Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

6,95 eur za odzbrojujúci žiarivý úsmev! S bieliacim perom STWP môže mať biele zúbky ktokoľvek, kdekoľvek a kedykoľvek, navyše so zľavou 50%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Patrez

Dobrý deň,
Stihnete objednávky doručiť do Vianoc? Alebo je možné si ich niekde osobne prevziať?
Ďakujem

Zľavomat

Dobrý deň, žiaľ, nedokážeme Vám to zaručiť. Tovar bude odosielaný hromadne od 19.12.2011. Smoz­shop.at je rakúsky e-shop. Skúste sa o možnosti skoršieho zaslania dohodnúť priamo na e-maile paul@anatta.at (v nemčine alebo angličtine). Za pochopenie ďakujeme, pekný deň

Dominik

Chcem sa opýtať, či pred používaním je potrebné sa poradiť s mojim zubným lekárom ?

Zľavomat

Dobrý deň, nie je to potrebné, dôležité je si však pozorne prečítať inštrukcie. Podmienkou však je dobrý zdravotný stav ústnej dutiny, bieliacie prostriedky s vyšším obsahom peroxidu je možné nanášať len na zdravé zuby a ďasná. Ak máte akékoľvek pochybnosti, odporúčame konzultáciu s Vaším zubárom.

Zuzka

Poštovné je už v cene?

Zľavomat

Áno, poštovné je zahrnuté už v cene kupónu.

Majka

Dobry vecer, chcem sa spytat, ako dlho vydrzi toto pero, ked sa minie jeho napln-obsah, ci sa da dokupit napln, alebo treba nove pero?

Zľavomat

Dobrý večer Majka, pero môžete používať denne 2 týždne, kým sa náplň minie. Gél sa nedá znova napĺňať, môžete však pokračovať v používaní nového pera.

Michaela Ouzka

som si to tiez pozerala, oficialna stranka je www.smoz.eu, vyzera to byt seriozna spolocnost, produkt smoz celosvetovo predali cez milion krat, pozrite google!

PAUL

otvoril som si oficiálnu stránku, a môžem povedať, že už len kvôli tej stránke by som si od nich (Vás) nič neobjednal.

Zľavomat

Dobrý deň, ide o zahraničného partnera, ktorého kompletnú ponuku si môžete pozrieť napr. na stránke http://smozshop.at/shop/catalog/browse?shop_param=.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore