Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Vonné sviečky Yankee Candle

Yankee candle Ivanka pri Dunaji  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
Lucia

Dobrý deň,keď si pri nákupe zvolím osobný odber,do koľko dní si musím prísť prevziať objednávku ? A bude po tejto akcii ešte nejaká iná,ale na vianočné yankee candle sviečky ?ďakujem za odpoveď.

YANKEE CANDLE

Dobrý deň, ak si pri objednávke zvolíte osobný odber , Vašu objednávku podržíme až do vyzdvihnutia. To znamená , že tam nie je určený maximálny počet dní do kedy si môžete sviečky vyzdvihnúť. Po tejto akcii budeme určite robiť nejaké ďalšie, ale nie na vianočné sviečky

Maria

Dobry den ! Pri objednavani cajovych sviecok – ako mam vybrat 3 druhy, ked formular mi povoli „zakliknut“ len jeden druh ?
Dakujem za odpoved.

YANKEE CANDLE

Dobrý deň, pri objednávaní 3 druhov čajových sviečok vyberte – klinknutím na ctrl a ľavým tlačítkom myšky , vtedy sa Vám dá vybrať 3 rôzne vône ..

Kristina

Je mozne prosim Vas objednat este velke sviecky?
Dakujem

Zlavomat.sk

Kristína bohužiaľ veľké sú už vypredané.

Veronika

Dobrý deň, dnes mi prišli od Vás veľké sviečky a sú úžasné:-) Ale chcela by som sa opýtať , mala by som záujem pre kamarátky ako vianočný darček objednať čajové sviečky. Len celkom tomu nerozumiem…na Vašej stránke je uvedené, že 1 balenie obsahuje 12 ks čajových sviečok. A na zlavomete je uvedené, že 1 balenie obsahuje 3 sviečky… Teda keď si objednám voucher za 15 EUR pre čajové sviečky koľko mi ich pošlete? Vopred ďakujem za odpoveď.

Yankee sviečky

Dobrý deň Veronika, pokiaľ si objednáte voucher na čajové sviečky , tak budete mať 3 balenia čajových sviečok po 12ks.

Zuzana

Dobrý deň,objednala som si jeden voucher,ale chcem si od Vás toho ešte objednať viac,ako mám postupovať,aby mi to prišlo všetko v jednom balíku za jedno poštovné?

YANKEE SVIEČKY

Dobrý deň, tak si zaevidujte vouchery v jeden deň , aby sme Vám to poslali spolu. Nakoľko zásielky zasielame každý deň.

Adri

Dobrý deň, objednala som si 2 vouchery. Je možné zaslať všetky sviečky (čajove+malé) naraz za jedno poštovné? A ešte jedna otázka – rada by som si vybrala pri čajových sviečkach 2 balenia jednej vône a 1 balenie inej. Ako to označiť pri objednávaní?

YANKEE SVIEČKY

Dobrý deň,pokiaľ si kúpite dva vouchery tak Vám bude účtovaná doprava 1×. Pokiaľ chcete objednať pri čajových sviečkach 2 rovnaké vône , prosím napíšte nám to do priloženej e-mail adresy.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore