Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

16-dielna sada prvotriednych hrncov Swiss Hufeisen

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
barbora

Dobrý večer, zaujímalo by ma či rukovate zostavaju vzdy studene.
dakujem

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pani Barbora,
rukoväte nepália.

Roman

Dobrý deň, ja sa nezaoberám kvalitou ponúkaných hrncov. Skôr mi ide o to, že ponuka nie je seriózna, čo sa týka pôvodu výrobku. Bohužiaľ pôvod výrobku nie je možné vyvrátiť, či potvrdiť, pretože certifikát nie je dostupný a firma či značka Swiss Hufeisen v švajčiarskom obchodnom registri určite nie je! Skôr ju nájdete v maďarskom ?! :-))

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pán Roman,

nemyslíme si, že sa zaoberáte pôvodom tovaru, snažíte sa ponuku iba znehodnotiť, pritom ako Vám už písali zo zľavomatu vyššie, Váš link na odkaz na heureku nepoukazuje na nikoho, kto si od nás reálne hrnce objednal a má ich doma. Poslali ste link, ktorý slúži čisto na domnienky názorov ľudí, ktorí ani nevieme či reálne existujú, alebo či len náhodou nevystupujú pod jednou a tou istou osobou. Úprimne sa Vás pýtame, keď nakupujete či už hrnce nože, hračky a pod. v obchodných reťazcoch, chodíte za danými predavačkami a pýtate sa ich na sídlo spoločnosti výrobcu? Nie je náhodou na daných tovaroch iba dovozca? Videli ste naše hrnce naživo? Varili ste na nich? Máte ich doma? Tak by sme Vás poprosili o toľko serióznosti a stopnutí Vášho neustáleho rýpania do našej ponuky, pretože viete to veľmi dobre Vy, vieme to veľmi dobre my, že Vy nemáte reálny záujem si dané hrnce objednať. Ďakujem za pochopenie.

Milan D

Dobry den,

prosim, uvedte konecne presne, tak ako tu ziadaju viaceri, aky je povod vyrobku(obchodny a zemepisny povod vyrobku) a kde je sidlo vyrobcu. Navodzujete dojem, ze ide o svajciarsky vyrobok. Odvolavate sa na dostupne informacie na internete. Vyhybanim sa priamej a vecnej odpovedi, odkazovanim sa na internet(tazko dokazat, ze takato informacia na sirokom internete naozaj nenachadza), sa sice snazite balansovat na hrane zákona č. 250/2007 Z. z. o ochrane spotrebiteľa, osobitne §8, ale zbytocne. Zakon hovori jasne.

Klamlivé konanie a klamlivé opomenutie
(1) Obchodná praktika sa považuje za klamlivú, ak zapríčiňuje alebo môže zapríčiniť, že spotrebiteľ urobí rozhodnutie o obchodnej transakcii, ktoré by inak neurobil… alebo akýmkoľvek spôsobom uvádza do omylu alebo môže uviesť do omylu priemerného spotrebiteľa, a to aj ak je táto informácia vecne správna vo vzťahu k 

  1. existencii výrobku alebo k povahe výrobku,
  2. hlavným znakom výrobku, ako sú jeho …zemepisný alebo obchodný pôvod …kontrol vykonaných na výrobku

Ste si toho vedomi?
Tunakupujem.sk

Dobrý deň pán Milan,
jedná sa značku Swiss Hufeisen, pre ktorú sme dovozca my ako spoločnosť AP22, s.r.o. a tieto hrnce predávame na stránke www.tunakupujem.sk všetky naše údaje sú verejne dostupné na internete. Hrnce sú vyrobené vo Švajčiarsku, pre Vás ako zákazníka je dôležitá krajina pôvodu a dovozca, ktorého sme Vám v plnom znení uviedli. Bližšie info o výrobcovi si môžete dohľadať na internete. Na výrobkoch či už v Dráčiku, v Tescu a pod. sú uvedené údaje o dovozcovi pre danú krajinu + pôvod, nakoľko keby čokoľvek sa vyskytlo tovar budete reklamovať u nás, nakoľko od nás by ste si ho zakúpili.
Pán Milan, my nikoho nezavádzame, nenavádzame a neklameme, kto chce si hrnce zakúpi, kto nechce si ich nezakúpi. Každý zákazník vie svoje práva a povinnosti. Myslíme si, avšak že kvalita daných hrncov je veľmi dobrá, nakoľko o nej svedčia pozitívne hodnotenia z minulej akcie, kde si dané hrnce objednalo 66 ľudí a obdržali sme 13 hodnotení, z ktorých je úspešnosť akcie 4,1 hviezdičky z možných 5-tich. V prípade ďalších otázok nás neváhajte kontaktovať. Pekný deň

Roman

Tak mi pošlite aspoň jeden seriózny link o tejto spoločnosti.
Ja som sa pýtal: čo je to vlastne za značka, kde je sídlo firmy, je to švajčiarsky produkt? a ani na jednu otázku ste mi nedali odpoveď!
Takže…???

Zlavomat.sk

Pekný deň Roman. Vysvetlenie je v príspevku nižšie.

Roman

Dobrý deň,
čo je to vlastne za značka, kde je sídlo firmy?
Je to švajčiarsky produkt? Ako je možné, že na nete nie sú dostupné žiadne údaje o tejto značke, resp. firme?

Zlavomat.sk

Pekný deň Roman. Výrobcom je Swiss Hufeisen. O tejto spoločnosti sú na internete dostupné informácie.

zuzana

Dobrý deň, zaujíma ma, či pokrievky na hrnce sú sklenené, a či fritovací kôš, ktorý je súčasťou sady sa dá použiť na panvicu.

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pani Zuzana,

pokrievky nie sú sklenené, fritovací kôš má univerzálne využitie.

Tomas

Dobry den, aka je krajina povodu(vyroby) tychto hrncov a ake je presne sidlo vyrobcu? Na internete sa neviem k tymto informaciam dopatrat.

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pán Tomáš, všetky kontaktne údaje, kt. Vás zaujímajú môžete smerovať na výrobcu Swiss Hufeisen, podotýkam, že my sme dovozcovia na SR. Ďakujem.

Peter

Dobry den,

pisete, ze sa jedna o sadu hrncov SF-1003, kde na stranke najvacsi hrniec by mal mat 24×14 cm. V popise ale mate len 24×10 cm. Viete popripade klarifikovat, ake su velkosti vsetkych hrncov (t.j. priemer a hlbku)? 24×10cm sa zda byt dost siroky, no do hlbky strasne maly hrniec.

Dakujem

Tunakupujem.sk

Dobrý deň,

všetky rozmery hrncov sú uvedené v popise ponuky.

Victor

Dobrý deň, aký je obsah hrncov? ten veľký je 6l ?

Tunakupujem.sk

Dobry den,
ano velky hrniec ma 6l.

Matus

Dobry den,

mna by zaujimalo ci sa jedna o nerezove hrnce a zaroven o aku sadu z oficialnej stranky sa jedna – kedze su tam asi 4 druhy, vdaka

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pán Matúš,

áno jedná sa o nerezovú sadu hrncov. Jedná sa o SF-1003

Brano

dobry den
chcem Vas poprosit, viete mi preukazat povod tychto vyrobkov

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pán Braňo,
pôvod výrobkov preukazujeme zlavomatu. Zákaznikovi ako doklad slúži faktúra, kde je uvedený presný názov výrobku.

Pit

Dobry den,mohol by som poprosit aj ine fotky tychto hrncov aby som si mohol lepsie predstavit ako vyzeraju detailnejsie? dakujem…

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pán Pit,

napíšte nám Vašu požiadavku na objednavky@tunakupujem.sk a odfotíme a následne Vám zašleme detailnejšie fotky hrncov.

Radoslav

Dobrý deň.
Pri ponuke uvádzate Dodanie do 14 pracovných dní
ja som uhradil platbu a voucher u vás uplatnil 9.10.2013 do dnes mi neboli dodané. Písali ste mi že budú dodané 1.11 o čom pochybujem nakolko je štátny sviatok…

Tunakupujem.sk

Dobrý deň pán Radoslav,
napíšte nám na objednavky@tunakupujem.sk a Vašu objednávku preveríme.

Tony

Dobry den,

Preco je na obrazku uvedene 16 teiliges, t.j. 16 dielna a vy pisete o 15 dielnej ?
nieco z toho co je v povodnom obale chyba ?

Tunakupujem.sk

Dobrý deň Tony,
nie jedná sa o 16-dielnu sadu, ospravedlňujeme sa za preklep.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore