Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Rôzne modely topánok od MT shoes

2,9 / 5 mtshoe Nitra  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Michaela

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či sa kód kupónu musí zadávať na stránke MT shoes pri objednávaní tovaru, alebo to treba tak, ako uvádzate v inštrukciách, ktoré mi prišli od vás po uhradení kupónu – teda predajcovi topánok formou e-mailu s adresou doručenia). Pokiaľ je to potrebné na stránke MT shoes, mi po zadaní kódu z kupónu píše, že „kód kupónu neexistuje, alebo ste zle odpísali kód“. Som si však istá, že kód som zadala správne, nakoľko som to skúšala už 30×. Ďakujem!

Zlavomat.sk

Pekný deň Michaela. Nie na stránke predajcu nevpisujete nič. Píše sa email na adresu: info@shoesnitra.sk. Ak ste tak postupovali prosím skúšali ste kontaktovať predajcu na telefonickej linke: +421 911 485 7­00. Určite vam podá okamžitú informáciu ak mu poviete, že ste už niekoľko krát aj písali.

Michaela

Dobrý deň, v piatok 8.11 som uhradila voucher a vybrala si na stránke MT Shoes topánky. Následne som napísala na uvedený e-mail všetky potrebné informácie (adresa, kód voucheru, tel. číslo, veľkosť a názov topánok). Žiadna odpoveď z ich strany neprišla a ani kuriér. Napísala som e-mail znovu a opäť nič. Nakoľko ubehlo 5 dní , rada by som zistila, ako mám ďalej postupovať , alebo či je to normálne a treba ešte čakať. Ďakujem za odpoveď.

Zlavomat.sk

Michaela rátajú sa ale pracovné dni. Na Vašom mieste by som teda ešte počkala do začiatku budúceho týždňa. Alebo sa môžete informovať u predajcu ako som už písala v príspevku nižšie.

Ján Tkáč

Dobry mna by zaujimalo ako to je z tou objednavkou vouchery som kupil v piatok pred tyzdnom hned v ten
den som poslal emailom objednavku ale este doteraz som ani nic nedostal ani mi neprisiel email ohladom informacii ci bola objednavka prijata alebo nie tak neviem co teraz ci im mam zavolat alebo len cakat, lebo cim dlhsie cakam a oni objednavku nedostali tak tie topanky podla mna uz nebudu

Dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Tkáč. Najlepšie bude kontaktovať predajcu na linke: tel.: +421 911 485 7­00. Budú vám vedieť povedať bližšie informácie k vašej zásielke.

Katarína Čurová

Dobrý deň,
zaujíma ma, či MT Shoes je ozaj korektný predajca. Objednala som si dva vouchery, poslala im objednávku mailom, dokonca dvakrát, a vraj im nedošla. Teraz som poslala ďalšiu, ale samozrejme, už nie sú v ponuke tie typy, ktoré som chcela minulý týždeň. Ako postupovať v prípade, že nevybavia mnou objednaný tovar?

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Čurová. Priznám sa s takýmto dotazom som sa ešte nestretla. Samozrejme máte stále nárok stornovať zakúpené kupóny do 7 dní od ich obdržania. Takže pokojne nás o to môžete požiadať.

Lenka Vardžiková

Ak som po prvom doručení zásielky zistila, že zaslané číslo topánok mi nevyhovuje a zaslala som tovar obratom späť, ako dlho bude trvať kým mi ho vymenia a zašlú ? Môžem si vybrať iný model, alebo mám čakať na vybavenie mojej reklamácie?

Zlavomat.sk

Pekný deň Lenka. Obratom Vašu reklamáciu vybavia.

Miroslava Banovska

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či sú v ponuke 40tky čižmičiek 0112–1 Blu, pretože mi nezobrazuje ponuku veľkostí a tiež tam neni napísané žeby už boli vypredané. Ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Miroslava. Ak pri topánkach nie je veľkosť sú vypredané.

Michall

Mam otazku. Po prezreti topanok som si vybral konkretny model a velkost,ale kym prebehne platba+ zaslanie voucheru to moze trvat aj niekolko dni.Aku mam istotu,ze mnou vybraty model topanok a samozrejme aj velkost bude este dostupny/a?Co v takomto prípade?Dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Michall.
Istotu nemáte žiadnu. Ak by ste hradili kartou voucher máte hneď. Ale stále máte nárok voucher do 7 dní vrátiť takže pokojne tak môžete urobiť ak topánky už nebudú.

Daniela Jalovičiarová

Dobrý deň, ako zistím, či máte moju veľkosť topánky? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň Daniela.
Pri každom konkrétnom modeli je napísaná dostupná veľkosť, alebo informácia či nie sú náhodou vypredané.

Ján Tkáč

Dobrý deň chcel by som sa opýtať ako to je ked si kupim ciev topánok naraz poštovné sa platí pri každom zvlášť či ako proste pri kazdom pare topanok doplácam poštovné ano

Zlavomat.sk

Pekný deň Ján. Platíte iba jedno poštovné pri akomkoľvek počte topánok.

Anastázia

Dobrý večer, ako sa doručuje Váš tovar? Je možné i poštou, či len kuriérom? Ja som momentálne v zahraničí a na Slovensku budem v novembri na týždeň, tak by mi to skôr vyhovovalo na tú dobierku.

Zlavomat.sk

Pekný deň Anastázia. Dá sa urobiť vo Vašom prípade výnimka. Len prosím napíšte dôvod zaslania poštou do emailu: info@mtshoe.sk hneď po objednaní.

Martina

zľava na 5,90€ platí aj pre topánky v inej cene ako 5,90, ktorá je uvedená na internetovej stránke MT Shoe?

Zlavomat.sk

Pekné ráno Martina.

Akciová cena platí iba pre topánky zo sekcie: http://mtshoe.sk/kategoria/51 a http://mtshoe.sk/kategoria/53. Sekcie sa volajú: Zľavomat – Všetko za 5,90 eur.

Viktoria

dobrý deň, chcem sa spýtať, kde sa dajú topánky vyzdvihnúť osobne, pretože v Mlynoch je už predajňa MT Shoes zrušená.

Zlavomat.sk

Pekný deň Viktória.
Osobné vyzdvihnutie nie je z tohto dôvodu možné.

Lubomira

Máte aj Dámske č. 42 ? :ô)
Ďakujem!

Zlavomat.sk

Pekný deň Ľubomíra Môžete pozrieť na týchto linkoch (http://mtshoe.sk/kategoria/51, http://mtshoe.sk/kategoria/53) či v ponuke také čísla sú. Ale čo som ja zbežne práve pozrela tak mi 42 nenašlo.

Tatiana Janíková

Dobrý deň, aj pri doručení a osobnom odbere v Mlynoch sa platí poštovné 4 eurá?
ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Tatiana. V tomto prípade sa poštovné samozrejme nehradí.

Zlavomat.sk

Tatiana bohužiaľ osobné vyzdvihnutie nie je možné nakoľko kamenná predajňa je už zrušená a iné odberné miesto nie je k dispozícií.

Lucia

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či zľava platí i pre sekciu ZLAVOVAT VŠETKO ZA 5,90€ – a je to len preklep na webovej stránke, alebo nie.. Poštovné sa bude riešiť na dobierku? Ďakujem.

Zlavomat.sk

Áno áno Lucia. Je to iba preklep:)

Zlavomat.sk

A poštovné sa hradí tak ako ste napísali formou dobierky.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore