Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

22,50 eur za POHODLNÉ ubytovanie na 1 noc pre DVE OSOBY s raňajkami v historickom centre Košíc! Cez pracovný týždeň aj cez víkend! Teraz so zľavou 61%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Jana

Dobrý deň, zakúpila som si 2 kupóny, ale zistila som, že ich nestihnem využiť do konca platnosti. Chcem sa opýtať, či je možné ich vrátiť a tým pádom aj zaplatené peniaze. Ďakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň Janka,
samozrejme dá sa to (do 7 dní môžete vrátiť kupóny bez udania dôvodu). Oba kupóny vám teraz stornujem a peniaze sa vám vrátia do 3 dní na kartu.
Prosím, ak ste už náhodou robili rezerváciu v penzióne, treba ju telefonicky zrušiť.
Pekný deň.

Alexandra

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či by bolo možné využiť zakúpené zľav.kupóny aj po termíne tj.po 30.4 , keďže s určitosťou už viem, že do Košíc cestujem v máji ? ďakujem pekne za odpoveď a prajem pekný deň.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Alexandra,
odporúčame dohodnúť sa priamo s hotelom, či vám bude akceptovať kupón aj po skončení jeho platnosti na čísle 055 623 0565.
Technický problém by to nemal byť, tak skúste apelovať na ich ochotu. Samozrejme im treba vopred zadať číslo kupónu, aby nám ho mohli nahlásiť.
Pekný deň.

Lucia Benkova

Dobrý večer, prosím vás, priateľovi sa stalo, že si nevšimol, že daná akcia je na dve osoby a myslel si, že na jednu a miesto dvoch kupónov objednal 4…ako by sa dali tie kupóny vrátiť a teda aj peniaze. Ďakujem za skorú odpoveď.

Zlavomat.sk

Dobrý deň Lucia,
pod touto e-mailovou adresou evidujeme Vašu objednávku ako nedokončenú. Prosím, kontaktujte nás na adrese zlavy@zlavomat.sk, zadajte inú e-mailovú adresu, pod akou ste objednávku vytvorili. Kupóny Vám stornujeme a peniaze vrátime späť na účet.
Pekný deň

Silvia Pacanovská

dobry den,chcem sa opytat ci platnost sa neda predlzit,mame listok do divadla a je to 3.5.2012…dakujem

Zlavomat.sk

Dobrý deň
Odporúčame sa dohodnúť priamo s hotelom, či vám bude akceptovať kupón aj po skončení jeho platnosti.
Technický problém by to nemal byť, tak skúste apelovať na ich ochotu. Samozrejme im treba vopred zadať číslo kupónu, aby nám ho mohli nahlásiť.
Prajeme príjemný pobyt.

Marta Košnárová

Nemám žiadnu otázku, len chcem napísať, že penzión odporúčam, boli sme veľmi spokojní s ubytovaním a polohou penziónu .

Rado

Dobry den,


Mate aj izbu s balkonom?
Ak by som chceli apartman, kolko by som doplácal? 


Dakujem.
Zlavomat.sk

Dobrý deň,
izby nie sú s balkónom. Penzión má k dispozícii 4-miestny apartmán, o výške doplatku sa treba informovať na tel. penziónu 055 623 0565.
Ďakujeme a želáme príjemný pobyt v Košiciach!

Iva

Dobrý deň, prosím Vás ako je to s cenou pre teraz 11 dieťa? A máte voľné termíny 6,7,8. apríl? Vďaka

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
aktuálne info o voľných termínoch získate na tel. č. 055 623 0565. Za dieťa staršie ako 10 rokov doplácate už podľa platného cenníka, pri pobyte cez týždeň je doplatok za prístelku 18 eur, počas víkendu 15 eur – raňajky sú už v cene ubytovania (http://www.krmanova.sk/?page=3) + daň mestu za ubytovanie 1 €/osoba/deň
Prajeme príjemný pobyt

Ashlie

Dobrý večer,
mali by sme záujem o kúpu 2ch kupónov, radi by sme si urobili predĺžený pobyt.
Nepáči sa mi ale parkov-né 8€, je možnosť v okolí parkovať aj zadarmo?
Ďakujem za Odpoveď

Zlavomat.sk

Dobrý deň


V centre Košíc fungujú 2 parkovacie zóny, ktoré sú spoplatnené.
Viac informácií nájdete napríklad tu: http://www.smmk.sk/index.php?ids=103
Ďalšou možnosťou je parkovanie mimo parkovacích zón centra, ktoré nie je spoplatnené. 


Prajeme pekný deň
Igor Žigo

Pekny vecer prajem
mal by som zaujem o kupu tohto kuponu, resp. o ubytovanie vo vasom peknom penzione, tak asi na tri dni, len by som sa chcel opytat ci je mozne mat nejaku vacsiu izbu resp. apartman…lebo mame dve male deticky jedenrocne a stvorrocne…pre to jedno rocne smozrejme ranajky netreba a preto stvorrocne tiez nejak velmi tiez nie…ci treba nieco doplatit alebo sa to da aj bez doplatku…za skoru odpoved vopred dakujem..chcel by som to zajtra objednat kedze zlava zajtra konci..S pozdravo Igor žigo

Zlavomat.sk

Dobrý deň,
do jednej izby sa zmestia i dve prístelky, jednu by ste mali zdarma – v cene kupónu, za druhú by bol doplatok pri pobyte cez týždeň 18 eur, cez víkend 15 eur/noc (raňajky sú vždy v cene ubytovania). Hotel má k dispozícii tiež 4-miestny apartmán, o výške doplatku sa treba informovať na tel. penziónu 055 623 0565.
Ďakujeme a želáme príjemný pobyt v Košiciach!

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore