Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Jedlo v hodnote 6 € iba za 2,49 €!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Benefity
Patrik Kolnik

Pekny den.Mam otazku-ked kupim voucher za 2,49 ziskam 150 kreditov ktore mozem minut len na DajmeJedlo.sk,alebo mozem kredity minut ako zlavu napriklad na kupu usb 64gb v sume 16,99 eur,teda po zlave 150 kreditov ma tovar bude stat 10,99 eur?Za odpoved dakujem.

Zlavomat.sk

Pekný deň pán Kolnik.
Nie tieto kredity sú platné iba na dajmejedlo.sk.

Koka

Dorucili by ste jedlo aj mimo sr,do rakuska,I ked len 20km od hranic?

Zlavomat.sk

Pekný deň. Skôr nie ako áno. Záleží to od toho či daná reštaurácia dováža jedlo do zahraničia. Ale naozaj skôr nie.

Milan Novák

Dobry den,

chcem sa opytat, ci sa da tato ponuka uplatnit na jeden ucet na dajmejedlo aj viackrat nakolko mate obmedzenie pre jeden nakup, ci je mozne teda kupit tuto ponuku viackrat z ineho uzivatelskeho uctu a pripisat mi ju potom na moj ucet na dajmejedlo. Dakujem

www.dajmejedlo.sk

Pekný deň pán Novák. Na jeden účet je možné uplatniť iba jeden voucher.

kika

Ak sa v reštaurácii nedá platiť kartou, kupóny sa vôbec nedajú uplatniť? Lebo túto možnosť mi nezobrazuje…

www.dajmejedlo.sk

Pekný deň Kika. V tomto prípade sa naozaj kupóny použiť nedajú. Ak si nevyberiete inú reštauráciu pokojne môžete požiadať zlavomat.sk o storno zakúpených kupónov na emaile zlavy@zlavomat.sk

Adrián

Chcem sa spýtať, ak si kúpim tu voucher v hodnote 6 eur čo sa mi prepíše na 150 kreditov, a ja by som mal zaujem o pizzu v hodnote 6,50, nedá sa to tak, že tych 6 eur sa použije a 50 centov by som doplatil donáške ? Alebo ako potom to využiť aby som minul cele kredity ?

www.dajmejedlo.sk

Adrián pokiaľ chcete uplatniť kredity dá sa tak urobiť iba pri platbe kartou. Takže doplatok nad 6 € musíte uhradiť kartou na webe a pri donáške už neplatíte nič.

Pekný deň

Pavol Kollarovic

Projekt Dajmejedlo sa mi veľmi pozdáva, ale nie je tých reštaurácií mimo Bratislavy v systéme trochu málo? Kupón zo Zlavomatu je možné skombinovať s prvotným bonusom 2+2 EUR pre nových zákazníkov? Ďakujem :)

www.dajmejedlo.sk

Pekný deň Pavol.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš príspevok. Aktívne pracujeme na pridávaní ďalších a ďalších reštaurácií postupne, najskôr krajské mestá atď.. Je možné túto zľavu a prvotný bonus kombinovať. Nemáte za čo :)

Janka

Aha dobre takze pochopila som to spravne dakujem, a este ma napadla jedna vec

  • Poukaz na Zľavomať získate pri udržaní vernostného statusu po dobu 3 mesiacov" to plati ked po tu dobu 3 mes. budem udrziavat len jeden program, alebo moze sa stat, ze jeden mesiac budem mat strieborny na dalsi brondzovy a o dalsi mesiac mi to padne na strieborny. plati to aj tak?
www.dajmejedlo.sk

Pekný deň Janka.
Status si naozaj musíte udržať po dobu 3 mesiacov, každý deň. Ak na pár dní v tomto období spadnete na nižší status, bonus sa bude počítať na základe toho nižšieho statusu. Status sa počíta vždy podľa útraty za posledných 30 dní a to každý deň na novo.

Janka

dobrý deň, mozem sa opytat, ked som si kupila voucher a potom som si nasledne objednala jedlo a mate tam vernostny program
ten sa ale asi nevztahuje nato co sa kupil voucher tu na zlavomate, ktore mi potom pripisalo kredity na ucet… takze ak to chapem dobre tak vernostny program nefunguje na kredity ale iba za peniaze
lebo mi tam pise ze " Za posledných 30 dní ste minuli 0 EUR." Dakujem za odpoved

Zlavomat.sk

Pekný deň Janka.
Je to tak ako ste napísali. Rátajú sa Vám použité peniaze (€) nie kredity.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore