Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

BEEF JERKY – mäsový snack (6ks)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Barbora

Dobrý deň,
prosím Vás, len by ma zaujímalo, ako sa pri sušenom mäsa, keď nie je tepelne spracované, odstraňujú prípadné parazity či choroby, ktoré sa mäsom môžu prenášať.
Už som kedysi ochutnala sušené mäso, ktoré príbuzný doniesol z JAR a bolo to skvelé, škoda, že u nás v dnešnej dobe (pričom kedysi ho ľudia bežne konzumovali) sa to takmer nedá zohnať (obzvlášť to juhoafrické, ktoré sa konzervuje iným spôsobom ako to častejšie americké a je teda aj chuťovo lepšie) alebo to býva drahé, čo je škoda.
 Vďaka.

Team Jerky-Kompozit

Produkty jerky-suseneho masa su certifikovane podla SQF 2000 (Safe Quality Food – Bezpecna kvalitna potravina) a ISO 9001:2008 od r. 2009 a od r.2002 certifi­kovane a licencovane podla pravidiel EU. Inymi slovami su dodrzane vsetky standardy hygieny a bezpecnosti potravin. Pri kontrole suseneho masa su pouzivane ultra-moderne mikrobiologicke testovacie metody. Spolocnost Links Snacks, Inc. je najvacsi vyrobca masovych snackov na svete s dlhorocnou tradiciou a s dorazom na hygienicke standardy potrebne pri vyrobe svojich produktov.

s pozdravom

Ester

Dobrý deň,
kúpila som si kupón a e-mail som zaslala presne podľa návodu. To bolo pred dvoma dňami a nikto sa mi neozval – neviem, či sa moja objednávka vybavuje, či sa vôbec niečo deje. Odpisujú na tie maily, či to rovno posielajú?

Zlavomat.sk

Dobrý deň Ester. Potvrdenie emailom nechodí. Pekný deň

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore