Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Interiérové LED pásy s konektorom a adaptérom

4,0 / 5 Viamall s.r.o. Galanta  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Lucia

Dobry den, chcem sa opytat, ci sa este budete mat aj biele LED pasiky?

Viamall s.r.o.

Dobrý deň p. Lucia,
akcia končí. Uplatňujeme stávajúce vouchery. Možno v budúcnosti.

Steve Puškáš

dobry vecer…chcem sa spytat na odber pasika na waty…napr. 1m=?watt

Viamall s.r.o.

Dobrý deň p. Puškás,
Pásik má:

  • 4,8W/m = 5×4,8 = 24W
Andrej Knotek

Chcem sa spýtať, či sú pásy zaliate a teda odolné voči vlhkosti.

Viamall s.r.o.

IP Led pásika ja „IP20“ = ide o základné, najjednoduchšie krytie. Diódy sú osadené priamo na LED plošnom páse v spodnej časti je lepiaca inštalačná páska. Je vhodné ho uložiť do hliníkovej alebo inej krycej lišty, avšak dá sa inštalovať i priamo. Určený je na miesta s nižšou vlhkosťou a výhradne do interiéru. IP20 prevedenie má však najsilnejšiu svietivosť kedže svetlu pri emitovaní nebráni žiadny iný materiál.

Radoslav Mendel

Dobrý deň,
Chcem sa opýtať či tá biela je teplá alebo studená, podľa foto je studená a to by som práve potreboval, ale pre istotu sa spýtam.
ďakujem

Viamall s.r.o.

Dobrý deň p. Mendel,
biela denná = studená.

ana

Kde je potom lepsie ake kupit poradte pan Figula ja chcem farebne

Marián Figula

Ďakujem za Vašu odpoveď,kedže nejde o predaj len LED pásika ale o celého setu a o cene by sme mohli viesť podľa Vás rozsiahlu polemiku,nebudeme o tom polemizovať.Vy­jadril som len svoj názor a skúsenosti s predajom a cenou týchto produktov na Slovensku.Prajem Vám veľa spokojných klientov s Vašimi zaujímavými produktami .Všetko dobré Vám prajem a nech sa darí.

Marián Figula

Dobrý deň.Nevidím pri vašej ponuke či sú to 3528SMD alebo 5050, vzhladom na to ze 5050 sú kvalitatívne a svetelne výhodnejšie , pre mňa je táto ponuka cenovo vysoká a predpokladám že aj znalých veci, že toto sa dá objednať zo stránok…nechcem robiť reklamu lacnejšie a rýchlejšie CN,HK post, kto počká sa dočká(-))
A kto je s Vaším produktom spokojný a je to tiež Čína, tak prajem pevné nervy pri reklamácii a pekný deň všetkým čo to prečítajú.

Viamall s.r.o.

Dobrý deň p. Figula,
ide o SMD 3528. Dovoľte nám upozorniť na to, že nejde len o predaj LED pásika ale o celý set. Takže o cene by sme mohli viesť rozsiahlu polemiku. Čo sa týka reklamácií nieje problém s ich riešením /každý set sa testuje/.Z pred­chádzajúcej zhodnej akcie nemáme ani jednu. Ide o LED pásy ktoré sú preverené i našimi veľkoodberateľmi.
Prajeme Vám krásny deň.

dusanecko1 presov

Dobry den ,pisete aj o adaptery v cene,ale v kalkulacke je zahrnuty len led pas+konektor,tak ako je to?je tam v cene ten adapter?Dakujem.

Viamall s.r.o.

Dobrý deň,
v cene je aj adaptér. V sade 2,5m je 2A, k 5m je 3A.
Pekný deň.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore