto termíne.
P.S.:Ak som správne pochopila tak za dieťa (u nás 5 rokov) by som na dve noci s polpenziou doplácala 2×18eur … áno? :-)
Za odpoveď ďakujem, Katka

Horská chata LIMBA

Dobrý deň pani Burská. Platnosť poukazu je od 8.1. do 1.4.2012. Na dieťa aj každú ďalšiu osobu sa dopláca podľa pultovej ceny ubytovania a stravy v danom type izby. Preto je výhodnejšie zakúpenie ďalšieho poukazu pre 2 osoby.

Mária Kotlárová

A teda čo stojí pre 1 osobu SKI-pas na ten pobyt ?

chata Limba rezervacie

Cena SKI-pasu je v stredisku podľa aktuálneho tarifu v termíne, ktorý si vyberiete. SKI-pas nie je súčasťou poukazu.

Mária Kotlárová

SKI-pas pre dvoch je v cene ?
Ďakujem

Horská chata LIMBA

Dobrý deň pani Kotlárová. Nie, SKI-pas nie je v cene. Poukaz pre 2 osoby na 3dni/2noci obsahuje ubytovanie a polpenziu.

chata Limba, rezervacie

Ešte vysvetlenie naviac – Poukaz je pre 2 osoby na 3dni/2noci s polpenziou. Je jedno, či sú to dospelé osoby alebo dieťa vo veku 3 až 10 rokov.

Eva Balážová

Dobrý deň, chcem sa spýtať, aká bude cena pre deti : 11 ročná a 1 ročný?
Ďakujem

Horská chata LIMBA

Dobrý deň pani Balážová. Dieťa do 3 rokov je bez nároku na lôžko zadarmo celý pobyt. Deti sú od 3 do 10 rokov za cenu ubytovanie: 10€/noc v izbe so soc.zariadením a 7€/noc v izbe so spoločným soc. zariadením. Polpenzia pre dieťa je v cene 8€.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore