Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Dioptrické sklá a rám okuliarov

4,3 / 5 OPTIKANET Banská Bystrica  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Jana V.

Dobrý deň, ak by som mala záujem iba o kúpu dioptrických skiel (bez rámu), je možné využiť nejakú inú aktuálnu zľavu vo Vašich optikách? Vopred ďakujem za odpoveď!

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
v každej pobočke Vám kolegyne vysvetlia a poradia ohľadom ok.šošoviek,avšak všetko závisí od Vašich doptrických hodnôt.Táta akcia na zľavomate je aj s kúpou ok.rámu,ale ponuková škála našich produktov je široká,určite Vás uspokojíme.Zľavy vždy poskytneme aj individuálne /na drahšie šošovky/,resp.po tel.dohovore so mnou.Tešíme sa na Vašu návštevu.

Dušan

Dobry den,

Je adresa, ktoru uvadzate pre Ruzomberok spravna ?

dakujem

Zlavomat.sk

Pekný deň Dušan. Adresa by mala byť správna.

Jana

Dobry den, preco nefunguje cislo na dodavatela zlavy????? Na cisle sa mi ozval pan, ktorý ma vybavil odpovedou ze pre firmu nerobi a robil pred rokom externe???????
Koho teda mozno kontaktovat ohladom informacii o okuliaroch???? Ma dodavajuca firma web stranku??? (rano bola uvedena a vecer bolo uvedene uz len cislo na byvaleho zamestnanca). Dakujem za odpoved. jana

Petra Hunčíková - očný optik

Dobrý deň,
v tomto prípade došlo k omylu,kontaktovať môžete telefon.kontakt 048/4152975.Ihneď po Vašom upozornení bude telef.kontakt odstránený a uvedený správne.Ospra­vedlňujeme sa.Prajem príjemný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore