Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Úplne bezbolestná laserová operácia obidvoch očí špičkovou metódou s doživotnou zárukou

4,8 / 5 Očné laserové centrum SPINN Ružomberok  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Patrik Duchoň

Dobrý deň,
mám vysoký záujem o zákrok. Potrebujem vedieť dve veci:
 

  • vidím, že voucher je aplikovateľný do konca januára. Mám skúškové obdobie a práve vtedy sa musím veľa učiť, pozerať do pc, čítať. Po zákroku by to predpokladám nebolo možné však? popr. nebude prekážať, ak by som sa objednal ku koncu januára?

  • aktívne sa venujem športu, aký dlhý čas po operácii nebudem môcť vykonávať športové aktivity?

Ďakujem
SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň pán Duchoň, ďakujeme za Váš záujem o naše služby. Po individuálnej dohode nie je problem voucher uplatniť aj v mesiaci február. Učenie sa a práca s počítačom by mohlo byť okamžite po zákroku komplikované, preto odporúčame, absolvovať zákrok až po skúškovom období. Šport sa odporúča až po cca. 14 dňoch od zákroku. Kontaktné športy aj neskôr. V kažom prípade sa odporúča používať pri akomkoľvek športe ochranné okuliare. Oko je v období rekonvalescencie náchylné na „problémy“. Budeme sa na Vás tešiť. Prajeme Vám príjemné Vianoce. SPINN

marta Rufusova

hallo
ano chcem dostat kupon na zlavu
operacia oci -dvoch
a stanovit termin.
posli na e-mail aaazzzz@hotmail.de
kupon na zlavu a ja sa spojim s firmov,
napis mi ak si firma
na operaciu oci idem za pol roka.
 odpis

Zlavomat.sk

Pekný večer pani Rufusova,

kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.

Pavol

Dobrý deň, zvažujem u Vás korekciu zraku a chcem sa opýtať do akej doby budem schopný po operácii vidieť ostro? a či sú nejaké vedľajšie problémy so zrakom napr. zle videnie na blízko respektíve zhoršené videnie v noci? ďakujem.

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem o naše služby. Ideálny čas na kľudový režim je 7 dní od zákroku. Návrat do pracovného procesu záleží od povolania. Ideálne videnie môžete čakať cca. po 3 mesiacoch od operácie. Dovtedy môže kvalita videnia kolísať, čo je dané rekonvalescenciou po samotnom zákroku. Bližšie informácie Vám vieme povedať až po absolvovaní predoperačného vyšetrenia. Pokiaľ sa rozhodnete podstúpiť zákrok na našej klinike, budeme sa na Vás tešiť. Pekný deň.

Ada

Dobrý deň,
chcela by som sa spýtať či je vhodný takýto zákrok pre osobu nad 40 rokov a zároveň ak jedno oko má cylindrické natočenie. Ďakujem.

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, teší nás Váš záujem o naše služby. Čo sa týka vhodnosti resp. nevhodnosti v tomto prípade, odporúčame Vám zavolať na bezplatné číslo nášho call centra 0800 222 220, kde s Vami kolegyne prebehnú niekoľko otázok a následne Vám navrhnú riešenie. V zásade po 40tke a pri astigmatizme by nemal byť problém úspešne operovať. Všetko ale záleží od hodnôt dioptrii a veku. Budeme sa na Vás tešiť. Pekný deň.

Natalia

dobry den,chcem sa spytat,ci je mozne uplatnit zlavu len na operaciu jedneho oka ??? dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Natália. Bohužiaľ nie.

Lucia Beláková

Dobrý deň, chcela by som sa len informovať. Denne robím na počítači cca 8 hodín, po akej dlhej dobe ( po zákroku) by som sa mohla vrátiť do práce?Či by nebol problém potom hneď pracovať s počítačom.( či by to nejako nepoškodilo zrak) Ďakujem :)

SPINN Ocne laserove centrum

Dobry den, dobre by bolo pockat dva tyzdne a az potom zacat naplno pracovat. Zlahka mozete uz po 4–5 dnoch, ale 8 hodin denne kazdy den az po 14tich. Vtedy by to malo byt bezproblemove. Je potrebne si kvapkat umele slzy, nakolko sudtredenie na pracu s pocitacom vysusuje oci. Pekny den. SPINN

Ali

Dobrý deň, zvažujem laserovú operáciu očí, no viem, že existuje aj novšia metóda Z-LASIK. Čím by ste ma presvedčili, aby som zákrok podstúpil u vás? Ďakujem.

SPINN Očné laserové centrum

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Každá operačná metóda má svoje pozitíva a svoje negatíva. Nie je to vždy o „veku“ metódy. EPI-LASIK freeflap robíme na slovensku len na našej klinike. Pokiaľ by ste mali záujem prediskutovať problematiku operačných metód s našimi lekármi, zastavte sa u nás na Dni Otvorených Dverí, ktoré pravidelne organizujeme. Budeme sa na vás tešiť.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore