Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

4,40 za adrenalínovú jazdu na motokárach. Rýchla jazda, výborná zábava na najväčšej krytej motokárovej dráhe na Slovensku, so zľavou 44%!

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Tomas

Dobrý deň. Môže sa stať pri 4 tisícoch predaných kupónov že budem čakať aj niekoľko hodín kým na mňa prijde rada?

Tomas

otázka n. 2: Do kedy sa bude akcia predlžovať, máte nejaký cieľ napr. 10 tisíc predaných kupónov? Nie je klamanie spotrebiteľa porušením zákona? …tvrdiť, že akcia je časovo omedzená a potom ju stále predlžovať?

Zdenka

Vy si robite z ludi prdel, alebo co???


Do kedy to budete predlzovat?, viac ako 4tis predanych poukazov. Zlavu som kupovala ked bolo par hodin do konca povodnej akcie a tesne cez 1tis predanych..! 


Vy si tu z nas fakt utahuje, vsakze.


TOTO JE VRCHOL NESERIOZNOSTI!!!!


Peter

Absolutne suhlasim. Natahovat zlavu o takmer 3 tyzdne je uz absolutny vrchol, a nepaci sa mi to. Ked som si kupoval listky bolo predanych cca 1000… keby som vedel, ze sa to takto zvrhne a preda sa 4000 jazd na 3 mesiace, tak si to nekupujem…

Zľavomat

Zdenka a Peter,
akciu sme po dohode s naším partnerom opätovne predĺžili a ak kupón nestihnete využiť, určite predĺžime o značné obdobie jeho platnosť. Ďakujeme za pochopenie.
O reakciu na Vaše príspevky poprosíme aj samotný MAX Indianapolis.

Vladimír Timoščuk

pisal som email do firmy ale nedostal som ziadnu odpoved, tak sa spytam este raz aspon tu:

kedy tam chodi najmenej ludi? ..teda kedy mam prist aby som najmenej cakal? …myslim ze tato info bude uzitocna ako pre zakaznikov tak aj pre organizatora akcie

Zľavomat

Vladimír,
väčšina ľudí má záujem prísť jazdiť štvrtok alebo piatok cca do 20h.
Odporúčame teda zľavu využiť v iné dni a po tomto čase, otvorené majú až do 24 hod.
Ďakujeme a prajeme skvelý zážitok :)

Petoo

Dobrý deň,


nemyslím si že nie je celkom v poriadku umelo naťahovať možnosť kúpy tejto akcie. Ja som ju kupoval 10.12.2011 a to už 11.12. mal predaj skončiť. Kupoval som v dobe kedy bol počet kupónov taký aby v hale nebol nátresk každý deň… no ale keď na ten počet kupónov pozerám dnes tak mi je skoro do plaču. Som zvedavý ako sa tu bude šaškovať koncom marca… Uvidíme, veď si možno dokúpim ešte zopár kuponov v januári :-) 


Takže keď to zosumarizujem… zľava je super, ale jej predaj a načasovanie je absolútne nezvládnuté!
Zľavomat

Dobrý deň,
akciu sme po dohode s partnerom predĺžili a ak bude treba, určite vybavíme aj predĺženie platnosti týchto kupónov. Veríme, že si jazdu vychutnáte naplno a vystihnete dobu, kedy v MAX Indianapolis nebude práve „nátresk“. Vyššie v diskusii (Dudo) nájdete príspevok aj od samotného partnera na túto tému…
Ďakujeme za názor a prajeme pekný zvyšok dňa

Laura

Rozhodne s Petoom suhlasim. Je to nekorektne, natahovat akciu viac ako 2tyzdne… Samozrejme, ze vzdy tam bude milion ludi. Tento postoj poskytovatela iba ukazuje ako velmi chcu zarobit a na kvalite a spokojnosti im nezalezi. Radsej chcu jednorazova akcie, ako spokojnost klientov. Nemat ich uz viac ako 2 tyzdne zakupene, teraz ich uz isto nekupim…

Janka Zilecka

dobry den,
platila som motokaru cez internet banking a stale ju mam neaktivnu.....

Zľavomat

Janka, platba prebehla v poriadku, ak by ste kupón v e-mailovej schránke nenašli, otvoriť ho môžete aj vo svojom účte na Zľavomate v prehľade objednávok.

Zdenka

Prosim Vas, da sa aj vyslovene na urcitu hodinu objednat???

Dakujem

Zľavomat

Dobrý deň

Na konkrétnu hodinu sa objednať nedá, nakoľko do času jazdenia vstupuje mnoho faktorov, ktoré sa často zo strany prevádzkovateľa nedajú ovplyvniť.
Je tu však možnosť sa po 15 hodine informovať, či je voľná dráha na tel. č.: 02/4594 45 93, 0915 919 009
Prajeme príjemný zážitok

dudo

Neodporucam tuto akciu. Nakupili sme si kupony este z predoslej akcie a nedaju sa ani minut. Cele je to otrasne organizovane a maju tak tri funkcne motokary. Tzn. ze ked sa tam dovali vela ludi, co je pravidlo kedze predaju viac kuponov ako su schopni zvladnut, tak tam mozte cakat aj hodiny. Kazda motokara jazdi uplne rozdielne (samozrejme myslim kvalitu motokary nie sofera), takze ked jazdia viaceri, nevedia sa ani porovnat.
Este poznamka k otazke o moznosti jazdy dietata. Je to mozne, ale nezabudajte na to, ze sice je to v hale, ale v tej hale je taka teplota aka je vonku. Takze je to asi ako v zime na motorke. Dospely zvladne :)

Zľavomat

Dobrý deň, áno, predaných bolo skutočne kvantum kupónov, takže chce to trochu trpezlivosti. Vždy platí, že o voľnosti dráhy sa treba informovať v ten deň po 15 hodine. Platnosť kupónov z predošlej akcie dokážeme ešte o nejaké obdobie predĺžiť, aby ich zákazníci mohli bez problémov využiť.

dudo

Toto je ako odpoved poslanca NRSR. Samozrejme sa informujem, ci je po 15stej volne. Jedine na co mi vedia odpovedat je, ze tam nemaju zaplatenu akciu pre firmu napriklad. Ak by vedeli kolko navstevnikom im tam kazdy den pride tak si zalozia aj vedlajsi biznis s vestenim.
Skor by ste sa mali zamysliet nad tym, ze do buducna by ste mali aj Vy zvazit kapacitu. Lebo nie len motokary v ivanke ale aj Vy si robite zle meno. Ale ako vidim aj tato ponuka nie je limitovana poctom predanych kuponov, takze to bude opat o tom istom…

Zľavomat

Po dohode s partnerom môžu všetci zákazníci využiť kupóny z predošlej akcie až do konca marca 2012.

dudo

palec hore

linda kočišova

dudo dakujeme za Tvoje pripomienky.Co sa tyka poctu ludi na dany den ,tak to samozrejme nemozme ovplyvnit,ani to ze väčšina ludi by chcela prist jazdit stvrtok ,alebo v piatok tak do 20h. (napriek tomu ze plati po-pia a potom je tam samozrejme naval) a ani to ze ludom nevyhovuje prist pocas celej otvaracej doby,ktora je do 24h.,ale urcite by sa dalo ovplyvnit stav motokar,nie kazdy si je vedomy svojej schopnosti riadit motokaru a tak sa stava ze stav motokar je taky ,aky ludia chodia jazdit,…su to ludia ktory si to väčšinou nemozu dovolit a tak sa bohužial spravaju ako keby si kupili celu motokaru a mylia si okruh s autodromom :-( ,tolko k stavu a tomu ze obcas jazdia aj len 3 motokary,sa­mozrejme pracuje sa aj na novych motokarach,myslim ze sa mas aj ty aj ostatni na co tesit,…takze sme si vedomi ze sa predalo veeela kuponov,zajazdit si chce kazdy a preto sme predlzili aj platnost 1. predaja…a to ostatne zalezi hlavne na ludoch ktori sa nas rozhodnu navstivit,A este k tej zime v hale,ano mas pravdu,teplo tam nie je,ale keby sme prikurili,myslim ze by sa tam nedalo ani dychat,kedze motokary idu na benzin a produkuju dost vyparov :(
PRAJEME VAM ZA NAS KOLEKTIV VEELA ZABAVY A NAJAZDENYCH CO NAJLEPSICH CASOV BEZ NEHOD.

Alena

Aký je minimálny vek? Môže jazdiť aj 15-ročné dieťa? A môže sa dvoma kupónmi predĺžiť jazdenie na 16 minút naraz?

Pavol Brček

a to by zaujimalo aj mna…

Zľavomat

Áno, pre deti do výšky 120 cm sú dokonca k dispozícii detské motokáry. Kupóny je tiež možné kombinovať a predĺžiť si tak jazdu.

Lacík

V podmienkach na pravej strane mate zverejneny link na objednavanie veduci na uplne iny web :)

Zľavomat

Ďakujeme za upozornenie, link je už o.k. :)

Iva

dobry den, na ich stranke je uvedena cena 7 EUR alebo 9 EUR za jazdu. Z coho je to teda zlava 44% ???

Zľavomat

Dobrý deň Iva, ide o internú vianočnú akciu, ktorá práve prebieha v MAX Indianapolis. Potvrdiť si to môžete priamo na tel. č. spoločnosti 0915 919 009 alebo pri osobnej návšteve.

Bimbo Džukel

chcem sa opytat preco sa tu pise 8 minut, ked naposledy ked som tam bolo sme jazdili iba 7 minut a v cenniku je tiez 7 min…

Zľavomat

Dobrý deň, kupón platí pre jazdu na motokáre na 8 minút, ako to je i v bežnom cenníku na stránke: http://www.motokarybratislava.sk/

Peter

Ako tak pozeram, tato zlava sa prekryva s ich minulou. Bude to znamenat, ze sa kupony z minulej zlavy budu moct vyuzit do konca tejto ??

Hanka

Kokso, z teba by bol „uspesny“ novinar! :-) Ako, vymysliet, domysliet a bum, uzavret to akoze otazkou…wau…
Co je na tom nepochopitelne, ak sa to prekryva iba polovicou decembra??? /ak si dobre pamatam, ze to maju do konca roka/. Proste ved kupony z minula platia do decembra a tieto od…do…
Ludia sa dokazu opytat take kraviny fakt… ale ok, niekto v praci nema cas na nic pre seba, niekto sa tym nezapodieva, len si to kupi /nic nejasne v texte nie je/…a niektoooo sa ide unudit.
Ja sice ten pripad nie som, no nedalo mi na taku sprostost neodpovedat… :-)

Jan

Vies, ak by si si precitala diskusiu k minulej zlave, tak by si zistila, ze tam bolo spomenute potencialne predlzenie platnosti kuponov…

Zľavomat

Kupóny z predošlej akcie na Zľavomate platia do konca tohto roka (ich platnosť je na nich vyznačená). Ak to bude potrebné (keďže sa predalo veľké množstvo kupónov), ich platnosť sa po dohode s partnerom ešte predĺži a zákazníkov, ktorí majú tieto kupóny zakúpené, budeme informovať. Nebude ich však možné využiť až do konca marca, ako je to pri aktuálnej akcii. Za pochopenie ďakujeme a prajeme skvelú jazdu ;)

Zľavomat

Po dohode s partnerom môžu všetci zákazníci využiť kupóny z predošlej akcie až do konca marca 2012.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore