Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

Odstránenie kruhov pod očami alebo pozdvihnutie ústnych kútikov

3,8 / 5 Crystal Esthetic Clinic, s.r.o. Bratislava  (mapa)

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako uplatniť
Renáta

Dobrý deň, ak sa rozhodnem zakúpiť si 1 voucher, bude jeho uplatnenie podmienené doplatkom za ďalšie ml kyseliny hyaluronovej, aj keby celkom nepostačoval? Už som sa totiž s podobným prístupom stretla na inej klinike. Ďakujem.

crystal esthetic

Odporúčame nás kontaktovať, dohodneme Vám u MUDr.Lopatkovej konzultáciu, ktorá je bezplatná.
S pozdravom

Lenka

Dobry den.
Zaujimam sa o dany zakrok, a rada by som vediet aky vyplnovy material pouzivate na odstranenie kruhov?Dakujem za odpoved

crystal esthetic

Dobrý deň, používame prípravky zn. Restylan Vital,
Gloderm. / Veľká Británia / MUDr. lopatková zvolí implantát dla individuálnej konzultácie a najlepšej korekcie problému.

Michaela

Dobrý deň.Chcem sa spýtať či je možné naraz aplikovať botox na čelo a medzi obočie a kyselinu hyalurónovú na odstránenie kruhov pod očami?
Ešte jedna otázka, koľko je doplatok na mieste keď treba na odstránenie kruhov pod očami viac ako 1 ml kyseliny hyalurónovej.
Ďakujem za odpoveď.

Crystal Esthetic Clinic, s.r.o.

Dobrý deň, ak sa jedná o iné lokality na aplikáciu botoxu, môžeme to naraz aplikovať, pokiaľ nemáte pokles v strednej časti tváre, 1ml. by mal postačovať, na ošetrenie výplňovým materiálom ak prídete MUDr. Lopatková vám poradí,aj Vás oboznámi ak by bol potrebný doplatok.Konzul­tácia je gratis, ako aj korekcia.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore