Pôvodná ponuka už bohužiaľ vypršala. Prezrite si jej detaily.

9,80 eur za náhrdelník s perlou prianí aj s perlorodkou. Originálny šperk so zľavou 65 %

Spýtajte sa nás na čokoľvek k ponuke

Často sa pýtate

Ako objednať tovar
gabriela

ja by som sa rada spytala, ci ta perlorodka je ziva alebo ta perlicka tam je iba tak nafingovana iba do prazdnej musle:) mozno to je blba otazka ale nerada by som pod vianocnym stromcekom pitvala muslu :D

Zľavomat

Dobrý deň Gabriela,
otváranie perlorodky má byť skôr napínavým dobrodružstvom a nie „pitvaním“ ;) a aj v ňom spočíva čaro náhrdelníka. Pred konzerváciou sú ustrice kontrolované špeciálnym prístrojom, a tak sa nemôže stať, žeby ste v ustrici perlu nenašli.

Ingrid

Dobrý deň, objednala som si perlu 2ks a uhradila čiastku 9,80 /2×/ s dvomi rôznymi variabilnými symbolmi, ale prišiel mi len jeden voucher, budú mi zaslané obidve perly v jednom balíčku? Ďakujem za odpoveď.

Zľavomat

Dobrý deň Ingrid, my evidujeme oba Vaše kupóny ako odoslané. Ak ste ich nenašli v e-maili, nájdete ich vo svojom účte na Zľavomate v prehľade objednávok. Poštovné je zdarma.

Mário Nitka

Dobrý deň. Obiednal som si tento voucher (perlu) a už som to aj zaplatil. Chcem sa spytať že ako je to s dodanim kedže som to objednával prvý krat že kam dojde tá zasielka? Alebo si ju musím niekam prísť prevziať?
Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň Mário, kupón by ste už mali mať vo svojom e-maile. Nájdete ho aj tu vo svojom účte v prehľade objednávok.
Teraz už iba stačí vyplniť objednávkový formulár na stránke http://www.coolya.eu/perla/modules/form.php
kde vyplníte všetky polia, do políčka „kupón“ vložte číslo vášho kupónu. Náhrdelník s perlou Vám zašle spoločnosť MOSAD s.r.o. do 10 dní od vytvorenia tejto objednávky.

Agnesa

Ešte by som sa chcela opýtať, že keď som dnes večer uhradila 2×9,80 IB (náhrdelník s perlou), ktoré mi z banky odpíšu zajtra, t.j. 5.12., nevadí, že aukcia už práve teraz končí? Stihla som to síce pred uzávierkou, ale Vám to nabehne asi až zajtra!
Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň, samozrejme, nie je v tom žiaden problém. Dôležité je jedine stihnúť vytvoriť objednávku skôr, ako sa ponuka na webe skončí. ;) Kupón stačí uhradiť 2–3 pracovné dni po objednaní (aj keby akcia na webe už nebežala). Ak by Vám kupón 3 dni po zaplatení neprišiel, prosím, kontaktujte nás.
Pekný deň

Agnesa

Chcem sa opýtať, že keď ešte dnes uhradím sumu a objednám, dôjde mi to do Vianoc?
Ďakujem.

Zľavomat

Dobrý deň Agnesa, náhrdelník by to mal stihnúť ;). Ak platíte cez internet banking, kupón Vám zašleme do 3 pracovných dní – ak by Vám dovtedy neprišiel, určite nás hneď kontaktujte a my problém vyriešime.
Následne môžete urobiť objednávku cez uvedený objednávkový formulár (tovar vám bude dodaný do 10 dní od dňa tohto objednania).

stefan

pride mi do kosic za tu istu cenu

Zľavomat

Štefan, za poštovné nedoplácate už nič navyše. Stačí si iba objednať kupón, vytvoriť objednávku cez objednávkový formulár a do 10 dní môžete náhrdelník očakávať. Pekný deň

Julie

Dobry den,
mozem ist priamo do mosad do ružinova s voucherom alebo to treba objednať cez coolya.eu a nechat si to tym padom zaslat? Ďakujem

silvia mosad

Dobry den, bohuzial tovar sa da objednat len cez internet pretoze v Bratislave mame len kancelarie.

Tomas

napriklad zo zakona

Beata Bronišová

Dobry den, kupila som si voucher ale je mozne zaslat to aj do zahranicia?kon­kretne anglicka?

silvia mosad

dobry den v priapde ze si za postovne doplatite nie je vtom problem. len nasa cena sa vztahuje s postovnym v ramci sk a cz. za pochopenie dakujem.

Tomas

Dobry den, obsahuje balenie aj navod na pouzitie a popis tovaru v slovenskom jazyku?

Dakujem

silvia mosad

Dobry den Samozrejme kazde jendo balenie obsahuje certifikat o perle. zarucny list. a kratky navod na pouzitie.
Dakujem s pozdravom

Robo

ak si to kupim bankovym prevodom a voucher mi pride do 2 az 3 dni tak si tu zlavu mozem uplatnit v tom obchode aj potom?

dakujem za skoru odpoved

Zľavomat

Robo, samozrejme – dôležité je objednať si kupón, pokiaľ akcia beží na webe. Uhradiť ho stačí do 2 – 3 pracovných dní – aj keby ponuka na webe už aktívna nebola. Náhrdelník potom môžete bez obáv objednať až do 31. januára 2012.
Pekný deň

Patrez

Môžem si to objednať už aj dnes alebo musím čakať do zajtra?
Ďakujem

Mirka

Zajtra ponuka končí, takže odporúčam ešte dnes. Ja som si už objednala :)

Mirka

upresňujem – končí dnes a zajta už neplatí.

Patrez

Voucher už mám, len neviem či môžem potvrdiť formulár na http://www.coolya.eu/perla/modules/form.php alebo musím čakať do zajtra…

Mirka

aha, to neviem. ja som uz objednala, nevsimla som si ze platnost je od zajtra..

Zľavomat

Dobrý deň, platnosť kupónov začína oddnes a trvá do 31. januára 2012 – v tomto období môžete náhrdelník s perlou objednávať.
Pekný deň

Roman

Mozem sa opytat co ste vlastne za firmu? Kde predavate perlu za spominanych 28 eur? Nenasiel som ziadnu vasu web stranku a ani sa nijak neprezentujete na zlavomate.

Dakujem

silvia mosad

dobry den Roman velmi nas to mrzi pracujeme natom a pripravujeme databazu z 10 000 polozkami rozneho sertimentu pre vas.
za pochopenie Dakujem s pozdravom

matus

Dobrý deň, perla je pravá alebo ide o umelú gulôčku?
Ďakujem.

Roman

Predpokladam ze perla je prava, ked je z perlorodky, ktora nebola otvarana. :) Ale aby ste sa necudovali preco je perla tak „lacna“, jedna sa o umelo kultivovane perly na velkych farmach. Tieto perly su umelo pestovane v zajati a preto ich hodnota je minimalna. Avsak jedna sa o prave perly z perlorodiek. Perly s velkou hodnotou su tie priamo vytiahnute z morskeho dna. Ale ako darcek je to super napad.

mosad

Dakujeme Roman.

Martina Urbánková

Dobrý den, lze odeslat náhrdelník do Česka?

Michal

též by mě zajímala odpověď na tuto otázku…

Martina Urbánková

Jeste jednou dobrý den, rozšířila bych svůj dotaz..koupila jsem vouchery 3, bylo by tedy možné zaslat vše v jednom balíčku do ČR?

silvia mosad

dobry den ano tovar je mozne odoslat do CR ale prosim vas uviest do do poznamky .
Dakujem

Martina Urbánková

Děkuji za odpoved,znamena to tedy,že tyto tři kusy zašlete také zdarma?

mosad s.r.o.

Dobrý deň, Veľmi nás to mrzí, ale naša pracovná doba sa blíži ku koncu tak na vaše ďalšie otázky Vám odpovieme opäť zajtra.
Ďakujeme ze pochopenie a prajeme Vám príjemný zvyšok dňa

Lucia

Prosím Vás, keď si chcem uplatniť 2 kupóny, musím vypísať dva objednávacie formuláre, alebo jeden a doňho v písať čísla dvoch kupónov?
Ďakujem za odpoveď

mosad s.r.o.

Dobrý deň,


Môžte dať do jednej objednávky aj dva kupóny.


Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň
Mirka

Prosím Vás aké má približne rozmery ten prívesok? a z akého je materiálu? dakujem

mosad s.r.o.

Dobrý deň,


Prívesok má cca 45cm a je vyrobený z bižutérie. 


Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň
Monika

A prívesok je z akého materiálu?

mosad s.r.o.

Dobrý deň,


Prívesok je z bižutérie.


Ďakujeme a prajeme príjemný deň
Eduard

Zaujimalo by ma, skade kto nabral informaciu, ze povodna cena je tych 28 euro, kedze tato vec sa da zohnat zo zahranicia aj s postovnym za 5 eur. Tieto fiktivne a zdanlive AKOZE 65% zlavy su zvrhlost predajcu.

MT

lenze zo zahranicia si treba priratat postovne, clo, dph a hned to vyskoci… ludia ako vy vidite velmi kratkozrako. je fajn ze v zahranici je vsetko lacnejsie, ale tam nie su zatazeni predajcovia tak nezmyselnymi a velkymi poplatkami ako tu…

mosad s.r.o.

Dobrý deň,


Ďakujeme za Váš názor a prajeme príjemný deň


Edko B

Ako vravim, 5 eur zo vsetkym.

Ivana Šefcikova

co 5 euro ak mozem podotknut v obchode vsetko za 1.30 to mate :)

Julco

Edo, Ivana, poradte kde, odkial :)

Roman

Eduard, ciastocne suhlasim a ciastocne nie. Suhlasim ze povodna cena z ktorej je zlava pocitana je trochu premrstena. Ale ked pozries ine stranky co ponukaju to iste na Slovesnku a v Cesku, tak su dost podobne. To ze sa z ciny da kupit ta perla za 5eur je fakt. Avsak musis mat v tom trosku prax, musis cakat niekedy aj 40 dni kym ti to pride a ked je nejaky problem, tazko sa ti reklamuje. Takze 10 eur je ferova ponuka si myslym pre ludi, ktori nechcu riskovat, chcu mat darcek hned a hlavne chcu mat istotu moznosti uplatnit si dvojrocnu reklamaciu.
Viac ma hnevaju ponuky ako tu uz boli, kde predavaju lacne hodinky z ciny v hodnote 5eur za 20 eur zlacnene zo 70 eur! Toto ma hneva. Nie ked si prihodia 100% ale ked si prihodia 1000%. To uz je zvrhle. Takze ja si idem tiez tuto perlu objednat. :)

Denisa Šefčíková

My mame obchody vsetko za 1,30e tam to mali

Anna

je to bižu
pred cca 2 rokmi som takéto kúpila mamine a malo to skvelý úspech a stále to nosí – iba retiazku sme časom vymenili za striebornú
srdiečko sa dá zvliecť z retiazky ako klasický prívesok a až potom sa dá otvoriť / vtedy sa tam vloží perla.
Kým je na retiazke – nedá sa otvoriť.

mosad s.r.o

Ďakujeme :))))

Peter

Dobry den, z akeho materialu je nahrdelnik? Je ta hlavica, kde sa vklada odnimatelna od retiazky ? Vdakaa.

Zľavomat

Dobrý deň, náhrdelník je bižutéria a prívesok je odnímateľný.

Otázky k tejto ponuke sú už uzavreté. Ak nám chcete poskytnúť spätnú väzbu, prosím kontaktujte nás.

Hore