Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Kozmetická sada s argánovým olejom

4,3 / 5 NATURFYT Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Katka Golianova

Dobrý deň
Prosím vás na vouchery je napísaný osobný oder Ba alebo BB… kde v bb si to môžem vyzdvihnúť? ďakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň pani Golianova. Osobný odber je možný iba v Bratislave.

Katka Golianova

Dobrý deň
Chcela by som s opýtať či s dá ešte tovar zakúpiť na dobierku alebo už len na osobný odber v BA?
ďakujem

naturfyt

Tovar zasielame celý rok aj na dobierku. Po skončení akcie na Zľavomate vyhľadajte www.naturfyt.sk.

Jana

Ako si uplatním kredity? Nevidím možnosť na čo si kliknúť. Hrozí mi expirácia :-( A chcem sadu s arganovým olejom. Mám 150 kreditov.

Zlavomat.sk

Pekný deň Jana. Keď budete mať záujem o niektorú ponuku, kliknete na zelené tlačítko „Kúpiť za“ pri vybranej ponuke a zvolíte si variantu voucheru, ak je k dispozícii. V košíku potom vyplníte svoju e-mailovú adresu, počet voucherov a ako spôsob platby zvolíte možnosť „Platba kreditmi“. Pokiaľ máte napríklad 200 kreditov a ponuka bude stáť 10 eur, uplatníte kredity a ponuka Vás bude stáť iba 2 eurá. Pokiaľ budete mať napríklad 200 kreditov a ponuka bude stáť 7 eur, budete ju mať úplne zadarmo a ešte Vám 25 kreditov ostane :).
V tomto prípade je potrebné, aby ste boli prihlásený k svojmu užívateľskému účtu na Zlavomate, aby sa Vám možnosť platby pomocou kreditov zobrazila. Pre uľahčenie Vám posielame odkaz na prihlásenie: http://www.zlavomat.sk/login .
Kredity sa dajú uplatniť iba na voucher v hodnote 6 eur a vyššej, hodnoty voucherov sa v tomto prípade nesčítavajú. Verní zákazníci s vernostným programom Silver, Gold a Platinum kredity môžu uplatniť bez tohto obmedzenia.

Martina Palárcová

Dobrý deň. Prosím Vás ako si mám túto sadu objednať na dobierku?

Jozef Tuchyňa

Dobry den p. Martina,
v podmienkach pri zľave je uvedené: Pri objednávaní na dobierku objednávať prostredníctvom e-mailu: info@naturlekaren.sk. Poštovné nie je v cene kupónu, doplatok 3,20 eur.
Prosím napíšte nám na adresu uvedeného e-mailu objednávku s kontaktom na Vás.

S pozdravom
naturlekaren.sk

Zlavomat.sk

Pekný deň Martina. Bohužiaľ na dobierku nie je možné tovar objednávať za túto akciovú cenu. Vždy potrebujete kupón. Tovar Vám síce bude zaslaný ako dobierka, ale tá dobierka bude vo výške poštovného.
Postup objednania voucheru na našej stránke je nasledovný: kliknete na zelené políčko kúpiť za. Vyberiete si z ponuky. Zadáte email, na ktorý vám potom príde voucher. Vyberiete počet kusov voucherov, spôsob platby – platbu kartou alebo bankový prevod. Pri bankovom prevode môžete ísť osobne do banky ČSOB a zadať jednorázový prevod. To nám prídu peniaze ešte dnes a pošleme vám voucher. Alebo zadáte platbu internet bankingom. Na platbu kartou potrebujete kartu, ktorá má 3 čísla v rámčeku zo zadnej strany, inak sa ňou platiť nedá. Pri platbe bankovým prevodom je potrebné zadať číslo mobilného telefónu bez nuly na začiatku. Potom príde overovací kód a ten keď správne zadáte, zobrazia sa Vám platobné údaje. S nimi následne idete do banky ČSOB a zadávate jednorázový vklad v hotovosti alebo teda vykonáte platbu cez internet banking. Následne po pripísaní peňazí na účet zľavomat-u Vám bude odoslaný voucher, ktorý si musíte uplatniť u nášho partnera. Spôsob uplatnenia voucheru je napísaný pri každej ponuke alebo aj priamo na vouchery.

kralovič

známa si kúpila túto sadu, ale nikde v balení nenašla záručnú dobu.Akú to má teda záruku ?

Jozef Tuchyňa, Prospekta s.r.o.

Dobry den p. Kralovic,

na zadnej strane kazdeho vyrobku zo sady je podla platnej legislativy znacka „otvoreny kelimok“ s cilom 12. To znamena, ze zaruka je 12 mesiacov od prveho otvorenia vyrobku. Toto oznacenie sa pouziva uz na väčšine kozmetických prípravkov na trhu.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore